• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
اجتماعی » تعاون و اشتغال
کاهش ۴۰ درصدی مراجعه حضوری

استعلام برخط اعتبار دفترچه‌ها و حذف تمدید اعتبار

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: با استعلام برخط اعتبار دفترچه‌ها و حذف تمدید اعتبار، کاهش ۴۰ درصدی مراجعه حضوری تحقق یافته است.

استعلام برخط اعتبار دفترچه‌ها و حذف تمدید اعتباربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در جلسه‌ای با مدیران بیمه‌ای و درمانی و جمعی از کارکنان این سازمان در سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: انتظار داریم که با ارتقای خدمات غیرحضوری تا بهمن سال جاری شاهد کاهش ۷۵ درصدی مراجعه حضوری مردم به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی باشیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: یکی از سنت‌های حسنه و جاری در سازمان تأمین اجتماعی اولویت پرداخت حقوق بازنشستگان نسبت به کارمندان است.
وی پویایی و توفیق و یا عدم توفیق هر سازمانی را نتیجه فعالیت نیروی انسانی دانست و گفت: در ایام شیوع کرونا همکاران با ایثار و از خود گذشتگی به مردم خدمت کردند.
سالاری افزود: تعدادی از کارکنان حوزه درمان در راه خدمت به مردم به شهادت رسیدند که یادشان را گرامی می‌داریم و به خانواده آنان تسلیت می‌گوییم.
وی بر لزوم پرهیز از اعمال سلیقه در جذب و استخدام نیرو و همچنین انتصابات و ارتقاء کارکنان تأکید کرد و گفت: برگزاری آزمون با همکاری سازمان سنجش و ایجاد فرآیند‌های شفاف و رقابتی برای ورود کارکنان به سازمان و همچنین در فرآیند ارتقاء و انتصاب نیرو‌ها از اولویت‌های اصلی ما در حوزه کارکنان سازمان است.
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی رفتار توام با احترام و حسن خلق با مراجعه کنندگان را اولین و مهمترین خواسته خود از تمامی کارکنان این سازمان عنوان کرد و گفت: در مواردی که به لحاظ قوانین و مقررات و ضوابط اداری امکان انجام کاری برای مراجعه کنندگان وجود دارد بایستی در اسرع وقت و به نحو صحیح انجام شود و اگر امکان انجام کار و برآورده شدن انتظار ارباب رجوع وجود ندارد ارائه توضیح کافی و قانع کننده توام با حسن خلق و احترام از سوی کارکنان بایستی مورد توجه باشد.
سالاری توسعه خدمات غیرحضوری و کاهش حجم مراجعات به مراکز بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی را موجب بهبود شرایط خدمت رسانی در شعب سازمان تأمین اجتماعی دانست و اظهار داشت: با کاهش مراجعات حضوری به شعب فرصت کافی برای تکریم ارباب رجوع در شعب سازمان تأمین اجتماعی وجود خواهد داشت.
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در قبال تلاش و کوشش کارکنان برای خدمت به مردم، توجه به خواسته‌ها و مطالبات کارکنان نیز توسط مدیریت سازمان تأمین اجتماعی انجام می‌شود.
سالاری ادامه داد: در سال جاری با موافقت شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی افزایش مجدد حقوق حقوق کارکنان سازمان تأمین اجتماعی در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم اجرای این مصوبه موجب افزایش رضایتمندی کارکنان و در نتیجه خدمت‌رسانی مناسب‌تر و افزایش رضایت جامعه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی باشد.
وی تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی سازمان تأمین اجتماعی را از دیگر اقدامات مثبت صورت گرفته در روز کارمند عنوان کرد و گفت: ۵۵۰۰ نفر کارکنان پیمانی که در آزمون‌های استخدامی سنوات گذشته در سازمان تأمین اجتماعی جذب و استخدام شده‌اند به استخدام رسمی این سازمان در می‌آیند تا با انگیزه و تعلق خاطر بیشتر نسبت به سازمان تأمین اجتماعی در خدمت جامعه شریف تحت پوشش این سازمان باشند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اشتغال حدود ۶۰۰۰ نفر کارکنان شرکتی این سازمان در سراسر کشور، گفت: به منظور افزایش اطمینان خاطر این گروه از همکاران، سقف مدت قرارداد آنان افزایش یافته و امکان انعقاد قرارداد بیش از یک ساله نیز با آنان فراهم شده است.
وی همچنین در سخنان مبسوطی به ارائه گزارش عملکرد سازمان تأمین اجتماعی در طول یک سال گذشته پرداخت و افزود: دریافت ۳۲ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت، متناسب سازی حقوق بازنشستگان، پرداخت و به روز رسانی مطالبات مراکز درمانی طرف قرار داد، بازنگری در سطح بندی خدمات درمانی، اصلاح ساختار تشکیلاتی، صدور بخشنامه‌های تنقیحی و توسعه خدمات غیرحضوری از مهمترین اقداماتی است که با تلاش مدیران و کارکنان سازمان تأمین اجتماعی به نتیجه رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)