• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۹۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
خوزستان » اجتماعی

جام جهانی فرصتی خوب برای ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان: مسابقات فوتبال جام جهانی و رقابت‌های ورزشی از موارد زمینه‌ساز ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، عبدالرضا سیفی در دومین جلسه کارگروه استانی مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر ذیل شورای فرهنگ عمومی با اشاره به ضرورت ایجاد نشاط در جامعه اظهار کرد: یکی از مواردی که زمینه‌ساز مناسبی برای نشاط اجتماعی است و می‌تواند به تغییر ذائقه فرهنگی و فضای اجتماعی جامعه کمک کند، بحث مسابقات فوتبال جام جهانی و مسابقات ورزشی است.

جام جهانی فرصتی خوب برای ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه باید برنامه‌ریزی مناسبی برای این ایام صورت گیرد افزود: تاکنون در استان چند جلسه در رابطه با برنامه‌های مختلفی که می‌توان برای این موضوع طراحی کرد، بحث و گفتگو شده و چند رویداد مدنظر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از این برنامه‌ها، برگزاری بازی‌های رایانه‌ای بود که با استقبال خوبی مواجه شد اضافه کرد: پیش از این مدل‌هایی از مسابقات بازی‌های رایانه‌ای در استان برگزار شده و جامعه آماری خوبی در این زمینه داریم و به واسطه همین موضوع می‌توانیم مخاطبان بیشتری را به ویژه نسل نوجوان و جوان را به سمت بازی‌های مناسب کامپیوتری جذب کنیم.

سیفی تصریح کرد: این مسابقات در چند استان برگزار می‌شود، ولی به نظر می‌رسد با کاری که در خوزستان قرار است انجام شود و به واسطه روحیه مردم استان که علاقه زیادی به ورزش فوتبال دارند، ما می‌توانیم پرچم‌دار این مسابقات در کشور باشیم.

حجت‌الاسلام رضا کلاه‌کج نیز با بیان اینکه برای رویداد جام جهانی از سوی شورای فرهنگ عمومی تدابیری اتخاذ شده تا برنامه‌ریزی مشترکی برای جشن‌ها و رویداد‌ها و جشنواره‌های مرتبط با این ایام انجام شود عنوان کرد: ظرفیت‌های مفهومی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شامل «نشاط اجتماعی»، «هویت ملی» و «انسجام اجتماعی» است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: توسعه نشاط اجتماعی و هویت ملی مبتنی بر تنوع اقوام ایران‌زمین و تقویت انسجام اجتماعی و یک‌رنگی مردم مخصوصا ذیل شعار «تا پای جان برای ایران» مورد توجه مردم، بخش خصوصی، فعالان مردمی و دستگاه‌های دولتی نسبت به جام جهانی پیش رو است.

وی با اشاره به اینکه در این ایام تاکید جدی بر تولید و عرضه اقلام هواداری شده است بیان کرد: غیر از لباس تیم ملی، مشابه آن اقلام هواداری شامل کلاه، هدبند، سربند و مچ بند بوده که بهانه‌ای است برای اینکه مخصوصاً جوانان و نوجوانان با تهیه آن به سادگی بتوانند موجی از همرنگی و همدلی را در حمایت از تیم ملی فوتبال و ابراز احساسات هم‌افزا و همگرای خود نسبت به تیم ملی ایران داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، برگزاری جام بازی‌های رایانه‌ای فوتبال، مسابقه کتابخوانی جام جهانی در قالب بازی آنلاین، مسابقات استعدادیابی، پخش بازی‌های تیم ملی در جام جهانی در اماکن عمومی، ساخت سرود ویژه جام جهانی متناسب با نتیجه بازی، تولید اقلام هواداری (من طرفدار ایرانم)، لیگ ورزشی محلات، تولید و اهدای محتوای چندزبانه در خصوص تاریخ و تمدن ایران و برنامه‌های هنری، فرهنگی و ورزشی با هدف نشاط اجتماعی در استان‌ها از جمله اقداماتی است که برای ایام جام جهانی برنامه‌ریزی شده است.

در پایان این جلسه از پوستر جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی خوزستان مسابقات حضوری فیفا در شهرستان‌های استان رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)