شناسایی ۱۲۵ بیمار جدید کووید۱۹ در شبانه روز گذشته 	    	 			
 		 		 			 			 				 				مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیهای از شناسایی ۱۲۵ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور خبر داد.
 				 			  		 	  	 		
به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازوبدا، متن این اطلاعیه بدین شرح است: تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۴۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۱۲ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۴۵۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۶۱۱ دُز رسید.
 
 
از دیروز تا امروز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند.
 
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۸۸۱ نفر رسید.
 
متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۷ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۶۴ نفر رسید.
 
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۷ هزار و ۸۶۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
 
۲۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
 
تا کنون ۵۵ میلیون و ۷۶ هزار و ۹۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
 
هم اکنون ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.