• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۶۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری

بهره برداری از ایستگاه شهرک آزمایش و باقرخان؛ دو ماه آینده

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه، با بیان اینکه اجرای مرحله سوم خط ۶ مترو در اولویت عملیات اجرایی قرار دارد، گفت: امید است دو ماه آینده ایستگاه‌های شهرک آزمایش و باقرخان به شهروندان تحویل داده شود.

بهره برداری از ایستگاه شهرک آزمایش و باقرخان؛ دو ماه آیندهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اقای علی امام، در مراسم افتتاح دو ایستگاه مترو مرزداران و اقدسیه با حضور مسئولان شهری و دولتی درباره ایستگاه مرزداران، توضیح داد: خط ۶ شامل چهار مرحله است که این ایستگاه در مرحله دو خط ۶ متروی تهران قرار گرفته است که فاز نخست آن در فروردین ۱۳۹۸ حد فاصل ایستگاه دولت آباد تا میدان امام حسین (ع) افتتاح شد. چهار ایستگاه از مرحله دوم نیز حدفاصل ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس تا ایستگاه شهید ستاری در اسفند به بهره برداری رسید.
او با بیان اینکه اجرای مرحله سوم در اولویت عملیات اجرایی مترو قرار دارد، افزود: مرحله سوم جزو بخش میانی خط ۶ محسوب می‌شود که از جهت مسافرگیری و عبور از مرکز شهر بسیار مهم است. محدوده میانی خط ۶ به طول ۷۴۰۰ متر از ایستگاه تربیت مدرس تا ایستگاه شهید ستاری را شامل می‌شود که پیش از این و در ۳ ماه پایانی سال گذشته، ایستگاه‌های یادگار امام (ره)، شهید ستاری، دانشگاه تربیت مدرس و شهید اشرفی اصفهانی به بهره برداری رسیدند. البته ایستگاه امیرکبیر که مربوط به خط ۶ است، اما در محدوده میانی آن بشمار نمی‌آید چرا که در اواخر آذر افتتاح شد.
به گفته امام؛ ایستگاه هفت تیر، ایستگاه تقاطعی با خط یک و همچنین تقاطع ایستگاه میدان ولیعصر (عج) با خط سه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
او با بیان اینکه امروز ورودی شمالی ایستگاه مرزداران افتتاح می‌شود، افزود: ورودی جنوبی به خاطر نصب نشدن پله برقی‌ها هنوز آماده نیست و تا دو ماه دیگر تحویل شهروندان داده خواهد شد.
مدیرعامل این شرکت درباره ایستگاه اقدسیه، توضیح داد: این ایستگاه بیست و پنجمین ایستگاه در خط سه است که به بهره برداری می‌رسد. البته این خط یک ایستگاه دیگر هم دارد؛ ایستگاه تقاطعی G ۳ در محدوده تقاطع خیابان امام خمینی (ره) و خیابان ولیعصر (عج) است که در سنوات گذشته حذف شده بود، اما در برنامه اجرایی برای امسال قرار گرفته است.
او در ادامه اضافه کرد: امروز این ایستگاه با ۸ هزار متر مربع زیربنا در عمق ۲۳ متری، با ۸ رشته پله برقی و دو دستگاه آسانسور افتتاح می‌شود. این ایستگاه از مسیر ویژه نابینایان و تجهیزات افراد معلول به همراه علائم بساوایی برخوردار است.
وی گفت: مجموع هزینه عملیات ساختمانی و تجهیزاتی ایستگاه اقدسیه برابر با ۲۰۲۰ میلیارد ریال است و این ایستگاه هم دو ورودی دارد.
آقای علی امام درباره توسعه شمالی خط ۳ مترو تهران، گفت: توسعه شمالی خط ۳ به طول ۸ کیلومتر و ۱۰۰ متر در دوره مدیریت شهری پیشین آغاز شده و از زیر خیابان موحد دانش عبور کرده بود، اما به دلایلی این توسعه منتفی شد. اما با تأکید شورای شهر پنجم مطالعات جامعی در این باره اتفاق افتاد تا اینکه ۱۲ گزینه برای توسعه خط ۳ از ایستگاه نوبنیاد تا تجریش دیده شد. درنهایت یک گزینه اصلی از تیر ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، گفت: امید است که طی دوماه آینده ایستگاه‌های شهرک آزمایش و باقرخان به شهروندان تحویل داده شود. مراسم افتتاح و بهره برداری از ایستگاه‌های اقدسیه و مرزداران در خطوط ۳ و ۶ مترو تهران با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی؛ پیروز حناچی، شهردار تهران؛ محسن هاشمی رفسنجانی، رییس شورای اسلامی شهر تهران؛ سید مناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ علی امام، مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)