• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۲۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
آذربایجان غربی » اقتصادی
فرمانده انتظامی:

نسخه اغتشاشات در آذربایجان غربی پیچیده شد

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۹۹ درصد نسخه اغتشاشات در این استان با هوشیاری مردم، تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی پیچیده شده است، گفت: تنها یک درصد آن هم اغتشاشات فکری رخ داده در فضای مجازی باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی،سردار رحیم جهانبخش روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دشمن از ایران واحد و قدرتمند در هراس است، اظهار کرد: هدف اصلی دشمن از اغتشاشات تجزیه طلبی و ایجاد شکاف‌های قومیتی بود.

وی با اشاره به تمرکز دشمن در گمراه کردن افکار عمومی به واسطه بهره مندی از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، افزود: طی یک بررسی تخصصی صورت گرفته، بیش از ۸۰ درصد کامنت گذاران علیه جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی آی پی عربستان سعودی و آلبانی داشتند.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه رسانه‌ها معاند در تلاش برای هرگونه سوء استفاده و دروغ سازی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند، اضافه کرد: به طور مثال در قتل خانم «نسیم صدقی» که در یک اختلاف خانوادگی کشته شد، دشمنان با دورغ پردازی تلاش کردند آن را به اعتراضات ربط دهند و در این راستا آبرو و آزرده خاطر شدن خانواده مقتول برای آنان هیچ ارزشی نداشت.

وی ادامه داد: رسانه‌های معاند در اغتشاشات اخیر نشان دادند با تزریق دروغ به افکار عمومی به دنبال ترویج خشونت و تروریسم در جامعه ایران هستند که همین امر از محبوبیت آنان به شدت کاسته است.

سردار جهانبخش با تاکید بر ضرورت شفاف سازی حقایق برای مدیریت افکار عمومی، گفت: در همین راستا رسانه‌ها باید راوی گر حقایق در سطح جامعه باشند تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان تحت تاثیر دروغ‌های بدخواهان ملت ایران قرار نگیرند.

وی در رابطه با اظهار نظر خود در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ارومیه، تاکید کرد: در سخنرانی مورد نظر به دستورالعمل‌های برخی از دانشگاه‌های غربی در رابطه با نوع پوشش دانشجویان و محدودیت‌هایی همچون نزدن لاک اشاره شد که بازتاب مثبت کشوری نیز داشت چرا که سبب جست و جو مخاطبان و آشنایی با برخی حقایق شد.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی یادآور شد: متاسفانه دشمنان با هجمه علیه جمهوری اسلامی یک چهره نامناسب از آن را در برابر افکار عمومی به نمایش می‌گذارند که به هیچ وجه اینگونه نیست و لازمه شفاف سازی آن سوق دادن قشر جوان به تحقیق بیشتر در این حوزه با همراهی و همکاری اهالی رسانه است.

کشف ۵۸۰ قبضه سلاح غیرمجاز در ۲ ماه

وی با اشاره به سیاست‌های خصمانه دشمن در ایجاد نا آرامی در ایران، گفت: طی ۲ ماه گذشته ۵۸۰ قبضه سلاح غیرجاز در آذربایجان‌غربی کشف شد که نشانگر عزم دشمن برای ایجاد نا امنی در کشور است.

سردار جهانبخش اضافه کرد: در بین اسلحه‌های کشف شده بیش از ۳۲۰ قبضه آن مربوط به سلاح‌های شورشی است که با هدف تزریق به اغتشاشات وارد کشور شده بود.

وی در پاسخ به سوالی در رابطه با برخورد پلیس با معترضان کف خیابان، افزود: پلیس در برابر اعتراض و گفتمان سعه صدر کافی و تحمل لازم را دارد ولی با اغتشاشگران خیر! اگر عده‌ای جان و امنیت مردم را بازیچه دست خود قرار دهند با آنان برخورد می‌کنیم.

به گفته او، به طور مثال در اغتشاشات اخیر اشنویه، گروهی شناسایی شد که پس از تیراندازی بسوی پلیس، تحریک پلیس را هدف اصلی خود قرار داده بودند که پس از ناکامی، درصدد تیراندازی رگباری به سمت مردم برآمدند که با هوشیاری پلیس دستگیر و عملیات تروریستی آنان خنثی شد.

آذربایجان‌غربی از امن ترین استان‌های کشور است

وی با بیان اینکه آذربایجان‌غربی در بسیاری از مولفه‌ها جز استان‌های امن کشور است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی در سرقت، قتل، آدم ربایی، شرارت، مشکلات اخلاقی، جرایم مالی، نزاع و درگیری، تصادفات منجر به فوت، آلودگی به مواد مخدر و سلاح از استان‌های امن کشور است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه جرایم خشن در استان طی هفت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد کاهش یافته است، افزود: جرایمی همچون سرقت به عنف نیز کاهش ۳۰ درصدی داشته که آمار قابل توجهی می‌باشد.

وی ادامه داد: به طور مثال آذربایجان‌غربی در مواردی همچون آلودگی به مواد مخدر نیز رتبه ۲۹ کشوری را دارد که همین مورد یکی از مولفه‌های امنیت در جامعه است.

سردار جهانبخش با اشاره به اینکه سرقت در آذربایجان‌غربی ۱۴ درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: متاسفانه سرقت خودرو با ۴۳ درصد افزایش بیشترین آمار را در این حوزه به خود اختصاص داده است که البته بیش از ۹۰ درصد آن کشف می‌شود.

وی گفت: خودروهای پراید با مدل ۸۶ به پایین بیشترین سرقت‌ها را در حوزه خودرو به خود اختصاص داده که از ایمنی پایین این مدل خودرو نشات می‌گیرد.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی در رابطه با سرقت خودرو در استان اظهار کرد: افرادی که خودروی آنان در تصادفات یا هرگونه حادثه دیگر از بین رفته باید نسبت به ابطال سند آن اقدام کنند چرا که خرید و فروش سند در چنین مواردی می‌تواند منجر به سوء استفاده افراد سودجو برای سرقت خودروی شهروندان شود.

وی در ادامه با بیان اینکه طی هفت ماه گذشته بیش از یک میلیون و ۱۸۰ هزار تماس با پلیس ۱۰۰ استان انجام شده است، یادآور شد: ۳۰۲ هزار تماس منجر به اعزام نیروی عملیاتی شده و صورتجلسه شده و مابقی نیز با راهنمایی یا مصالحه برطرف شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی متوسط حضور پلیس در صحنه را ۱۵ دقیقه اعلام کرد و افزود: البته این میزان در ماموریت‌های فوریتی به زیر ۱۵ دقیقه می‌رسد.

وی ادامه داد: باید اذعان کرد که میزان زمان اعزام پلیس‌های راهنمایی و رانندگی به تصادفات در برخی مواقع حتی تا یک ساعت نیز می‌رسد چرا که در این راستا با کمبود نیرو مواجه هستیم؛ در شیفت عصر ارومیه تنها ۱۱ اکیپ گشت زنی راهنمایی و رانندگی فعال است و این میزان پاسخگوی ظرفیت شهری همچون ارومیه که در برخی مواقع فقط در یک ساعت ۵۹ تصادف رخ می‌دهد، نیست.

سردار جهانبخش با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت شهری در بحث ترافیکی ساخت و ساز از پلیس نظرخواهی نمی‌کند، اظهار کرد: به طور مثال مدارس غیر انتفاعی یکی از عاملان ترافیک در سطح شهر ارومیه در ساعات خاص هستند و شهروندان را با مشکلات مختلفی رو به رو می‌کنند؛ در همین راستا می‌توان به کمک پلیس جانمایی مناسبی برای اماکن خاص انجام شود.

نگاه پلیس به دستفروشان خاتم النبیا همراه با مداراست

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی با شریف خواندن شغل دستفروشی، گفت: پلیس در بحث دستفروشان خیابان خاتم الانبیا (ص) به دنبال تنش نیست چرا که آنان در این وضعیت اقتصادی به دنبال تامین معیشت خود هستند.

وی ادامه داد: شهرداری باید در مرحله نخست مکانی مناسب برای انتقال آنان فراهم کند تا معیشت این عزیزان دچار آسیب نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)