• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۵
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

کاخ سفید به جلسات توجیهی مربوط به امنیت انتخابات پایان می‌دهد

پايان جلسات توجیهی موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کاخ سفید قرار است جلسات توجیهی و ارائه اطلاعات مربوط به امنیت انتخابات نزد نمایندگان این کشور پایان دهد. این موجب نارضایتی شدید دموکرات‌ها می‌شود که کاخ سفید را به تلاش برای سرپوش گذاشتن بر مداخله روسیه به منظور پیروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در انتخابات متهم می‌کنند.
این تصمیم دو ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اتخاد شده است و در حالیست که دونالد ترامپ دموکرات‌ها را به انتشار اطلاعات حساس متهم می‌کند.
دونالد ترامپ شنبه با انتشار توئیتی با اشاره به آدام شیف رئیس کمیسیون اطلاعات مجلس نمایندگان نوشت بی شک شیف و دیگران عاملان انتشار اطلاعات برای تامین اخبار جعلی هستند.
وی که تاکنون بار‌ها در زمان ریاست جمهوری خود این اتهام را مطرح کرده است تاکنون هیچ مدرکی برای آن ارائه نداده است.
کنگره همچنان به گزارش‌های کتبی طبقه بندی شده دسترسی خواهد داشت، اما نمایندگان مجلس دیگر نمی‌توانند از کارکنان اداره اطلاعات ملی در مورد آنچه در اختیار دارند سوال و جواب کنند.
نمایندگان دموکرات کنگره با عصبانیت به این تصمیم واکنش نشان دادند و این اقدام را شرم آور دانستند و ترامپ را به تلاش برای پنهانکاری داخلت روسیه در انتخابات ماه نوامبر متهم کردند.
آدام شف هم در توئیتی نوشت طبق معمول ترامپ دروغ می‌گوید و برنامه ریزی می‌کند. ترامپ مدیر سابق اطلاعات ملی را به دلیل آن اخراج کرد که کنگره را در جریان تلاش‌های روسیه برای کمک به کارزار انتخاباتی وی قرار داده بود. حالا او به جلسات توجیهی پایان می‌دهد. ترامپ نمی‌خواهد آمریکایی‌ها از تلاش روسیه برای کمک به پیروزی دوباره وی در انتخابات آگاه شوند.
آدام شیف و نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان، از سرویس‌های اطلعاتی خواستند جلسات توجیهی خود را از سر بگیرند. آن‌ها با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند اگر آن‌ها آماده انجام این کار نباشند، ما ابزار‌های موجود در مجلس را برای وادار کردن آن‌ها به دقت بررسی خواهیم کرد.
جان رتکلیف اداره کننده اطلاعات ملی که بر فعالیت‌های آژانس اطلاعات مرکزی و آژانس امنیت ملی و ۱۵ آژانس اطلاعاتی دیگر نظارت می‌کند در نامه‌ای به تاریخ ۲۸ اوت دلایل این تصمیم را برای مسئولان پارلمانی دو حزب جمهوری خواه و دموکرات توضیح داد. وی در این نامه نوشت من فکر می‌کنم این رویکرد کمک می‌کند تا جای ممکن اطلاعات جمع آوری شده توسط دفتر اطلاعات ملی تا کنگره بر پایه مسئولیت شما در نظارت بر امنیت انتخابات، نفوذ بیگانگان و مداخله در انتخابات نه مورد سوء تفاهم واقع شود و نه سیاسی شود.
این اقدام همچنین موجب محافظت بهتر از منابع و شیوه‌های ما و همچنین اطلاعات بسیار حساس ما در برابر افشا غیر مجاز یا سوء استفاده می‌شود.
رتکلیف نماینده جمهوری خواه سابق تگزاس و از نزدیکان ترامپ است که اواخر فوریه به عنوان اداره کننده اطلاعات ملی منصوب شد.
مارک مدوز رئیس دفتر ترامپ هم در این باره گفت آخرین باری که جلسه توجیهی برگزار شد چند نماینده بیرون رفتند و با رسانه‌ها گفتگو کردند و اطلاعاتی را که نباید فاش کردند.
مارک وارنر معاون اطلاعاتی سنا هم اعلام کرد تصمیم برای پایان دادن به جلسات توجیهی تلاشی بی سابقه برای سیاسی کردن مسئله حفاظت از دموکراسی ما در برابر مداخه خارجی است که باید غیر حزبی باشد.
ویلیام اوانینا رئیس مرکز ملی امنیت و ضد جاسوسی آمریکا اوایل ماه جاری هشدار داد که چین، روسیه و ایران به دنبال مداخله از طریق استفاده از اطلاعات نادرست در اینترنت و دیگر راه‌ها هستند.
کمیته اطلاعات سنا که تحت ریاست جمهوری خواهان است اوایل ماه اوت گزارشی مفصل در مورد مداخلات روسیه در سال ۲۰۱۶ منتشر کرد.
طبق این گزارش پل مانافورت رئیس سابق کارز انتخابات ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ اطلاعات محرمانه را با یکی از اعضای سرویس مخفی روسیه در میان گذاشت که تهدید جدی را برای آمریکا ایجاد کرد.
این گزارش همچنین توضیح می‌دهد که تیم ترامپ چگونه چندین بار به دنبال کمک مسکو و ویکیلیکس برای تخریب کارزار انتخاباتی هیلاری کلینتون رقیب دموکرات وی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)