• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۲۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۱
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

مراسم افتتاحیه رویداد «هوش مصنوعی مولد برای بانوان» برگزار شد

گام اول رویداد «تسهیل‌گری اقتصادی، هنری و پژوهشی ایده‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مولد برای بانوان» در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،‌ پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین با استفاده از ظرفیت بخش زنان ایران IEEE، در جهت توانمندسازی بانوانی که با وجود داشتن ظرفیت بالای ایده‌پردازی در حوزه هوش مصنوعی مولد برای فعالیت‌های اقتصادی، هنری و پژوهشی، به واسطه مسئولیت‌های خانوادگی امکان عملیاتی کردن این ظرفیت را نداشته‌اند، اقدام به برگزاری رویداد «هوش مصنوعی مولد برای بانوان» کرد.

در ابتدای مراسم افتتاحیه رویداد هوش مصنوعی مولد دکتر علیرضا یاری، معاون پژوهش و توسعه ارتباطات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه پژوهشگاه همواره از این رویداد‌ها استقبال کرده است، گفت: پژوهشگاه به عنوان بزرگترین مرکز پژوهشی در حوزه فاوا در کنار دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و بخش خصوصی نسبت به ترویج و توسعه فناوری‌های جدید، فعالیت‌های هدفمندی را داشته است.

یاری افزود: امروز نیز هوش مصنوعی مولد یکی از موضوعات روز دنیاست و دغدغه کسب و کار‌ها این است که چطور از این موضوع کسب درآمد داشته باشند و ما در این رویداد این هدف را در نظر گرفته ایم که هوش مصنوعی مولد به پروژه‌های تجاری تبدیل شود.

وی در ادامه با بیان اینکه امروزه با وجود هوش مصنوعی مولد نقش انسان نسبت به گذشته دچار تغییر شده است، افزود: یکی از نگرانی‌هایی که با آمدن هوش مصنوعی مولد ایجاد شده این است که عده‌ای عنوان می‌کنند ما شغل خود را از دست می‌دهیم، درست است مجموعه ای از مشاغل از بین می‌روند، ولی شغل‌های بیشتری در کنار این تکنولوژی ایجاد خواهد شد.

یاری در ادامه با مهم خواندن بحث هوش مصنوعی در شرکت‌ها و سازمان‌ها خاطرنشان کرد: مقاله‌ای را چند وقت پیش مطالعه می‌کردم، که سوال کرده از سازمان‌ها، شما در واقع نسبت به استفاده و به کارگیری هوش مصنوعی مولد برنامه ریزی خاصی دارید یا نه؟ جالب است که از تمام صنایع بوده و تعداد گسترده‌ای از سازمان‌ها در این نظرسنجی شرکت کردند که نزدیک به پنجاه درصدشان جوابشان مثبت بوده است؛ این نشان‌دهنده این موضوع است که سازمان‌ها به هوش مصنوعی مولد بسیار عمیق فکر می‌کنند و برنامه‌ریزی دارند.

معاون پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه ضمن تأکید بر استفاده هوش مصنوعی در صنایع خُرد، بیان کرد: امروز نیز شاهد رویداد هوش مصنوعی مولد برای بانوان عزیز هستیم و امیدوارم که درواقع با برنامه ریزی مناسب بتوانیم از این رویداد و متعاقب آن مواردی مشابه، بهره لازم را در بحث هوش مصنوعی مولد ببریم.

همچنین دکتر سیده عاطفه موسوی، مشاور وزیر در امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان دیگر سخنران این رویداد اظهار کرد: خوشحالیم که پژوهشگاه ارتباطات در این حوزه قدم برداشته است، موضوعی که همچنان از نظر علمی تکامل پیدا نکرده است، ولی نگاه ما به آن تجاری و درآمدزایی برای بانوان است.

وی در ادامه تأکید کرد: این رویداد به عنوان اولین تجربه است و امیدواریم که این ماراتُن تا پایان اسفند ادامه پبدا کند و این رویداد سبب شود تا در آینده تجربه‌های بیشتری را نیز در حوزه هوش مصنوعی کسب کنیم.

دکتر موسوی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که اعلام کرده اند هرچه از نظر علمی عقب بیفتیم آسیب‌پذیرتر خواهیم بود، اظهار کرد: ما در امور بانوان این وظیفه را داریم تا در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که تا حد امکان تداوم حیات علمی را برای بانوان در نظر بگیریم، مخصوصا آن خانواده‌هایی که درگیر مسائل سنتی و زندگی روزمره هستند.

مشاور وزیر در امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر تحرک علمی جدیدی لازم داریم و به دلیل سرعت رشد فناوری در جهان و کشور باید این تحرک افزایش یابد، گفت: وظیفه وزارت ارتباطات است که از همه نظر بانوان را حمایت کند تا ایده‌های آن‌ها تبدیل به تجاری و درآمدزایی شود و در این مسیر در امور بانوان وزارت ارتباطات از همه نظر حامی بانوانی هستیم که دارای ایده‌های مختلف هستند.

در ادامه افتتاحیه رویداد هوش مولد برای بانوان، دکتر محمد شهرام معین، مشاور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی و همچنین گرداننده و طراح اصلی رویداد هوش مصنوعی مولد برای بانوان در ارتباط با این رویداد اظهار کرد: امروز افتتاحیه‌ رویداد هوش مصنوعی مولد برای بانوان بود و از اساتید محترم همینطور از پیشگامان دعوت به عمل آمد تا کمک کنند و حوزه‌های کاربردیشان تعریف شود.

وی همچنین با اشاره به ادامه رویداد و مهم خواندن نقش صاحبنظران در این رویداد بیان کرد: بر اساس تعریف حوزه ارتباط بین هدایت‌گران و شرکت کنندگان شکل خواهد گرفت تا شرکت کنندگان بتوانند ایده‌های خودشان را در استفاده از هوش مصنوعی مولد برای کاربرد‌های حوزه‌های چهارگانه‌ای که در این رویداد تعریف شده است، پیاده‌سازی کنند که در نهایت منجر به استفاده و درآمدزایی خواهد شد.

گفتنی است در روز اول این رویداد، کارگاه‌های تخصصی در ۴ محور هنر و طراحی لباس و مد، سلامت و خدمات پزشکی، تجارت الکترونیکی و تولید محتوای متنی با حضور شرکت کنندگان، هدایت گران و مدیران پژوهشگاه به صورت همزمان و جداگانه برگزار شد؛ که در این کارگاه‌ها شرکت کنندگان به گروه‌های ۴ نفره تقسیم شدند تا در ادامه با بررسی ایده‌های خود در حوزه هوش مصنوعی مولد و راهنمایی صاحبنظران و حمایت پژوهشگاه بتوانند موجبات تجاری سازی این ایده‌ها را در آینده فراهم کنند.

لازم به ذکر است در دی ماه سال جاری به برترین ایده‌ها جوایزی از طرف پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات اهدا خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)