• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۵۳۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
کردستان » سیاسی

ناکارآمدی‌های اقتصادی ریشه در دولتی بودن آن دارد

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۸۰ درصد اقتصاد ما دولتی است و نتیجه همه ناکارآمدی‌ها ریشه در این موضوع دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه در نشست شورای اداری کردستان اظهار داشت: نمایندگان مردم یکی از سیاست‌های قطعی و رویکرد‌های ما این است که به مردم باور داشته باشیم و آن‌ها را در اقتصاد دخیل کنیم.ناکارآمدی‌های اقتصادی ریشه در دولتی بودن آن دارد

وی افزود: در سیاستگذاری و قانونگذاری و حوزه اجرا باید به سمت مردمی شدن حرکت کنیم و لذا در مجلس یازدهم اولویت را به نظارت داده ایم تا بتوانیم بر این مشکلات به کمک خود مردم فائق بیایم.

رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر جا موفق بوده‌ایم جایی بوده که مردم ورود کرده‌اند و هر کاری که گره خورده و بر زمین مانده است جایی بوده که مسئولان مردم را رها کرده اند.

قالیباف افزود: ما باید به سمت یک اقتصاد مردمی حرکت کنیم و در سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری و حوزه اجرا باید این اصل مهم را مد نظر قرار دهیم..

وی با تا;ید بر اینکه باید بر مشکلات با کمک خود مردم فائق آییم چرا که زحمات زیادی می‌کشیم، اعتبار را می‌آوریم، ولی متاسفانه خوب هزینه نمی‌کنیم اضافه کرد: نظارت باید به سمتی برود که موجب اصلاح شود و اصلاح بدون واگذاری کار مردم به دست مردم ممکن نمی‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: نظام اداری و بروکراسی بسیار متمرکز و سنگین که واقعا زنجیری به دست و پای مردم به ویژه در حوزه اقتصاد شده که این هم نیازمند بازنگری است چرا که این بروکراسی بسیار سنگین موجب شده مردم برای یک مجوز فرایند و چرخه‌ای طولانی طی کنند.
 
 پشتیبانی مجلس از مدیران امین
قالیباف خاطرنشان کرد: ما اصلا در حوزه‌های نظارتی در مجلس به دنبال مچگیری و چوب لای چرخ گذاشتن نیستیم ما خودمان سختی کار اجرایی را لمس کرده‌ایم و هرگز دنبال این نیستیم که شجاعت را از یک مدیر لایق بگیریم، دنبال این نیستیم که دیوان محاسبات مزاحمت برای اجرای یک کار ایجاد کند بلکه به تمام معنا پشتیبان مدیران امین هستیم و می‌خواهیم این‌ها با جرات تصمیم‌گیری و کار کنند.

وی افزود: بخش نظارت در زمان کم‌کاری‌ها باید به وظیفه ذاتی خود رسیدگی کند و لذا انتظار داریم دوستان ما را در کنار خود ببینند.

وی با بیان اینکه تنظیم برنامه هفتم را در دستور کار قرار داده‌ایم گفت: در بودجه ۱۴۰۰ متمرکز شدیم که مشکل همه روستا‌هایی که تنش آبی و از راه مناسب بی‌بهره هستند را حل کنیم.

قالیباف اضافه کرد: اینکه مردم در کنار سد باشند و رنج بی‌آبی داشته باشند حاصل نامناسب بودن مدیریت و تدبیر و بروکراسی و نظام اداری است.

وی گفت: هزار و ۲۰۰ روستا در کشور تنش آبی دارند این در حالی است که همین روستاها، شبه جزیره‌هایی در محاصره سد‌ها هستند.
 
درآمد سرانه پایین کردستان  دغدغه مسوولان

رئیس مجلس با بیان اینکه در موضوعات محرومیت‌زدایی و حاشیه‌نشینی با خرد جمعی و کار مطالعاتی باید اقدامات اساسی انجام بگیرد، گفت: ما بیش از ۲ هزار نقطه در کشور داریم که در حوزه حاشیه‌نشینی و محرومیت‌زدایی نیاز به رسیدگی فوری دارند.

وی اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۰ برای این نقاط اعتبار و بودجه اختصاص یافته که برای کردستان در همین حوزه یک هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است.
ناکارآمدی‌های اقتصادی ریشه در دولتی بودن آن دارد
قالباف افزود: در موضوعات مهم دیگر مانند نهاده‌ها و سلامت ورود و ساماندهی در این حوزه را در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: گرانی و بی‌ثباتی اقتصادی کمر مردم را شکسته است باید با تدبیر مناسب زمینه رفع این مشکلات را فراهم سازیم.

وی گفت: این غصه بزرگی است که درآمد سرانه مردم این استان ۵۰ درصد کمتر از میانگین کشوری اس و سوال اینجاست که چرا باید سرانه درآمد مردم این استان با تمام این ویژگی‌های خوب پایین باشد و همه ما باید از دولت و مجلس در راستای اصلاح این مشکل گام برداریم.
 
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: هرکار خوبی انجام بدهیم وقتی مردم آن را در زندگی خود احساس نکنند یعنی یک گوشه کار اشکال ندارند.

وی افزود: در دوران جوانی و دفاع مقدس در کردستان بودم انصافا انقدر مردم این استان خونگرم، باوفا و صادق هستند که وقتی انسان با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند، اگر دور شود احساس دلتنگی می‌کند.
 
تکمیل زنجیره های تولید
قالیباف با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای اصلاح این مشکل وجود دارد، گفت: کردستان در حوزه کشاورزی که به صورت مستقیم با امنیت غذایی مردم ارتباط دارد ظرفیت‌های بالایی دارد که باید به خوبی دیده شود.

رییس مجلس عنوان کرد: در حوزه غذا و امنیت غذایی این زنجیره تولید را باید با توجه به قابلیت‌هایی که در کشور وجود دارد تکمیل کنیم.

وی اضافه کرد: همه اتفاق‌نظر داریم استان کردستان در حوزه کشاورزی و تکمیل زنجیره تولید می‌تواند یکی از مهمترین تولیدکنندگان کشور باشد.

قالیباف افزود: حتما در سیاست‌ها تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را به عنوان یک اولویت مهم مورد توجه قرار خواهیم داد.

وی با انتقاد از رهاکردن برخی پروژه‌ها با اختصاص اعتبارات قطره چکانی گفت: یکی از رویکرد‌ها و سیاست‌گذاری‌هایی که در مجلس به صورت جدی دنبال خواهیم کرد اتمام این پروژه‌ها و خودداری از شروع پروژه جدید خودداری شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این اقتصاد دولتی بود ، مشکل بزرگی هم هست ، ولی قبلا هم
دولتی بود ، وام میدادند ، زمین
می دادند ، کار و فعالیت بود ،
همتی همه را با زیرکی قطع کرده
همه هم برایش کف میزنند ، شما
در این مورد کاری کردید ، نه ،
پس شما هم متوجه از کجا بودن مشکل نشدید .
نظر شما
آخرین اخبار
جلوگیری از خسارت ۱۵۰ میلیارد ریالی به واحد پرورش طیور
روزانه ۲۰ هزار زائر مهمان موکب «بدرقه خورشید» در زنجان
هوای قابل قبول مشهد در سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
تشییع پیکر مطهر مرحوم حجت الاسلام مجتبی نوعدوست امام جماعت مسجد جامع آزادشهر
روایتی از عکاسی در لحظات پس از بمباران
موکب ماهان میزبان زائران جنوب کشور در مسیر مشهد و بازگشت از تهران
۱۲۸ شب مقاومت و اتحاد ملی مردم چهارمحال و بختیاری
مهار آتش سوزی مراتع نوار مرزی آق‌داغ در قصرشیرین
کشف ۴۱ دستگاه ماینر غیر مجاز در ارومیه
پارتی بازی ترامپ به نتیجه نرسید؛ حذف حقیرانه آمریکا از جام جهانی
استقرار ۳ موکب در آمل برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
هرگونه اقدام در تنگه هرمز، بدون هماهنگی با ایران محکوم به شکست است
تسهیل خروج مشمولان از کشور برای اربعین ۱۴۰۵/ مجوز اینترنتی بدون وثیقه
حضور علمای اهل سنت در کنار مردم در مراسم تشییع، خار چشمی برای دشمنان نظام است
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
اجرای بزرگ‌ترین عملیات خدمات شهری در مسیر تشییع آقای شهید ایران
افزایش محسوس دما و وزش باد گرم در هرمزگان، ۱۶ تیر
همکاری وزارتخانه‌های مختلف کشور با خراسان رضوی برای بدرقه آقای شهید امت
آمادگی منطقه میاندوآب برای میزبانی از زائران اربعین حسینی (ع)
حضور پررنگ ناشنوایان کرمانی در بدرقه قائد شهید امت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
جزئیات مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم
­برنامه بازی‌های امشب و بامداد فردا جام جهانی؛ بار دیگر تقابل رونالدو با اسپانیا
آغاز خرید مرحله جدید کالابرگ از امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۵
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر رهبر شهید
گلچین تصاویر تشییع رهبر شهید انقلاب
واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک کد ملی با رقم آخر ۰، ۱ و۲ از امروز
بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های جهان
مترو در مسیر تشییع ۱۵ تیر فعال است؛ احتمال بسته شدن موقت برخی ایستگاه‌ها
مازندران فردا سه شنبه تعطیل است
خبرنگاران راوی آخرین دیدار مردم با آقای شهید ایران (۱)
ورود خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران به مسیر تشییع
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت (۱)  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)