• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳
بین الملل » تحلیلی
آخرین اخبار کرونا در جهان

تعداد مبتلایان کرونا در جهان از ۲۸ میلیون نفر فراتر رفت

براساس بررسی‌های انجام شده، تاکنون در جهان، بیش از ۲۸ میلیون و ۳۳۰ هزار نفر به ویروس کرونا آلوده شده اند.

تعداد مبتلایان کرونا در جهان از ۲۸ میلیون نفر فراتر رفتبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، براساس بررسی‌های انجام شده، تاکنون در جهان، بیش از ۲۸ میلیون و ۳۳۰ هزار نفر به ویروس کرونا آلوده شده اند و ۹۱۰ هزار و ۲۹۹ نفر نیز بر اثر این ویروس، جان خود را از دست داده اند.

از ابتدای شناسایی ویروس کرونا در دسامبر سال ۲۰۱۹ در چین، این ویروس، بیش از ۲۱۰ کشور و منطقه جهان را درگیر خود کرده است. در حال حاضر کشور آمریکا با بیش از ۶ میلیون و ۴۱۴ هزار مبتلا در رتبه اول جهان قرار دارد. بیش از ۱۹۱ هزار نفر نیز در این کشور بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند. پس از آن، کشور‌های هند، برزیل، روسیه، پرو، کلمبیا، مکزیک، آفریقای جنوبی، اسپانیا و آرژانتین در رتبه‌های دوم تا دهم به لحاظ تعداد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ قرار دارند.
 
ثبت بالاترین آمار روزانه ابتلا به کووید ۱۹ در امارات
وزارت بهداشت امارات روز شنبه از ثبت یک هزار و هفت مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد که بالاترین آمار روزانه کرونا از زمان شیوع این ویروس در امارات است.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت امارات‏، آمار کل مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور تا به امروز به هفتاد و هشت هزار و ۸۴۹ مورد رسید و سیصد و نود و نه نفر هم در امارات بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
پیش از این بالاترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در امارات در تاریخ ۲۲ مه و با نهصد و نود و چهار مورد ابتلا ثبت شده بود ‏و پس از آن آمار مبتلایان به این ویروس به طور کلی رو به کاهش بود.
موارد ابتلا به کرونا در امارات در شش هفته گذشته رو به افزایش گذاشت و مقامات امارات علت آن را خودداری شهروندان از رعایت فاصله گذاری اجتماعی می‌دانند.
جمعیت امارات به حدود ۱۰ میلیون نفر می‌رسد که بیشتر آنان اتباع کشور‌های خارجی هستند.
یک مقام مسئول وزارت بهداشت امارات روز پنجشنبه از شهروندان این کشورخواست برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا قوانین مربوط به فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و از شرکت در تجمعات و برقراری ارتباط و تماس با افراد مبتلا به این ویروس پرهیز کنند.
 
آخرین آمار کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت با شناسایی ۱۵۰۹ بیمار جدید در شبانه روز گذشته آمار مبتلایان به کرونا در ترکیه به ۲۸۹۶۳۵ مورد افزایش یافت.
فخرالدین کوجا افزود: با جان باختن ۴۸ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته آمار جانباختگان کرونایی در ترکیه به ۶۹۹۹ مورد رسید.
وی گفت تاکنون ۲۵۷۷۳۱ بیمار کرونایی هم بهبود یافته اند.
 
شناسایی ۶۸۶ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در لبنان
وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۲۳۶۶۹ نفر اعلام کرد. وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تست کرونا ۶۸۶ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده است و با این حساب تاکنون ۲۳۶۶۹ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است: ۷۹۳۸ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و ۲۳۹ نفر هم جان باخته اند.
 
تظاهرات مردم اسپانیا در اعتراض به عملکرد دولت در زمینه مقابله با کرونا
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر با پخش تصاویری از تظاهرات صد‌ها نفری مردم اسپانیا در مادرید در اعتراض به شکست دولت این کشور در زمینه مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
تظاهرکنندگان استعفای پدرو سانچز نخست وزیر این کشور را خواستار شدند.
 
فلسطین/ ۶۵۰ مورد جدید ابتلا به کرونا و شش مورد مرگ
وزارت بهداشت فلسطین روز شنبه از ثبت ششصد و پنجاه مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و شش مورد مرگ بیمار کرونایی در اراضی فلسطین در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.
وزیر بهداشت فلسطین در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد استان نابلس در کرانه باختری رود اردن با ثبت یکصد و نوزده مورد ابتلا در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ قرار دارد و نوار غزه با ثبت هشتاد و هشت مورد ابتلا در جایگاه دوم است. بقیه مبتلایان به کرونا هم در مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن شناسایی شدند.
وزیر بهداشت فلسطین تاکید کرد در حال حاضر سی و شش بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و یازده بیمار هم به دستگاه‌های تنفس مصنوعی متصل هستند.
 
دایی بشار اسد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت
به گزارش خبرگزاری فرانسه، منابع نزدیک به خانواده محمد مخلوف، دایی بشار اسد و از بازرگانان مهم سوریه اعلام کردند وی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا روز شنبه در بیمارستانی در دمشق درگذشت.
این منابع افزودند محمد مخلوف هشتاد و هشت ساله برادر انیسه مخلفوف مادر بشار اسد و از شخصیت‌ها برجسته در دوران ریاست جمهوری حافظ اسد رئیس جمهور سابق سوریه براثر ابتلا به کووید ۱۹ جان باخت.
بنا بر اعلام رسانه‌های داخلی سوریه محمد مخلوف در تاریخ ۲۳ اوت به علت عوارض بهداشتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان الاسد در دمشق بستری شد و روز شنبه به علت وخامت حالش درگذشت.
محمد مخلوف در دهه‌های هزارونهصدوهفتادوهشتاد میلادی پست‌های متعدد دولتی از جمله مدیرعاملی شرکت دخانیات و بانک مسکن سوریه را برعهده داشت.
 
آمار بیماران کرونایی در سوریه به ۳۵۰۶ نفر رسید
وزارت بهداشت سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد آمار بیماران کرونایی در این کشور امروز به ۳ هزار و ۵۰۶ بیمار نفر رسید.
وزارت بهداشت سوریه در بیانیه اش افزود تاکنون ۸۳۷ مبتلا بهبود یافته اند و ۱۵۲ بیمار جان باخته اند.
قرار است روز یکشنبه سال تحصیلی در سوریه آغاز شود. اما این تصمیم وزارت آموزش و پرورش سوریه با اعتراض شدید اللحن رییس دانشکده پزشکی دمشق روبرو شده است.
به گفته دکتر نبوغ العوم، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مدارس و به ویژه در دبستان امکانپذیر نیست و این مسئله به موج جدیدی از شیوع کرونا منجر خواهد شد.
 
۱۰۵۶۱ مورد جدید کرونا در فرانسه
فرانسه با ثبت ۱۰ هزار و ۵۶۱ مورد جدید ابتلا به کرونا طی شبانه روز اخیر سلسله رکورد‌های روزانه خود را بار دیگر شکست. وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۷۳ هزار و ۹۱۱ مورد رسیده است.
فرانسه همچنین با ثبت مجموع ۳۰ هزار و ۹۱۰ مورد فوتی در رده سوم جدول کرونا در اروپا قرار دارد. هم اکنون بیش از ۴۲ استان فرانسه در وضعیت قرمز قرار دارند که از این میان اوضاع مارسی، پاریس، بوردو و گوادلوپ حاد است.
 
قرنطینه مسافران پرتغالی و مجارستانی در هنگام ورود به انگلیس
دولت انگلیس، به علت افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در پرتغال و مجارستان، به مسافران ورودی از آن کشور‌ها اعلام کرد از هفته آینده باید خود را به مدت دو هفته قرنطینه کنند، اما مسافران ورودی از سوئد را از قرنطینه ۱۴ روزه معاف کرد.
 
کارکنان بهداشت انگلیس افزایش دستمزد خود را خواستار شدند
فاکس نیوز گزارش داد: کارکنان بخش خدمات حوزه سلامت انگلیس (ان اچ اس) که جان خود را در دوران شیوع ویروس کرونا به خطر انداختند، خواستار افزایش حقوق و دستمزد خود شدند. آن‌ها ضمن هشدار در مورد موج دوم شیوع ویروس کرونا، دولت را به اعتصاب تهدید کردند.
پرستاران و سایر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی انگلیس خواستار افزایش ۱۵ درصدی حقوق خود در ازای تلاش هایشان در دوران کرونا و جبران "سال‌های فرسایش دستمزد" هستند.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)