• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
اردبیل » علمی فرهنگی
استاندار اردبیل:

رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار مراودات گردشگری بین اعضای اکو خواهد بود

استاندار اردبیل گفت: رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار ارتباطات و مراودات گردشگری بین کشور‌های عضو اکو خواهد بود.

رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار مراودات گردشگری بین اعضای اکو خواهد بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدحامد عاملی در پنجمین نشست وزرای گردشگری کشور‌های عضو اکو در اردبیل گفت: اردبیل میزبان نمایندگان سفرا، نمایندگان دولت‌ها و ملت‌هایی است که سرنوشت و زندگی این ملت‌ها در طول تاریخ همه با هم در ارتباطی بسیار عمیق بوده و همین انگیزه مشترک باعث شده ما امروز در کنار هم جمع شویم و بتوانیم برای آینده‌ای بهتر برنامه‌ریزی کنیم، برای رسیدن به آینده بهتر نیاز به ارتباط و همکاری بیشتر داریم و چه حوزه‌ای بهتر از گردشگری و سیاحت برای رسیدن به این هدف و مقصود است.
وی اظهارامیداری کرد این نشست آغازی برای استمرار گفتگو‌ها و استمرار ارتباط بین ملت‌ها و گسترش هر چه بیشتر همکاری‌های منطقه‌ای شود و افزود: امیدواریم رویداد اردبیل ۲۰۲۳ تبدیل به رویدادی برای استمرار این حرکت‌ها و استمرار مراودات بخصوص در ارتباط بین ملت‌ها و گردشگری شود و ملت‌ها را به هم نزدیک کند و زمینه تلاش برای ساختن آینده‌ای بهتر برای همه ملت‌ها را فراهم کند.
استاندار اردبیل از مجموعه شورای همکاری‌های اقتصادی اکو که اردبیل را به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو در سال ۲۰۲۳ انتخاب کردند قدردانی کرد و گفت: اردبیل شهری است که در طول تاریخ طولانی‌اش مرکز سیاست‌های اقتصادی و تحولات مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده است.
عاملی تصریح کرد: از مورخینی که این شهر را منسوب به زرتشت پیامبر می‌دانند و نام آن را برگرفته از آرتاویل یعنی شهر مقدس تا حکیم بزرگ فردوسی که بیش از ۱۰ بار نام این شهر را در آثار خود بیان کرده و تا بعد از آن‌ها که اردبیل به عنوان محل تلاقی میراث علمی و عرفانی شرق و غرب قرار گرفته و با شکل‌گیری مکتب و سلسله صفوی به احیا و انسجام فرهنگ و تمدن ایرانی نائل شده است و روابط معطل مانده شرق و غرب را با احیای دوباره جاده ابریشم از چین تا اروپا جانی دوباره بخشیده و شما امروز آن را در مجموعه بقعه شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی مشاهده می‌کنید.
وی افزود اردبیل در طول دوران تاریخ همواره مرکز تحولات مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده و به عنوان دروازه قفقاز و روسیه در حوزه اقتصاد نقش مهمی ایفا کرده است و امروز نیز اردبیل با کمال افتخار میزبان نمایندگان محترم و مقامات کشور‌هایی است که در طول هزاران سال با آن‌ها در قالب فعالیت‌های متعدد سیاسی، فرهنگی و تاریخی یک تاریخ و سرنوشت مشترکی ایجاد کرده و ظرفیت همگرایی عظیمی در تولید امینت منطقه‌ای و ثروت منطقه‌ای و نقش‌آفرینی در عرصه جهانی با این کشور‌ها به وجود آورده است.
استاندار اردبیل گفت: خاطر نشان کرد: مجموعه اکو بعد از اتحادیه اروپا به عنوان بزرگترین سازمان منطقه‌ای می‌تواند بیش از پیش در مسیر توسعه و پیشرفت کشور‌های عضو گام بردارد و بدون تردید این ظرفیت فوق‌العاده با توسعه گردشگری و با تاکید بر اشتراکات فرهنگی زمینه‌های اساسی را برای اقدامات و اتحاد‌های آینده فراهم خواهد کرد.
این مقام مسئول گفت: امروز اردبیل با این پیشینه تاریخی و هزار اثر تاریخی ثبت شده در سرتاسر استان، با وجود کوه سرافراز سبلان و بیش از ۱۱۰ چشمه آبدرمانی در اطراف دامنه‌های آن و با توجه به ظرفیت‌های بزرگی که از شمال تا جنوب استان وجود دارد، از دشت مغان، عشایر غیور و دلاور این منطقه تا طبیعت زیبای خلخال، چشمه‌های نیر و جنگل‌های فندقلو و سو‌های نمین همه و همه زیبایی‌هایی است که در سرتاسر استان گسترده شده است، در کنار مردمانی با صفا آداب و رسوم ارزشمند مجموعه‌ای از زیبایی‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی را در کنار هم به وجود آورده تا آن را در اختیار همه کسانی قرار دهد که می‌خواهند در آیینه صاف جلوه‌های الهی روح و روان خود را صیقل دهند.
عاملی افزود: امروز کشور ما و دولت ما با نگاه به شرق و آسیا در پی آن است که در کنار پیشرفت و توسعه ایجاد زندگی بهتر برای همه انسان‌ها از تمام مواریث فرهنگی، تمدنی، انسانی، بشری و اخلاقی خود نیز صیانت و حفاظت کند.
وی خاطرنشان کرد: در این میان سازمان همکاری‌های منطقه‌ای بخصوص اکو اگر چه سازمانی اقتصادی است، اما اساس آن با تاریخ فرهنگ و تمدن ملت‌های ما به هم پیوسته بوده و ما می‌توانیم نقشی اساسی و احیاگرانه در منطقه ایفا کنیم و به یقین گردشگری می‌تواند دریچه این نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز باشد و اردبیل امروز آمادگی دارد میزبان این برنامه‌ها و حرکت‌های امیدآفرین باشد.
استاندار اردبیل با قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران به‌ویژه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در تحقق و شکل‌گیری این رویداد مهم زحمت کشیدند، گفت: از دبیرکل اکو و دبیرکل دی هشت که در این جلسه حضور پیدا کردند به‌ویژه آقای ناظری که مسئولیت همکاری، هماهنگی و برنامه‌ریزی بین کشور‌های عضو را داشتند، سپاسگزارم.
همچنین از مقامات و سفرایی که در این مراسم حضور دارند و نیز مسئولان مجموعه وزارت میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه، اهالی رسانه، دانشگاهیان و فعالان فرهنگی و اقتصادی که یاریگر آغاز و استمرار این رویداد بودند و خواهند بودند، قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)