سعید جلیلی در جمع جوانان دانش بنیان اصفهانی
جهش در علم و نیروی انسانی با تغییر در باورها
جهش در علم با جهش در منابع انسانی و نیروی انسانی، فقط با تغییر باورها رخ میدهد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ سعید جلیلی در حاشیه بازدید از شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان اصفهان با بیان اینکه امروز با افتخار در جمع افسران جنگ اقتصادی هستیم گفت: شما حجت ادعای ما هستید که میتوان کشور را جهش داد، وقتی ۶۵۰دانشجو در مرزهای دانش کار میکنند این یعنی جهش است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری خطاب به جوانان نخبه و پژوهشگران این مجموعه دانش بنیان ادامه داد:وقتی شما با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی اصفهان به چنین موفقیتی دست پیدا کرده اید سایر دانشگاهها هم میتوانند موفق عمل کنند.
وی گفت: آیا جوانانی که در عرصههای خطیر توانستند حماسه خلق کنند نمیتوانند در عرصه صنعت این حماسه را تکرار کنند؟ قطعاً میتواند و نمونه آن هم فعالیتهای این شرکت دانش بنیان است.
آقای جلیلی تاکید کرد:
اگر میخواهیم پیشرفت کنیم باید دانشگاه، صنعت و زندگی مردم را به هم وصل کنیم و حلقه وصل این سه، شرکتهای دانش بنیان هستند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری لازمه جهش در شرکتهای دانش بنیان را نیز افزایش صادرات و تصاحب بازارهای کشورهای دیگر عنوان کرد و وظیفه دولت را حمایت از این شرکتها و توسعه آنها دانست.
وی اضافه کرد: جهش یعنی عرصههای جدید ارزآوری و اشتغال را در کشور ایجاد کنیم و معطل فروش نفت نمانیم.
جلیلی ادامه داد: آفند اقتصادی، ورود و پیشرفت در عرصههای فناوریهای نوین است و ما باید انحصار کشورهای غربی در عرصه فناوریهای نوین را بشکنیم.
وی تاکید کرد:
رفع تحریمها با همین الگوی آفند اقتصادی ممکن است و برنامههای مهمی برای آن ترتیب داده شده است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به بازدید سه سال قبلش از این شرکت دانش بنیان گفت: امروز شاهدیم که تعداد کارکنان این شرکت از ۲۳۰به۶۵۰ نفر افزایش پیدا کرده و نیروهای جوان متخصص از موتور جت تا سی تی اسکن را تولید میکنند.
وی در پایان تاکید کرد: مدل بهیار صنعت را باید در کشور تکثیر کرد.
شرکت بهیار صنعت سپاهان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان واقع شده است.
این شرکت از سال۱۳۷۸ فعالیت خود را در زمینه تجهیزات پزشکی و بویژه تختهای بیمارستانی آغاز کرده و عمده محصولاتش چراغ اتاق عمل، دستگاه رادیولوژی و سیتیاسکن است و حالا موفق به تجاری سازی دستگاه شتاب دهنده خطی شده است.