• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
اقتصادی » صنعت
آل اسحاق در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما؛

ایران و عراق در مسیر تجارت ۲۰ میلیارد دلاری

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق از قرار گرفتن دو کشور در مسیر تجارت ۲۰ میلیارد دلاری خبر داد.

آقای یحیی آل اسحاق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما  با بیان این که تجارت یک طرفه با عراق ناپایدار خواهد بود بر اجرایی شدن تجارت دو طرفه و استفاده از این ظرفیت بازار عراق، تاکید کرد.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق افزود:سال گذشته صادرات ما به عراق ۱۲ میلیارد دلار بود در حالی که تنها چندصد میلیون دلار واردات داشتیم که این میزان صادرات و واردات، همخوانی ندارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

وی افزود: مذاکراتی برای دو طرفه شدن مبادلات تجاری با عراق انجام دادیم که اگر اجرایی شود به نفع ما هم تمام می‌شود، زیرا می‌توانیم بسیاری از نیازهایمان را از طریق عراق تامین کنیم به ویژه این که یکسری امکانات مالی و مطالبات در عراق داریم.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اضافه کرد: اگر بتوانیم مجموعه ترانزیت کالایی را از عراق راه اندازی کنیم بازار بزرگی در دو کشور ایجاد می‌شود که به نفع ایران و عراق است.

آقای آل اسحاق گفت: این موضوع به قوانین و مقرراتی نیاز دارد که مقدمات آن در مجلس عراق تصویب شده و تنها آئین نامه‌های آن باقی مانده که در چند ماه آینده این موضوع نیز حل خواهد شد.

وی افزود: از مجموع مطالباتی که در عراق داریم در حال حاضر بخش دولتی استفاده می‌کند که با مذاکرات انجام شده قرار شد بخش خصوصی دو کشور هم با استفاده از ظرفیت این مطالبات به حوزه تجارت دو کشور ورود کند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق همچنین گفت: در ۹ ماهه امسال پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار صادرات به عراق داشتیم که وجود شرایط کرونایی در آن تاثیرگذار بوده است اگرچه قرار است این میزان به ۲۰ میلیارد دلار برسد.

آقای آل اسحاق با بیان این که داشتن برنامه مطابق با شرایط زمانی و مکانی در بازار‌های هدف بسیار مهم است گفت: زمانی وضع امنیت عراق به گونه‌ای بود که کشور‌های دیگر در آن حضور پیدا نمی‌کردند، اما اکنون علاوه بر چین و ترکیه که به همراه ایران در بازار عراق حضور دارند بقیه کشور‌ها مانند عربستان، اردن و مصر و کشور‌های اروپایی مانند ایتالیا و آلمان نیز به تدریج به این بازار ورود خواهند کرد.

وی ادامه داد: با این شرایط، زمانی می‌توانیم از بازار خوب عراق استفاده کنیم که بتوانیم برنامه هایمان را مطابق زمان، مکان و شرایط اقتصادی در بخش دولتی و خصوصی تنظیم کنیم البته تحقق این امر پیش نیاز‌هایی دارد از جمله این که فعالیت بخش خصوصی در ارائه کالا و خدمات و نوع رفتارش در بازار عراق باید رقابتی باشد و باید از نظر قیمت تمام شده، خدمات پس از فروش، امکانات، کیفیت و هر آن چه که برای فعالیت در بازار عراق نیاز است به صورت رقابتی عمل کند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان این که دولت‌هایی که در عراق روی کار می‌آیند در حوزه بیمه، حقوقی، سرمایه گذاری و ارائه یارانه‌ها به صورت عملیاتی از بخش خصوصی حمایت می‌کنند که این مزیت می‌تواند مشوقی برای فعالیت بخش خصوصی در این کشور باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آب، مهر یاس نبوی
شهادت فرمانده حزب الله لبنان به دست صهیونیست‌های جنایتکار
۴ نشان جهانی بر گردن کاراته کا‌های فارسی
وضعیت ذخایر برنج در استان کاملاً مطلوب است
­حذف سرخوش از اسنوکر انتخابی قهرمانی انگلیس
عزاداری روستاییان استان البرز در غم شهادت ام ابیها(س)
پیام روشن وفاداری ملت به مسیر ایثار و امنیت
نیروگاه‌های استان تهران بدون مازوت فعالیت می‌کنند
محور سه قلعه به دیهوک را قبل از مهلت ۱۵ ماهه تکمیل می‌کنیم
توزیع بیش از ۱۳ تن سمنو در ۴۷ موکب مردمی برخوار
برگزاری دوره آموزشی بازرگانان نسل فردا در چادگان
پیروزی پرگل شهرداری همدان در فوتبال جوانان کشور
احتمال انباشت آلاینده ها در قم 
تشییع پیکر قهرمانان گمنام وطن در سراسر کشور
بهره مندی ۲۰۰ شهروند مسکن مهر دره شهر از خدمات کاروان سلامت
برنامه تشییع پیکر‌های شهدای مقاومت در ضاحیه
قهرمانی دختر کاراته کای هم استانی در المپیک ناشنویان جهان
تشییع شهید گمنام در سرتشنیز
دستگیری ۲۱ متهم در رابطه با مواد مخدر در خنداب
درخشش پوراسماعیل و ذلیکانی؛ دو طلای المپیک برای بابلسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)