• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۸۲۷۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سرتیپ یوسف قربانی:

ارتقای توان بالگردی با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان

فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران از افزایش توان ساخت قطعات بالگردی با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان کشور خبر داد.

ارتقای توان بالگردی با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیانبه گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از روابط عمومی ارتش ، امیر سرتیپ یوسف قربانی، فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رشادت خلبانان و کادر پروازی هوانیروز در دوران دفاع مقدس اظهار داشت: هوانیروز به‌عنوان یک نیروی بازدارنده نظام، در همان روز‌های نخستین تجاوز دشمن بعثی به کشور، توانست جلوی یگان‌های پیاده و مکانیزه این رژیم را سد و ضربات مهلکی را بر آن‌ها وارد کند.
وی به نقش نیروی هوایی ارتش در متوقف کردن موتور محرکه رژیم بعثی و پیشروی‌هایش در داخل کشور اشاره و عنوان کرد: در آن دوران که نیروی زمینی ارتش بنا به شرایط انقلابی، تحت تأثیر تحولات عمده قرار گرفته بود و آن انسجام لازم را نداشت، نیروی هوایی ارتش عملیات‌های متعددی را علیه دشمن بعثی انجام داد و زیرساخت‌های دشمن را با بمباران‌های متعدد از بین برد، سپس نیروی زمینی ارتش نیز با حمایت مردم توانست در سرپل ذهاب و جبهه‌های جنوب کشور، جلوی پیشروی دشمن را بگیرد.
فرمانده هوانیروز ارتش با بیان اینکه هوانیروز در دوران دفاع مقدس ۵۰۰ هزار ساعت پرواز عملیاتی داشته است گفت: در همان روز‌های آغازین جنگ، هوانیروز خوش درخشید و حتی در یکی دو روز توانست حدود صد تانک رژیم بعثی را منهدم کند که چنین اقدامی در دنیا کم‌نظیر است.
امیر سرتیپ قربانی با اشاره به اقداماتی که به ندرت در یک جنگ محقق می‌شود تصریح کرد: در یکی از صحنه‌های نبرد، بالگرد کبرای ما در اقدامی شگفت‌انگیز یک فروند جنگنده «میگ ۲۱» دشمن را ساقط کرد که این بیانگر رشادت و ازخودگذشتگی خلبانان هوانیروز در دوران دفاع مقدس است.
وی همچنین با اشاره به تعداد شهدای یگان هواپیمایی نیروی زمینی ارتش در دوران دفاع مقدس تاکید کرد: ۲۸۷ نفر از خلبانان، مهندسان و کادر پروازی هوانیروز در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند که این نیز برگ زرینی از رشادت یگان هوانیروز ارتش در جنگ هشت ساله است.
فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اقدامات این یگان در حوزه ساخت قطعات و ارتقای سامانه‌های بالگردی گفت: ساختار و ساختمان مهندسی بالگرد‌ها در سطح دنیا با کمی تغییرات شبیه به هم است؛ از این رو ما توانستیم با بهره‌گیری از تجارب ارزشمند دوران دفاع مقدس در سخت‌ترین شرایط تحریمی، راهبرد تولید قطعات بالگردی را ادامه دهیم تا جایی که امروز قادر به تولید بالگرد و تقویت موتور بالگرد‌ها هستیم و صفر تا صد تعمیرات و قطعات را با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور انجام می‌دهیم و عملکرد مناسب ارتش، هوانیروز و صنایع دفاعی کشور در حوزه دانش‌بنیان، تمام نیاز‌های بالگردی ما را تأمین کرده است.
امیر سرتیپ قربانی با بیان اینکه دیگر هیچ بالگردی به دلیل نبودِ قطعه زمین‌گیر نمی‌شود خاطرنشان کرد: ما دیگر با بحران قطعات بالگردی مواجه نیستیم و خودمان قادر به ساخت هر نوع قطعه مورد نیاز هستیم و هر بالگردی که ساعت پروازی‌اش به اتمام برسد، برای پروسه بازآماد وارد چرخه تعمیر و نگهداری و پس از طی دوره‌های تعمیراتی، دوباره وارد خط پروازی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)