• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
سیاسی » عمومی

تاکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت بر رفع فوری مشکلات معیشتی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اقدام فوری دولت مستقر و دولت آینده برای رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه قشرهای ضعیف و محروم تاکید کرد و از برگزاری جلسه ای ویژه در این زمینه و ارائه پیشنهادهای اعضای مجمع به محضر مقام معظم رهبری خبر داد.

اکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اقدام فوری برای رفع مشکلات معیشتی مردمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع که به دلیل شرایط کرونایی به صورت حضوری - مجازی برگزار شد، با تبریک و تهنیت حلول ماه ذی الحجه و اعیاد مبارکه این ماه عظیم الشأن به ویژه عید ولایت، این عید را از مواهب عِلوی برای همه بشریت دانست و اضافه کرد: از خدا می خواهیم که همه ما را از متمسکین به ولایت حضرت مولی الموحدین امیرالمومنین علی (ع) در همه ایام قرار دهد و در این ماه عزیز به ویژه در روز عرفه که گرچه عنوان عید ندارد اما حقیقتا عید است، به همه مسلمین توفیق و تسدید برای دعا به ویژه در حق یکدیگر عطا کند تا ان شاءالله به برکت این دعاهای مستجاب، همگی راهی به سوی سعادت، نجات و مراتب عالیه بیابیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خطاب به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای که در جلسه امروز مجمع به عنوان رئیس قوه قضاییه حضور داشت، انتصاب وی از سوی مقام معظم رهبری به این سمت را بار دیگر تبریک گفت و با آرزوی توفیق برای رئیس جدید دستگاه قضایی اظهار کرد: ایشان را سالهای طولانی است که به دیانت، فضل و اشراف به امور قوه قضاییه می شناسم.
 وی افزود: در اینجا شهادت می دهم در طول ایامی که در دستگاه قضایی حضور داشتم، هیچ کار مهم و دشواری نبود که از ایشان بخواهیم و با وجود همه سختی ها و وظایف گوناگونی که بر عهده داشتند، آن کار را نپذیرند. از خداوند متعال می خواهیم که به ایشان در انجام این وظیفه بسیار سنگین توفیق دهد و با شناخت از روحیات و شخصیت فرهیخته و فهیم ایشان مطمئنیم که ان شاءالله در این مسیر موفق خواهند بود.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم اشاره و تاکید کرد: از دولت فعلی و دولت آتی می خواهیم که فکری عاجل برای کنترل تورم شدید و افسارگسیخته کنند و در راستای حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم، اقداماتی فوری انجام دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آیات و روایات متعدد به ویژه توصیه امیرالمومنین علی (ع) خطاب به مالک اشتر مبنی بر لزوم رسیدگی به محرومان، این امر را از مهم ترین وظایف حکومت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز گذشته از یارانه نقدی، پرداخت های کلانی به صورت یارانه های پنهان خصوصا در بحث حاملهای انرژی پرداخت می شود که تقسیم آن بصورت عادلانه نیست.
وی گفت: البته ما توصیه به افزایش یارانه نقدی نمی کنیم زیرا این نوع  از یارانه منتهی به خلق پول و به تورم بیشتر می انجامد؛ و ما در هر حال معتقدیم در خصوص یارانه های پنهان که فراتر از یارانه های نقدی است و همچنین سایر مولفه های مربوط به معیشت مردم، باید فکری عاجل شود.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: گرچه بحثهای بنیادین و مبنایی نظیر اصلاح ساختار بودجه، بهبود نظام مالیاتی، تغییر نظام بانکی و ... بسیار مهم است اما هم از دولت فعلی و هم از دولت آینده مصراً و اکیداً می خواهیم که علاوه بر این بحثهای مبنایی، فکری عاجل برای امروز و فردای معیشت مردم به ویژه دهک های پایین جامعه کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام آمادگی مجمع برای انجام هر گونه کمکی در این مسیر، اظهار کرد: ان شاءالله در آینده نزدیک، جلسه ای ویژه برای بحث و بررسی و جمع آوری پیشنهادهای اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص کمک به رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه  برنامه های عاجل ، تشکیل خواهیم داد و ماحصل مباحث را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم خواهیم کرد.
آیت الله آملی لاریجانی در پایان با اشاره به مشکلات مربوط به بیماری کرونا و موج پنجم شیوع آن ،  ضمن تشکر از همه کسانی که در این زمینه به خدمت رسانی مشغولند ، به ویژه کادر درمان ، بر تلاش و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان برای مهار بیماری و تسریع در واکسیناسیون با اولویت استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان تاکید کردند. 
بر اساس این گزارش همچنین ادامه مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی در دستور کار امروز مجمع قرار داشت که بندهای دیگری از این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای زلنسکی: روسیه برای حمله ی جدید آماده می شود
گزارش سی ان ان از آمادگی تهران برای مراسم تشییع تاریخی
انسجام ملت و قدرت جمهوری اسلامی؛ گذار از مصائب به سوی درخشش جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، انسجام بخش ملت بود
گزارش وزارت اوقاف فلسطین از اقدامات تجاوزکارانه اشغالگران در قدس
۶ صبح؛ آغاز مراسم بدرقه و تشییع پیکر مطهر امام مجاهد
بازگشت تدریجی متخصصان روس‌اتم به بوشهر
اوقات شرعی اهواز، ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵
مهار آتش‌سوزی در «رودرونه» باشت
شمار شهدای لبنان از چهار هزار و ۳۰۰ نفر گذشت
اجرای طرح ساماندهی محور کمربندی جنوبی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ تیر ۱۴۰۵
اعزام کاروان ۶۰۰ نفره عزاداران شهرستان مُهر برای تشییع رهبر شهید
آتش‌سوزی گسترده در ایالت ویرجینیای غربی آمریکا
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
از درمان زائران تا ادای دین به رهبر شهید؛ روایت خادمان سلامت در موکب دانشجویی
بیعت دوباره ساکنان کیش با ولایت در صد و بیست و هفتمین شب از حماسه خیابان
اختصاص ۱۶ رام قطار ویژه برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در قم
انفجار مرگبار کامیون در مغولستان
اعزام کاروان زائران بنابی برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
۹ استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شدند
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی تهران
توضیح باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب سرمربی جدید
آغاز مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۱
آمادگی ۱۲۰ هزار نیروی هلال احمر برای مراسم تشییع رهبر شهید
آیت‌الله سبحانی بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب نماز می‌خواند
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۲)
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)
آغاز پویش معنوی «بدرقه آقای شهید ایران»  (۱ نظر)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا  (۱ نظر)