• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۴۶۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
دریابان شمخانی:

امروز با افول فزاینده نظام سلطه مواجه هستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی برگزاری همایش درباره نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود.

امروز با افول فزاینده نظام سلطه مواجه هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عصر امروز (پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت‌) در دومین روز همایش هندسه نظم جدید جهانی که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، گفت: ما در یک شرایط چرخش تاریخ قرار داریم ، پس تغییر در نظم جهانی بسیار مهم است.

وی برگزاری همایش با موضوع نظم نوین جهانی را بسیار مهم دانست و گفت: البته نباید به همایش بسنده کرد ، ما نباید این موضوع را به صورت سر سری و شعاری مد نظر داشته باشیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی صحبت از چرخش تاریخ را صحبت از یک رخداد عظیم و تحول بزرگ دانست و گفت: تحول در قرآن هم مطرح شده است. روزی که واقعه دیگر قرار است رخ دهد و اثر و نسل جدید قرار است حاکم شد و جهان و جامعه زیر رو شود مانند آنچه در سوره واقعه آمده است،  پس باید مراقبت کنیم که این موضوع عظیم را به یک موضوع دم دستی و بی اهمیت تبدیل نکنیم. اگر قرار است کار عملی روی این موضوع انجام شود باید همراه با تدبر، تحقیق و تفکر و کار عمیق باشد.

شمخانی با طرح این سوال که از طرح موضوع نظم جدید جهانی برای چیست؟ تصریح کرد: نظم نوین جهانی و پرداختن به آن موضوعات جدیدی بر سر راه ما قرار می‌دهد و ما را با ابعاد مختلف حرکت ملت‌ها در عصر جدید می‌کند که آگاهی از این موضوع باعث می‌شود بازنگری کنیم در سیاست‌های کلی و کلان.

وی ادامه داد: نظم جدید جهانی برای ما هم می‌تواند یک فرصت بسیار بزرگ و درخشان باید و حتی می‌تواند تهدیدی باشد و سقوط هر کشوری را رقم بزند، فرصت و یا تهدید بودن نظم نوین جهانی بستگی به نوع رفتار و آمادگی ما برای این تحولات باشد، ما باید خودرا آماده کرده و تاب آوری خود را برای تحولات جهانی بالا ببریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تحولات جهانی بیان کرد: وقتی از تحولات جهانی و نظم نوین جهانی صحبت می‌کنیم که برخی از آن به عنوان تحولات بنیان کن صحبت می کنیم آیا منطقه و کشور خود را تحت تاثیر این تحولات دیده ایم ؟ اینکه خود را استثنا بدانیم تصور ما غیرعلمی و غیرکارشناسی است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: اگر ما خود را متناسب به شرایط موجود و با در نظر گرفتن ابعاد تغییرات نظم جهانی آماده کنیم می‌توانیم آماده این تحولات شده و از این نظم جدید جهانی بهره برداری کنیم. نظم نوین جهانی در ابتدا به معنای بر هم خوردن نظم موجود و تغییر و تحولات در نظم حاکم و بی‌نظمی است، تغییر نظم جهانی به ذات خود مثبت نیست بلکه آمادگی ما و نقش‌آفرینی ما در نظم جدید جهانی است که می‌تواند نظم نوین جهانی را برای ما مثبت کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان خاطرنشان کرد: هرگونه نظم جدید جهانی خارج از نظم عادلانه و نظم الهی باشد، نظمی برای به قدرت رسیدن نظام‌های سلطه‌گر جهانی است، شرایط موجود می تواند به نفع محور مقاومت باشد اما ما نباید دکترین مقاومت را به دکترین سلطه تبدیل کنیم، هر گونه تغییر در دکترین مقاومت می تواند منجر به آسیب شود.  امروز با افول و سستی فزاینده شکل نظام سلطه مواجه هستیم که فرصتی برای جبهه مقاومت به شمار می‌رود. دکترین مقاومت در این شرایط مشارکت در نظم سازی نبوده بلکه بهره‌برداری از این بی‌نظمی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)