• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۰۴۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

لزوم کنترل دقیق مصرف انرژی برای رسیدن به زیست مطلوب‌تر

شهردار تهران گفت: در همکاری مشترک امیدواریم با کنترل دقیق و استفاده بهینه از انرژی به سمتی حرکت کنیم که محدودیت انرژی را به عنوان اصل بپذیریم.

لزوم کنترل دقیق مصرف انرژی برای رسیدن به زیست مطلوب‌تربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی در آیین امضا تفاهم نامه همکاری مشترک بین شهرداری تهران و وزارت نفت که صبح امروز سه شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۱ به امضا رسید، گفت: به عقیده من این نشست و تفاهم از چند جهت حائز اهمیت است، اصل تفاهم با توجه به اینکه ما در اداره شهر مدیریت مشارکتی را به عنوان اصل پذیرفته ایم، بنا داریم با مشارکت با نخبگان، مردم و دستگاه به ویژه دستگاه‌های دولتی گره از مشکلات شهر تهران باز کنیم.

شهردار تهران با تاکید بر انباشتگی مشکلات در شهر تهران افزود: بر هم انباشتگی مشکلات شهر تهران کلاف سردرگمی شده است و این کلاف سردرگم را جز با مشارکت نمی‌توان باز کرد.

زاکانی با اشاره به اهمیت امضای این تفاهم نامه و دیگر تفاهم نامه‌های امضا شده در دوره جدید مدیریت شهری با دیگر دستگاه‌ها از جمله وزارت مسکن ادامه داد: اهمیت این تفاهم در ایجاد یک محیط زیست سالم‌تر و پاک‌تر برای همه شهروندان تهرانی و ایجاد آسایش برتر و بالاتر از شرایط فعلی است و ادامه به واسطه این دست تفاهمات زمینه‌ای ایجاد شود که در آن امکانات کشور را بی حساب هزینه نکنیم و صرف آن‌ها با توجه به اقتضائات باشد و این امانت الهی را پاس بداریم.

او بیان کرد: موضوع انرژی در کشور بسیار مهم است و تصور اینکه اگر خللی در انرژی ایجاد شود چه تاثیری در زندگی مردم دارد خواب را از چشم می‌گیرد.

شهردار تهران افزود: با همکاری مشترک زمینه کار دانش بنیان در حوزه مدیریت شهری و انرژی را در شهر تهران فراهم می‌کنیم که به ما می‌تواند این امکان را دهد که نیروی انسانی خلاق را در اهداف خود داشته باشیم.

زاکانی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف این است، در همکاری مشترک بتوانیم نوع مصرف را با کنترل دقیق و استفاده بهینه از انرژی به سمت سویی ببریم که محدودیت انرژی را به عنوان اصل بپذیریم و در کنار آن نیز انتقال انرژی از سطوح آلوده کننده را به سمت انرژی پاک ببریم تا از این طریق بتوانیم محیط زیست برتر و بالاتری را در شهر تهران فراهم کنیم.

او بیان کرد: نوع ساخت و توسعه شهر در حوزه ساحتمان و ایجاد زمینه‌ای که در آن استاندارد بالا و نگهداشت انرژی بالا از دیگر اهداف این دست تفاهمات است که می‌توان به آن اشاره کرد و در کنار آن نیز در بخش زیر ساخت‌های شهری، راه‌ها و مسیر‌ها تمهیداتی فراهم شود که یک سوی آن کاهش مصرف انرژی و سوی دیگر آن آرامشی است که در زندگی مردم ایجاد می‌شود.

شهردار تهران افزود: سطح دیگری از فعالیت‌ها در تولید انرژی است، به عنوان مثال در حوزه پسماند با عنوان «طلای کثیف» مواجه هستیم که ظاهر آلاینده‌ای دارد، اما می‌توان با این دست از تفاهمات آن را استفاده و آنالیز کنیم.

زاکانی با تاکید بر تولید انرژی از پسماند ادامه داد: در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ تن پسماند در شهر تهران دفن می‌شود و این دفع پسماند سالیانی است که در شهر تهران انجام می‌شود و باید به سمتی حرکت کنیم که این عدد به زیر ۱۰ درصد کاهش پیدا کند که رسیدن به این هدف با این دست تفاهمات امکان پذیر است، زیرا در حوزه انرژی خورشیدی نیز می‌توانیم به کمک وزارت نفت بیاییم.

او بیان کرد: اصل این تفاهم برای ما بسیار مبارک است و انشاالله دستاورد‌های بزرگی برای شهر عزیز ما خواهد داشت، زیرا این شهر، شهری انسان محور است.

اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف، دستیابی به اهداف چشم انداز در افق ۱۴۰۴، همکاری در تدوین و پیاده سازی الزامات، استانداردها، مقرارت ملی و طرح‌های جامع به منظور کاهش مصرف سوخت و الاینده ها، همکاری در زمینه پژوهش، نظارت، اجرا، سرمایه گذاری و راهبری مجموعه‌ای از طرح‌ها و پژوهش‌های کاهش مصرف سوخت و الایندگی‌های محیط زیست، ارتقای شاخص بهره وری انرژی در حوزه‌های حمل و نقل، ساختمان و صنایع مرتبط از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

از دیگر اهداف این تفاهم نامه می‌توان به کمک به اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقا نظام مالی کشور و همکاری جهت فرهنگ‌سازی، اطلاع رسانی، آموزش و تبلیغ و ترویج در مورد اصلاح الگوی مصرف انرژی اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)