برداشت محصول فلفل قرمز، از مزارع استان مازندران شهرستان بهنمیر بابلسر، آغاز شده است. سالیانه بیش از دو هزار تن انواع فلفل در استان، تولید میشود. این محصول که یکی از منابع مهم درآمدی کشاورزان منطقه به شمار میرود تا آذرماه، ادامه دارد. شهرستان بهنمیر، یکی از شهرستانهای شاخص تولید انواع فلفل در مازندران است که محصولات آن علاوه بر ارسال به شهرهای مختلف استان مازندران، به دیگر استانهای کشور و بیشتر شرکتهای تولیدی سس و همچنین به کشور عراق، پاکستان و هند صادر میشود.
عکاس :کیوان یوسف پوری
تاریخ : ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ - ۱۲:۲۳