• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۹۱۸۳۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

ایران و تاجیکستان ظرفیت‌های بسیاری برای ارتقای سطح روابط فرهنگی دارند

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با وزیر فرهنگ تاجیکستان تأکید کرد: ایران و تاجیکستان ظرفیت‌های بسیاری برای ارتقای سطح روابط فرهنگی دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزیر فرهنگ تاجیکستان که در رأس هیأت فرهنگی به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه «هفته فرهنگی جمهوری تاجیکستان در ایران» به کشورمان سفر کرده است، ظهر امروز ۱۱ مهر ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پور دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار گفت: ایران نخستین کشوری بود که استقلال تاجیکستان را به رسمیت شناخت و از نخستین کشور‌هایی بود که در تاجیکستان، سفارت بنا کرد، ما استقلال تاجیکستان را باور داریم و روابط دو جانبه را به نیکی پذیرفته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور افزود: ما برای هرگونه همکاری در حوزه برگزاری کارگاه هنری و تعاملات دانشگاهی و گفتگو‌های علمی و تبادل دانشجو آمادگی داریم و هر اقدامی که بخواهید در حوزه علمی، گردشگری و فرهنگی انجام دهید ما نیز، آماده همکاری هستیم.

وی تصریح کرد: دیدار‌های خوبی در رویداد‌های بین المللی بین دو کشور صورت گرفته است و مسئولان دو کشور روابط خوبی با یکدیگر دارند و بسیار خوشحالیم که شاهد برگزاری روز‌های فرهنگی تاجیکستان در ایران هستیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به پتانسیل و ظرفیت بالای فرهنگی دو کشور ادامه داد: دو کشور در زمینه آداب و رسوم و زبان به یکدیگر نزدیک هستند و روز‌های فرهنگی فرصت خوبی برای توسعه و ادامه همکاری هاست.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور ابراز امیدواری کرد که شاهد رفت و آمد نخبگان و نویسندگان دو کشور باشیم، چون نیاز به واسطه نداریم و زبان هر دو کشور فارسی است.

وی یادآور شد: ضرورت همکاری‌های فرهنگی دو کشور مسئله‌ای شفاف و روشن است و ما باید تفاهمات موجود را اجرایی کنیم.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به فعالیت‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: این سازمان مسئول اجرایی کردن موافقت نامه‌های فرهنگی ایران با سایر کشورهاست و در موافقت نامه‌های فرهنگی مسئله فرهنگ و همکاری‌های علمی و گردشگری دیده شده است و سعی داریم این موافقت نامه‌ها را اجرایی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور اضافه کرد: مدتی است که ما در تاجیکستان نماینده فرهنگی نداریم و با توجه به توسعه روابط دو کشور امید است که شاهد حضور نماینده ایران در تاجیکستان باشیم چرا که دو کشور ظرفیت‌های بسیاری برای ارتقای سطح روابط فرهنگی با یکدیگر دارند.

وزیر فرهنگ تاجیکستان نیر در سخنانی، بیان کرد: باعث خرسندی است که روز‌های فرهنگی تاجیکستان در ایران برگزار می‌شود و فرصت خوبی برای تقویت روابط فرهنگی و هنری خواهد بود.

خانم زلفیه دولت زاده ادامه داد: ما آماده توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران هستیم و امیدواریم این همکاری‌ها در تمامی سطوح فرهنگی و هنری گسترش یابد.

وی اضافه کرد: همکاری‌های فرهنگی دو کشور در طول ۳۰ سال دستاورد‌های مهمی داشته است، در این مدت همکاری‌های سودمند دو کشور مورد توجه قرار گرفته و افزایش یافته است و هنرمندان دو کشور در برنامه‌ها حضور داشته اند و امیدواریم برنامه‌های دو کشور در حوزه فرهنگ و هنر ادامه یابد.

برگزاری روز‌های فرهنگی تاجیکستان در ایران پس از ۱۴سال وقفه
نظام الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در ایران نیز عنوان کرد: روز‌های فرهنگی تاجیکستان در ایران پس از ۱۴سال وقفه برگزار می‌شود و امیدواریم این برنامه با نظارت وزیر فرهنگ تاجیکستان و با تکیه بر مشترکات، برنامه موفقی باشد و روز‌های فرهنگی ایران نیز در تاجیکستان برگزار شود.

بنابر این گزارش، روز‌های فرهنگی جمهوری تاجیکستان در ایران با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت فرهنگ جمهوری تاجیکستان و سفارت تاجیکستان در ایران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (۱۱ تا ۱۶ مهر) در شهر‌های تهران، شیراز و تبریز برگزار می‌شود.

این رویداد فرهنگی شامل اجرای برنامه توسط گروه‌های هنری از جمله گروه نمایش، گروه موسیقی، قرائت شعر توسط شعرای تاجیکستانی و برگزاری نمایشگاه نقاشی، عکس، هنر‌های دستی و لباس‌های ملی آن کشور می‌شود.

دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان دیدار حجت الاسلام ایمانی پور با وزیر فرهنگ تاجیکستان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
چون تاجیکستان زمانی متعلق به ایران بزرگ بوده است
چون در تاجیکستان مردم به زبان فارسی صحبت می کنند و با ما همزبان هستند ظرفیت‌های بسیاری برای ارتقای سطح روابط فرهنگی بین این دو کشور می تواند شکل گیرد
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)