• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
قندالی در نشست خبری

پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت عشایر

رئیس سازمان امور عشایر ایران از پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت توسط عشایر خبر داد.

پیش بینی افزایش ۳۰ هزار تنی تولید گوشت عشایربه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای کرمعلی قندالی در نشست خبری صبح امروز افزود:در دو مرحله برای افزایش تولید گوشت توسط عشایر برنامه ریزی شده است و پیش بینی می‌شود در مرحله نخست، حدود ۹ هزار تن و در مرحله بعدی، در مجموع ۳۰ هزار تن به تولید گوشت توسط عشایر افزوده شود.
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در حال حاضر, ۱۹۰ هزار تن گوشت توسط عشایر در کشور تولید می‌شود که پیش بینی شده تا یکسال آینده، این رقم به ۲۲۰ هزار تن افزایش یابد.
وی ادامه داد: هم اکنون, ۲۵ درصد گوشت مورد نیاز کشور توسط عشایر تولید می‌شود و ۹/۵ میلیون راس دام به صورت سالانه توسط عشایر وارد بازار می‌شود.
آقای قندالی با اشاره به افزایش قیمت نهاده‌ها نسبت به سال گذشته گفت: متاثر از این افزایش، قیمت تمام شده دام نیز در مقایسه با یکسال گذشته, ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته و امروز بعنوان مثال، گوشت بره شیری سه تا چهار ماهه به ازای هر کیلو کمتر از صدهزار تومان نیست.
رئیس سازمان امور عشایر با اشاره به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط عشایر برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا افزود: تعداد کل عشایر کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که برای ۴۲۸ هزار نفر از آن‌ها عملیات غربالگری صورت گرفته و ۲ هزار و ۲۱۶ نفر مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا بودند که از این تعداد، تنها ۱۸۱ نفر مبتلای قطعی شناسایی شدند و خوشبختانه هیچگونه مورد فوتی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در میان عشایر کشور گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: در سالی که اغلب کالا‌ها در کشور با افزایش قیمت حدود ۳۰ درصدی مواجه بوده اند تلاش عشایر کشور سبب شده تا مواد پروتئینی نسبت به سال گذشته افزایش قیمت چندانی را تجربه نکند.
قندالی گفت: در ۵ ماه گذشته, ۱۵۰ هزار تن نهاده برای عشایر تامین شده که تا پایان سال این رقم به ۳۵۰ هزار تن افزایش می‌یابد.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه در حوزه اصلاح نژاد دام‌ها موفقیت‌های قابل توجهی بدست آمده افزود: با انجام این کارها، بهره وری نهاده‌های دامی بهبود ۳۳ درصدی داشته و این تحول بزرگی است.
وی گفت: ۱۷ هزار خانوار در سال مالی ۹۹ از آب سالم آشامیدنی برخوردار شدند و در همین راستا ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آبرسانی به ۷ تا ۸ هزار خانوار دیگر پیش بینی شده است.
قندالی ادامه داد: تا دو ماه آینده, ۱۳ هزار پنل خورشیدی برای ۱۳ هزار خانوار عشایری توزیع می‌شود و تا یکسال آینده, ۴۵ هزار خانوار از انرژی خورشیدی بهره مند می‌شوند.
رئیس سازمان امور عشایر تاکید کرد: ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای ارائه تسهیلات عشایر در نظر گرفته شده و برای جلوگیری از هر گونه سواستفاده کسانی که جزء خانواده عشایر نیستند، صدور کارت هوشمند عشایر در حال پیگیری است.
آقای قندالی با اشاره به گسترش سوادآموزی در میان عشایر گفت: در سال ۶۶ میانگین سواد در عشایر ۲۷ درصد بوده که این رقم هم اکنون به بالای ۷۰ درصد رسیده است و این نتیجه زحمات آموزش و پرورش و معلمان عشایری است که در سخت‌ترین شرایط در دورافتاده‌ترین مناطق فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است تا پایان برنامه ششم ۸۰ درصد مناطق عشایری توسط وزارت ارتباطات به اینترنت مجهز شوند.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)