• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۸۶۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
بین الملل » اروپا

انگلیس؛ نقض تعهدات زیست محیطی دولت و واکنش‌ها

رئیس پیشین حزب حاکم انگلیس در نشست جهانی آب و هوایی اخیر در گلاسکو واقع در شمال این کشور با تبلیغات فراوان تلاش کرد انگلیس را پیشتاز حفاظت از محیط زیست در جهان معرفی کند،

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، رئیس پیشین حزب حاکم انگلیس در نشست جهانی آب و هوایی اخیر در گلاسکو واقع در شمال این کشور با تبلیغات فراوان تلاش کرد انگلیس را پیشتاز حفاظت از محیط زیست در جهان معرفی کند، چند ماه بعد ریشی سوناک جانشین او و نخست وزیر کنونی انگلیس، وعده‌های اسلاف خود را با اهداف سیاسی و فراتر از توانایی‌های این کشور دانست و شماری از تعهدات زیست محیطی حزب حاکم و دولت این کشور را نقض کرد.
دولت انگلیس متعهد شده است تا سال ۲۰۵۰ میلادی، تولید گاز کربن را به صفر برساند، اما با نقض تعهدات زیست محیطی دسترسی به این هدف را با تردید مواجه کرده است که موجی از انتقاد‌ها را از جمله از جانب هم حزبی‌های سوناک برانگیخته است.
سایمون کلارک، نماینده حزب حاکم محافظه کار در این باره گفت: هر تصمیمی که القا کند به صفر رساندن تولید گاز‌های آلاینده، برای بریتانیا خوب نیست، قطعا نادرست است. 
کریس اسکیدمور، نماینده دیگر حزب حاکم محافظه کاردر مجلس با انتقاد از عقب نشینی دولت از تعهدات زیست محیطی اش گفت:" من اکنون در نیویورکم و تازه از یک نشست سرمایه گذاری بیرون آمده ام. همه شرکت کنندکان از تصمیم نخست وزیر ما گیج شده اند و عصبانی اند.
سرمایه گذاران و صاحبان مشاغلی که بر اساس تعهدات دولت و چشم انداز ترسیم شده در صنایع کمتر آلاینده سرمایه گذاری کرده اند این اقدام دولت را سبب وارد آوردن خسارت و ابهام در چشم انداز سرمایه گذاری خود عنوان کردند.
حزب سبز نیز از نخستین منتقدان رویکرد دولت در نقض تعهدات زیست محیطی بوده است.
کارلا دنیر، از رهبران حزب سبز انگلیس گفت: این نخست وزیری است که چرخشی خطرناک و از روی استیصال در سیاست‌های کشور ایجاد می‌کند که برای مردم، مشاغل و کشور خطر ایجاد می‌کند و برای آینده کره زمین خسارتبار است. 
کارولین لوکاس نماینده حزب سبز در مجلس انگلیس گفت: آنچه ریشی سوناک اجرا می‌کند، هم از نظر انتخاباتی ابلهانه است و هم برای محیط زیست، بسیار زیانبار است. 
دولت انگلیس همچنین متعهد شده بود تا سال ۲۰۳۰ تولید و فروش خودرو‌های بنزینی و گازوئیلی را متوقف و همچنین، همه آبگرمکن‌های گازسوز را برقی کند که با تصمیم جدید اجرای این تعهد دست کم پنج سال به تاخیر افتاده است. انگیزه دولت انگلیس، اقتصادی یا سیاسی، با انتقاد شدید به ویژه از جانب حزب کارگر اصلی رقیب حزب حاکم مواجه شده است.
اد میلی بند رهبر اسبق حزب کارگر انگلیس، رویکرد زیست محیطی دولت را اقدامی ضعیف از جانب نخست وزیری مستاصل دانست و ریشی سوناک را به نابودی اقتصاد این کشور متهم کرد، اما او در این موضع تنها نبود.
سخنان صادق خان، شهردار لندن نیز با انتقاد شدید از نقض تعهدات زیست محیطی دولت گفت: من نمی‌دانم چرا باید موجب شویم میلیون‌ها نفر از شهروندان و صاحبان مشاغل، با این تغییر سیاست‌ها کنار گذاشته شوند. آن هم به دست نخست وزیری که سیاست‌های محیط زیستی را به قهقرا می‌برد. 
این تصمیم دولت انگلیس، همچنین خشم فعالان محیط زیست و شمار زیادی از مردم را که بار‌ها در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی و زیست محیطی دولت در خیابان‌های لندن دست به تظاهرات زدند برانگیخت.
یک فعال محیط زیست در این باره گفت: من واقعا عصبانی ام از تصمیمات نادرست دولت و نقض تعهدات زیست محیطی که خسارت‌های زیادی برای همه مردم دارد.
وی افزود: دولت به جای اولویت دادن به اجرای تعهدات زیست محیطی به فکر هزینه کردن برای جنگ که مایه تخریب بیشتر محیط زیست است.
یک شهروند انگلیسی هم در این باره گفت: من فکر می‌کنم دولت ما بر خلاف خواست مردم، منابع کشور رو به جای حل مشکلات کشور و غلبه بر بحران زیست محیطی، صرف شعله ورتر کردن جنگ می‌کنه، به جای تلاش برای برقراری صلح
منتقدان دولت انگلیس گفت: نخست وزیر در حالی به علت کمبود بودجه و مشکلات اقتصادی از اجرای تعهدات زیست محیطی عقب نشست که علاوه بر کمک ۴.۶ میلیارد دلاری برای تداوم جنگ اوکراین در دو سال اخیر، برامادگی برای کمک‌های بیشتر مالی و نظامی به این کشور تاکید می‌کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


اظهارات:
۱ – کارلا دینر- عضو ارشد حزب سبز انگلیس
۲ – صادق خان – شهردار لندن
۳ – فعال محیط زیست در انگلیس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)