• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹
بین الملل » آمریکا
افزایش مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در آمریکا

خشم آمریکایی‌ها از فقدان مدیریت کاخ سفید

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا در کنار فقدان مدیریت و راهبرد ملی برای مقابله با این بیماری در کاخ سفید، باعث افزایش خشم و عصبانیت مردمِ این کشور شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون دویچه وله، با عبور رقم فوتی‌های ناشی از کرونا در آمریکا از عدد ۱۴۰ هزار نفر، خشم مردم این کشور نیز افزایش یافته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
موارد ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا در حال افزایش است. مقامات ایالت کالیفرنیا روز دوشنبه از ابتلای ۱۲ هزار نفر دیگر به کرونا خبر دادند. ایالت فلوریدا نیز شاهد ابتلای ۱۰ هزار نفر دیگر بود. عدم مدیریت در کاخ سفید و فقدان راهبرد ملی در دولت ترامپ برای حل مشکل کرونا باعث خشمگین شدن مردم آمریکا شده است.
در گزارش این شبکه تلویزیونی از ایالت آریزونای آمریکا خانمی به نام «آماندا گارسیا» نوه یکی از قربانیان کرونا نشان داده شد که در کنار قبر پدربزرگش گفت: واقعا وحشتناک بود که او را تنها بگذاریم درحالیکه می‌دانستیم وقتی او را تنها می‌گذاریم چه سختی‌هایی را متحمل خواهد شد؟ ما می‌دانستیم که تنها گذاشتن او باعث می‌شود از عزیزانش دور باشد و ما نتوانیم از وی حمایت کنیم. وی به تنهایی با همه چیز مواجه شد و هیچ کاری هم از دست ما ساخته نبود. واقعا قلب انسان به درد می‌آید.
«اَل استا» مدیر یک غسالخانه که ۳۸ سال در زمینه آماده کردن اجساد برای برگزاری مراسم تشییع جنازه فعالیت می‌کند به دویچه وله گفت: آنچه که در بیماری همه گیر کرونا رخ داد هیچ شباهتی به گذشته ندارد. بسیاری از این خانواده‌ها امکان دیدار با عزیزان شان را در لحظه مرگ آن‌ها نداشتند. این افراد نمی‌توانستند به بیمارستان‌ها یا نقاهتگاه بروند و با عزیزان خود دیدار کنند. بسیاری از افراد در تنهایی جان می‌دهند که این مسئله از لحاظ عاطفی برای خانواده‌ها دشوار است. چالشی که ما داریم - و وظیفه‌ای که داریم - این است که به این افراد کمک کنیم تا با این رنج عاطفی کنار بیایند.»
در ادامه این گزارش آمده است: بیش از ۲۵۰۰ تن در ایالت آریزونا (بر اثر کرونا) جان باختند. بیمارستان‌های این ایالت نیز پر از بیماران مبتلا است.
ال استا مدیر غسالخانه آریزونا گفت: وقتی که فردی می‌میرد از بیمارستان با ما تماس می‌گیرند که سریعا جسد را تحویل بگیریم، چون ظرفیت بیمارستان‌ها پر شده است و مسئولان بیمارستانی نمی‌دانند اجساد را کجا بگذارند؟ مسئولان بیمارستانی تلاش می‌کنند اجساد را به واحد‌های سیاری که به این امر اختصاص یافته است انتقال ندهند، اما عملا دارند همین کار را می‌کنند. وقتی ما به بیمارستان می‌رویم تا جنازه‌ای را تحویل بگیریم مسئولان بیمارستان اول باید بررسی کنند که جنازه کجا است؟ آیا در سردخانه بیمارستان است یا در تأسیسات موقت نگه داری می‌شود؟
«آماندا گارسیا» نوه یکی از قربانیان کرونا ‌گفت: به نظر من آن‌ها می‌توانستند اوضاع را بهتر مدیریت کنند. آن‌ها در این باره اطلاع داشتند، اما کاری نکردند. آن‌ها می‌توانستند به افراد بیشتری کمک کنند. مردم همچنان بیمار می‌شوند. مردم همچنان به بیمارستان می‌روند و جان خود را از دست می‌دهند و من درک نمی‌کنم که چرا باید این اتفاق رخ دهد؟ به نظر من چنین چیزی منصفانه نیست.
خبرنگار دویچه وله گفت: بسیاری از بازماندگانِ عزادار در آمریکا همین حس را دارند و معتقدند عدم مدیریت کاخ سفید به اندازه خودِ ویروس کرونا خطرناک است.
دویچه وله در ادامه گزارشی از سواحل میامی در ایالت فلوریدای آمریکا پخش کرد که این روز‌ها به کانون ابتلا و شیوع کرونا تبدیل شده است.
دکتر «جِرد دانیل پُست» پزشک جراح بخش تروما و مراقبت‌های شدید در بیمارستان جکسون مموریال گفت: مهمترین کار این است که همه باید ماسک بزنند. همه باید ماسک بزنند و هیچ راه دیگری وجود ندارد. فاصله گذاری اجتماعی بسیار اهمیت دارد. کمترین فاصله باید حدودا دو متر باشد. رعایت بهداشت دستان و شستشوی آن‌ها بسیار اهمیت دارد. هم اکنون امکان تجمع افراد به تعداد زیاد وجود ندارد.
این پزشک افزود: مهمترین مشکل این است که افرادی که در بیمارستان‌ها پذیرش می‌شوند حالشان بسیار بد است و نیازمند حمایت‌ها و مراقبت‌های درمانی زیادی هستند. تعداد پرستاران و پزشکان بخش مراقبت‌های ویژه محدود است. وقتی پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها افزایش می‌یابد تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و در نتیجه تعداد فوتی‌ها افزایش می‌یابد.
«ماتیاس لوبه» جراح بخش پیوندی در موسسه پیوند میامی گفت: مسئله اصلی این است که من باید بیماران را ۲۰ بار در روز ببینم تا مطمئن شوم که همه چیز خوب پیش می‌رود! اکنون وقتی که بیماران باید قرنطینه باشند نمی‌توان ۲۰ بار بیماران مختلف را ویزیت کرد. این کار نگرانی ایجاد می‌کند. این تغییرات در روش‌های طبابت، من را نگران می‌کند.
این گزارش می‌افزاید: با وجود درخواست‌های کثیر افراد حرفه‌ای در بخش درمان، فرماندار جمهوریخواه ایالت فلوریدا همچنان درباره اجباری شدن ماسک در این ایالت مقاومت کرده است. وی همچنین در برابر پیشنهادات مربوط به تکرار تعطیلی‌ها در ایالت فلوریدا مقاومت می‌کند.
فعلا شهردار میامی دستور داده است که هرکسی در اماکن عمومی ماسک نزند ۵۰ دلار جریمه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)