• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
مرکزی » اجتماعی
معاون وزیر بهداشت در ساوه؛

بهداشت فردی، مهمترین گزینه برای درمان کروناست

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیشب در سفر به ساوه به صورت سر زده از وضعیت بیمارستان مدرس این شهر بازدید کرد.

بهداشت فردی، مهمترین گزینه برای درمان کروناست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ دکتر جان بابایی در این بازدید با حضور در بخش‌های درمانی و کرونای بیمارستان مدرس در جریان روند درمانی بیماران قرار گرفت.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده، علیرغم تحریم های ظالمانه ، پیش بینی های خوبی برای واردات واکسن آنفلوآنزا در نظر گرفته شده و در حال واردت هستیم.
جان بابایی در خصوص استفاده از واکسن آنفولانزا در گروهای مختلف افزود: افرادی که خطر ابتلای آنفولانزا در آنها ریسک بالایی دارند مانند زنان باردار ، افراد دارای بیماری های زمینه ای و بیماران خاص در الویت هستند.
او در خصوص زمان آغاز ایپدیمی بیماری آنفولانزا در کشور و همپوشانی با کرونا گفت: زمان دقیقی برای شیوع بیماری آنفلوآنزا نمی توان تعیین کرد ولی با شروع فصل پاییز ، موج جدیدی از این بیماری ایجاد می شود و در برخی موارد ، شاهد دو پیک شیوع انفلوآنزا هستیم.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: علائم آنفولانزا از کرونا قابل افتراق نیست و خوشبختانه با زیرساخت فراهم شده در زمینه ی آزمایشگاه ها ، امکان انجام تست هر دو بیماری وجود دارد و از این جهت نگرانی و کمبودی وجود ندارد.
جان بابایی گفت: پروتکل های درمانی آنفولانزا متفاوت از کرونا است ولی در عین حال علائم بالینی مشابهی دارند و درگیری ریه در بیماری کرونا شدیدتر است و با تمهیدات دولت در خصوص واردات واکس آنفولانزا ، می توان در پبش گیری از آن موثر واقع شود.
او با تاکید بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی تاکید کرد: اگر آحاد جامعه دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند، مطمئن هستیم که مشکل آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کرونا را دارد، امسال درگیری کمتری خواهیم شد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: وقتی که بتوانیم با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، مانع پیشرفت کرونا شویم ، از شیوع بیماری آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کوئید ۱۹ دارد، نیز قطعا جلوگیری خواهد شد.
دکتر جان بابایی در پاسخ به مشکلات سخت افزاری و کمبود ها در حوزه ی زیرساخت های درمانی شهرستات ساوه گفت: از لحاظ ساخت مراکز درمانی ، شهرستان ساوه عقب مانده است و باتوجه به رشد فزاینده ی جمعیتی ، نیازمند یک بیمارستان مجهز و شرایط بهتری است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: اکثر تخت های بیمارستانی در ساوه، فرسوده است و تسریع در احداث بیمارستان جایگزین ،ضروری است .
جان بابایی با اشاره به احداث اورژانس جدید در بیمارستان مدرس بیان کرد: بزودی یکدستگاه سی تی اسکن در بیمارستان مدرس نصب خواهد شد و این بیمارستان دارای دو سی تی اسکن خواهد شد و آمادگی داریم در فضای موجود، یک آی سی یو (ISU) مجهزتر در برای استفاده ی بیماران ایجاد نماییم.
او از بکارگیری پزشکان متخصص جدید در بیمارستان مدرس ساوه خبر داد و اضافه کرد: بخاطر شرایط کارگری، شهرساوه در حال رشد بوده و دولت و وزارت بهداشت مصمم به بهره برداری از بیمارستان در حال احداث است و تلاش خواهیم کرد این پروژه هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمپ واحد‌های متخلف بهداشتی در شهرستان شهرکرد
راه‌اندازی ۱۲۵ کارگاه اشتغال‌زایی با وام‌های اقتصاد مقاومتی در نمین
ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در خوزستان
۲۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس
کبدی قهرمانی بانوان جهان؛ صعود ملی پوشان ایران به نیمه نهایی
نجات ۸ بیمار نیازمند عضو ارمغان اهدای عضو
ریزش کوه در مسیر روستایی وسمق به قزلقاش
تأکید بر همگرایی ملی برای ارتقای خدمات گمرکی در منطقه آزاد ماکو
ساماندهی عاملان فروش غیر مجاز مرغ زنده در رامشیر
بازدید میدانی فرماندار ماکو از شرکت انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی منطقه آزاد ماکو
تقویت تشکل‌های بخش کشاورزی اصلی‌ترین راهکار کنترل بازار میوه و حذف واسطه‌ها
حمایت از راه اندازی «روستابازارها» برای عرضه تولیدات زنان روستایی استان آذربایجان غربی
هوشمندسازی سامانه‌های تخصصی وزارت راه و شهرسازی 
مردم عامل اصلی در تحقق «شهر سالم»
معلم خط مقدم دفاع از اندیشه انقلاب است
بهره وری تولید شکر با بهبود راندمان مصرف آب/ پیشتازی قطب تولید کشور در تأمین امنیت غذایی
اقامه نماز باران در شهر تخت
تقلید از رفتار بزرگسالان در سن کودکی
آغاز عملیات احداث مجتمع آموزشی در سایت نهضت ملی مسکن خوی
مهار بخش عمده آتش‌سوزی الیت در پنجمین روز عملیات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)