• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۴
بین الملل » آمریکا
در کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

بایدن: نمی خواهم مثل ترامپ باشم

نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرد ترامپ کاری جز ریختن بنزین روی آتش نمی‌کند. او فقط اوضاع را تشدید می‌کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی محلی در ایالت آریزونای آمریکا تاکید کرد دونالد ترامپ کاری جز ریختن آتش روی بنزین نمی کند.
 
ترامپ کاری جز ریختن بنزین روی آتش نمی کند
جو بایدن در پی افزایش بحران اجتماعی در آمریکا و ناآرامی های اخیر در شهر پورتلند در ایالت اورگان گفت: رئیس جمهور (فعلی آمریکا) کاری جز ریختن بنزین روی آتش نمی‌کند. او فقط اوضاع را تشدید می‌کند. چه در شهر کِنوشا و چه در شهر پورتلند، هر کسی که از گلوله‌های واقعی برای کشتن یک نفر دیگر استفاده کند باید محاکمه شود، باید بازداشت شود. این واقعیت باید بیان شود و خیلی ساده است. خشونت، خشونت است.
وی افزود: مردم حق دارند بدون توسل به خشونت اعتراض کنند. آن‌ها حق ندارند مشغول اقدامات خشن شوند و اقدام به آتش زدن و غارتگری کنند. اینکه فردی عوامل تحریک کننده خشونت را محکوم نکند مثل این است که افراد راستگرا با تیراندازی به سمت مردم موافق باشند، البته چنین چیزی هم باعث نمی‌شود که این افراد (راستگرا) هدف اصابت گلوله قرار گیرند. این اقدامات همانند ریختن بنزین روی آتش است. رئیس جمهور باید هر دو طرف را محکوم کند. 
ترامپ تهدید از جانب ترامپ است
بایدن در ادامه گفت: دونالد ترامپ! (تهدید) از جانب دونالد ترامپ است. وی (ترامپ) وقتی که به کِنوشا رفت، کشته شدن افراد در این شهر را محکوم نکرد، وی نگفت خشونت- صرفنظر از اینکه چه کسی آن را مرتکب شود- اشتباه است. خشونت چه از چپ یا راست باشد اشتباه است. سخنان رئیس جمهور اهمیت دارد. رئیس جمهور باید تلاش کند مردم را دور یکدیگر جمع کند و درباره صلح و امنیت صحبت کند. رئیس جمهور باید صحبت کند و اطمینان حاصل کند که ما ایمنی مردم را حفظ می‌کنیم. یکی از راه‌های حفظ ایمنی مردم - چه در آریزونا یا اورگان یا در ویسکانسین باشد- این است که وی اطمینان حاصل کند ویروس کرونا را تحت کنترل درآورده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ترامپ از روی اکراه درباره کرونا صحبت می کند
جو بایدن در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: رئیس جمهور باید اطمینان بدهد به مشکلاتی می‌پردازد که روی زندگی مردم تاثیر می‌گذارند.
مجری: آیا به نظر شما این رئیس جمهور ناآرامی‌های اجتماعی را تحریک و تقویت می‌کند؟ چون فکر می‌کند این کار برای او دستاورد سیاسی دارد؟
جو بایدن پاسخ داد: سخنگوی قبلی وی (ترامپ) گفته بود ما از خشونت و هرج و مرج منتفع می‌شویم. وی از روی اکراه درباره ویروس کرونا صحبت می‌کند، اما واقعیت این است که شش میلیون نفر (در آمریکا) به این بیماری مبتلا شدند. بیش از ۱۸۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند، اما وی (ترامپ) هیچ کاری انجام نداد. پشت سر من (در تصویر) می‌بینید که من در ارتباط با بازگشایی مدارس تلاش‌هایی کرده ام. ما مدارس خود را چگونه بازگشایی می‌کنیم؟ درحالی که مدرسه موضوع ایمنی عمومی نیز هست. وی (ترامپ) در این زمینه چه کار کرده است؟ وی هیچ برنامه‌ای ندارد و هیچ کاری نکرد و تلاش کرد تمرکز مردم را از کوتاهی خود در ادای وظایفش، منحرف کند.
مجری درادامه پرسید : از ویروس کرونا سخن به میان آوردید. شما پیشنهاد کردید که ماسک زدن به مدت سه ماه اجباری شود. آیا شما از پاسخ قوی‌تر دولت فدرال حمایت می‌کنید؟ دولت فعلی آمریکا بسیاری از مسئولیت‌ها را به فرمانداران محلی واگذار کرد. می‌دانم که داگ دوسی فرماندار آریزونا از این اقدام رئیس جمهور بسیار تشکر کرد، چون به وی اختیار داده شده است که پاسخ به ویروس کرونا را مدیریت کند. به نظر می‌رسد شما قصد دارید پاسخ فدرال به این مسئله را تقویت کنید. آیا شما به فرمانداران اعتماد دارید که خودشان بهترین عملکرد را برای ایالت هایشان داشته باشند؟
بایدن پاسخ داد: امیدوارم که بتوانیم به فرمانداران اعتماد کنیم. مسئله این است که از لحاظ قانونی اساسی این پرسش مطرح است که آیا دولت فدرال می‌تواند چنین دستوری را صادر کند؟ به نظر من از جنبه قانون اساسی نمی‌تواند. بنابر این من دستوری را نمی‌توانم صادر کنم، اما خودم هر جا که بروم ماسک می‌زنم و به یک الگو تبدیل می‌شوم و از مردم خواهش می‌کنم که ماسک بزنند.
وی خاطر نشان کرد: شما می‌بینید که در ایالت شما چه دارد می‌گذرد؟ آمار کاهش یافته است، چون مقامات محلی مسئولیت صدور فرمان‌ها را برعهده گرفتند. افراد کمتری را بدون ماسک مشاهده می‌کنیم. مردم دارند متوجه می‌شوند که چه چیزی احتمال کاهش ویروس را بیشتر می‌کند! ما به مسئولیت پذیری اجتماعی در ساده‌ترین شکل آن نیاز داریم. کسانی هستند که در موضوع ماسک زدن از آزادی خود صحبت می‌کنند. سئوال من این است که میهن پرستی این افراد برای حفاظت از همسایگان شان در برابر بیماری کرونا کجا رفته است؟ شاید شما ناقل ویروس باشید! به نظر من مطرح کردن این گونه دیدگاه‌ها خودخواهی افراد است. موضوع حفظ ایمنی و امنیت مردم مطرح است. این تصمیم در سطح محلی گرفته می‌شود، اما باید معیار‌های ملی تدوین و الگو گذاری شود. ما نمی‌توانیم در این مورد دستور بدهیم، اما می‌توانیم الگوسازی کنیم.
 
نمی خواهم مثل ترامپ باشم
مجری همچنین در پایان پرسید: مردم آریزونا از شما می‌پرسند چه زمانی به این ایالت سفر خواهید کرد؟
جو بایدن: من به آریزونا خواهم آمد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که استقبال بسیار قوی باشد. امیدوارم که آنجا باشم، اما می‌خواهم مسئولانه این کار را بکنم. من نمی‌خواهم مثل ترامپ باشم. من الگوسازی می‌کنم. من طوری رفتار خواهم کرد که الگوی مردم برای برخورد با این ویروس باشم. منظورم فاصله گذاری اجتماعی و مسائلی نظیر آن است. ما از الان تا روز انتخابات بسیاری از این کار‌ها را خواهیم کرد. من به حرف‌های دانشمندان و پزشکان گوش خواهم کرد.
مجری همچنین یاد آوری کرد: تا سوم نوامبر یعنی زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵۹ روز وقت باقی است.
 


 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)