• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۴۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

کمترین و بیشترین قند در کدام میوه‌هاست؟

افرادی که قند دارند باید بدانند که میوه‌ها نیز دارای قند کم یا زیاد هستند و میوه‌هایی که قندشان بالاست، باید با احتیاط بیشتری مصرف کنند.

کمترین و بیشترین قند در کدام میوه‌هاست؟به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، انواع توت‌ها: این‌ها عموماً میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند؛ لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارند.
میوه‌های تابستانی: طالبی، هلو، نارنگی و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).
میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کم‌تر از بقیه است).
میوه‌های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.

میوه‌هایی با قند کم (میوه‌های با کربوهیدرات پایین):
لیمو سبز (۱.۱ گرم شکر در هر میوه) و لیمو زرد (۱.۵ گرم شکر در هر میوه) به ندرت خورده می‌شوند؛ بیشتر به آب میوه تبدیل می‌شوند و سپس شیرین می‌شوند، اما می‌توانید آب یک برش از آن‌ها را با آب خالی اضافه کنید و یا آن‌ها را روی غذا فشار دهید تا مواد مغذی و مواد غذایی شان را به غذایتان اضافه کنید.
ریواس: ۱.۳ گرم شکر در هر میوه؛ غیرممکن است که میوه شیرین نشده اش را پیدا کنید، پس قبل از مصرفش برچسب آن را چک کنید، اما اگر خودتان آن را تهیه کنید، می‌توانید مقدار قند اضافی یا شیرین کننده مصنوعی را مدیریت کنید.
زردآلو: ۳.۲ گرم شکر در هر زردآلو کوچک؛ شما می‌توانید از کل، پوست و همه آن‌ها لذت ببرید. مراقب زردآلو خشک شده باشید، وقتی آن‌ها خشک می‌شوند، کوچک می‌شوند.

میوه‌هایی با پایین‌ترین میزان قند:
کرن بری: ۴ گرم شکر به ازای هر فنجان. در حالی که به طور طبیعی حاوی شکر بسیار کمی است، اما معمولاً وقتی تازه یا خشکش خورده می‌شود، شیرین شده، پس بسیار محتاطانه عمل کنید.
تمشک: ۵ گرم شکر در هر فنجان. هدیه‌ای برای کسانی که میوه‌های با قند کم می‌خواهند؛ این میوه را می‌توانید تازه یا یخ زده بخورید. شما می‌توانید آن‌ها را در تابستان تازه بگیرید و یا در تمام طول سال منجمد کنید.
کیوی: ۶ گرم شکر در هر کیوی. طعم ملایمی دارند و رنگ بسیار زیبایی به سالاد میوه می‌دهند هم چنین شما می‌توانید پوستش را نیز بخورید.

میوه‌های با مقدار قند کم رو به متوسط:
توت فرنگی: ۷ گرم شکر در هر فنجان؛ با کمی شکر بیشتر از تمشک، این‌ها انتخاب‌های بسیار خوبی برای یک اسنک، سالاد میوه، یا به عنوان یک جز در یک آب میوه، سس و یا دسر هستند.
انجیر: ۸ گرم شکر در هر میوه؛ تازه است و هم می‌توان انجیر را خشک کرد که کمی سفت می‌شود و محاسبه میزان شکرش کمی سخت می‌شود و می‌تواند ۵-۱۲ گرم شکر در هر انجیر وجود داشته باشد.
گریپ فروت: ۸ گرم شکر در هر گریپ فروت. شما می‌توانید گریپ فروت تازه را به سالاد میوه اضافه کنید و یا به تنهایی بخورید و مقدار قند یا شیرین کننده‌ای که می‌خواهید اضافه کنید را تنظیم کنید.

میوه‌هایی با میزان قند متوسط:
گرمک: ۸ گرم شکر در هر میوه. این‌ها میوه‌ای عالی برای خالی خوردن و یا تهیه سالاد میوه هستند و پایین‌ترین سطح قند را در میوه‌های خربزه‌ای دارند.
نارنگی: ۹ گرم شکر در هر نارنگی متوسط. آن‌ها قند کمتری نسبت به پرتقال دارند و برای سالاد میوه خوشمزه هستند. آن‌ها همچنین به راحتی همراه با نهار و تنقلات نیز خورده می‌شوند.
شلیل: ۱۱.۳ گرم شکر در یک شلیل کوچک. این‌ها میوه‌هایی خوش مزه هستند که وقتی رسیده باشند از خوردنشان لذت خواهید برد.
پاپایا: ۱۲ گرم شکر در یک پاپایا کوچک. آن‌ها قند کمتری نسبت به دیگر میوه‌های گرمسیری دارند.
پرتقال: ۱۲ گرم شکر در یک پرتقال متوسط که برای کنار غذا و تنقلات، عالی هستند.
طالبی: ۱۳-۱۴ گرم شکر در هر طالبی. آن‌ها را می‌توان به سالاد میوه اضافه کرد یا خودشان را تنها خورد.
آلبالو: ۱۳ گرم شکر در هر فنجان آلبالو. در تابستان از میوه تازه اش لذت خواهید برد، و اگر قندش را محدود می‌کنید، بسیار عالی خواهد بود.
هلو: ۱۳ گرم شکر در هر هلو متوسط. شما می‌توانید تنها و یا در انواع مختلفی از دسرهای، اسموتی ها، و سس‌های مختلف از آن‌ها لذت ببرید.
بلوبری: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان. آن‌ها از لحاظ میزان شکر بیشتر از توت‌های دیگر هستند، اما غنی از مواد مغذی می‌باشند.

میوه‌هایی با سطح قند بالا:
آناناس: ۱۶ گرم شکر در هر قطعه. آناناس یک میوه استوایی است که شکر زیادی دارد.
گلابی: ۱۷ گرم شکر در هر گلابی متوسط، این میوه زمستانی شکر زیادی دارد.
موز: ۱۷ گرم شکر در هر موز بزرگ. آن‌ها شیرینی زیادی به وعده غذایی اضافه می‌کنند.

میزان قند میوه‌های تابستان:
هندوانه: ۱۸ گرم شکر در هر هندوانه. با اینکه این میوه زیاد شیرین نیست، اما قند بیشتری نسبت به بقیه دارد.
سیب: ۱۹ گرم شکر در یک سیب کوچک. آن‌ها را می‌توان به راحتی با غذا و تنقلات مصرف کرد، اما شکر بیشتری از نارنگی یا پرتقال دارند.
انار: ۳۹ گرم شکر برای هر انار. کل میوه مقدار زیادی شکر دارد، اما اگر از یک میوه، ۱ اونس بردارید، تنها ۵ گرم کربوهیدرات خواهید گرفت.
گیلاس: ۱۸ گرم قند برای هر پیمانه گیلاس. گیلاس یک میوه شیرین است و این نشان دهنده وجود قند در آن است.

میزان بالای قند در کدام میوه‌ها است؟
انبه: ۴۶ گرم شکر در هر میوه. این میوه‌های شیرین گرمسیری مقدار زیادی شکر دارند.
انگور: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان؛ در حالی که آن‌ها یک میان وعده خوب هستند، اگر به مصرف شکرشان نگاه کنید، باید میزان مصرفشان را کمی محدود کنید.
آلو سیاه (۶۶ گرم شکر در هر فنجان)، کشمش (۸۶ گرم شکر در هر فنجان) و خرما (۹۳ گرم شکر در هر فنجان) میوه‌های خشک شده‌ای هستند که شکر بسیار بالایی دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)