• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
اجتماعی » جامعه و شهری
دبیر برگزاری چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی

گرامیداشت هفته بهزیستی در سراسر کشور برگزار می‌شود

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بهزیستی کشور از آغاز گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی از ۲۱ تا ۲۷ تیر و خبر داد.

گرامیداشت هفته بهزیستی در سراسر کشور برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، مسعود آسیما با اشاره به شرایط خاص کشور در مواجهه با ویروس کرونا و با شعار "بهزیستی در گام دوم؛ شفافیت، تحول خدمت و ارتقای سلامت اجتماعی در خانواده" گفت: در برگزاری گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی تلاش شده در جهت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پیشگیری از شیوع کرونا از ظرفیت‌های فضای مجازی و ویدئو کنفرانس بهره گیری کامل شود.
وی به برگزاری برنامه‌های این هفته در سراسر کشور با توجه به شرایط و وضعیت استان‌های درگیر کرونا اشاره کرد و افزود: شروع برنامه‌های این هفته با نشست خبری رئیس سازمان بهزیستی کشور، رونمایی از سامانه الکترونیکی صدور مجوز‌های سازمان بهزیستی و رونمایی از شفافیت صورت‌های مالی سال ۹۸ سازمان بهزیستی خواهد بود.
دبیر برگزاری گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی ادامه داد: همچنین در سراسر کشور کارشناسان و مددکاران اورژانس اجتماعی در قالب مانوری با حضور در معابر و میدان‌های شهر‌های مختلف به اطلاع رسانی در حوزه خدمات سازمان بهزیستی خواهند پرداخت.
آسیما گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های این هفته در ۲۲ تیرماه و افتتاح همزمان ۲۱۰۰ پروژه مسکن مددجویان سازمان بهزیستی به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور و تحویل به افراد دارای معلولیت و خانواده‌های دارای دو معلول به بالا خواهد بود.
وی از تشکیل شورای مشورتی فرزندان سازمان بهزیستی در سطح کشوری و استانی خبر داد و تشریح کرد: این شورا‌ها به منظور بهره گیری از نظرات و پیشنهادات فرزندان موفق و نخبه سازمان بهزیستی برگزار می‌شود و در این نشست که هم به صورت مجازی و هم حضوری خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی کشور حضور خواهد داشت.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور افتتاح مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد را برنامه روز چهارم این هفته عنوان کرد و افزود: این مراکز علاوه بر درمان، کار اشتغال و بازتوانی افراد بهبود یافته و توانمندسازی آنان را برعهده خواهند داشت. نشست دبیرخانه مناسب سازی، افتتاح نمایشگاه کشوری نقاشی افراد دارای معلولیت در فرهنگستان هنر و رونمایی از تمبر چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی و افتتاح خانه‌های کوچک توانبخشی برنامه‌های روز پنجم و روز ۲۵ تیرماه خواهد بود.
وی از افتتاح سامانه نظارتی دیده بان در سراسر کشور و تلفن ۱۴۸۲ به منظور دریافت پیشنهادات و شکایات مردمی به طور همزمان در سراسر کشور خبرداد و گفت: مردم عزیز کشور می‌توانند از این طریق موضوعات، نقد‌ها و تذکرات خود را که نیاز است به سازمان انتقال دهند اطلاع رسانی کنند و این پیام‌ها ضبط و پیگیری خواهد شد و موارد احتمالی نقص کارکرد‌ها رفع خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار مزدا در دامغان
یک فوتی و دو مصدوم در حادثه واژگونی سمند
تقویم روز و اوقات شرعی پنجم آذر به افق آبادان و خرمشهر
سرمربی تیم فوتبال سپاهان: برنامه از پیش‌تعیین‌شده‌ای برای تعویض‌ها نداشتیم
ظرفیت بالای بوشهر برای تبدیل شدن به قطب مهم شیلاتی کشور
احیای ۱۸۰ هکتار از مراتع بجنورد برای توسعه گیاه دارویی باریجه 
۳ ماهواره سنجشی ایران ۷ دی‌، پرتاب می‌شوند
راه یابی تیم بسپارشیمی سپیدان به فینال لیگ ملی چوگان
فشار آلودگی برگلوی اصفهان
سرمربی تیم فوتبال الحسین: مقابل سپاهان شایسته مساوی بودیم
سازمان برنامه و بودجه موتور محرک دستگاه‌های اجرایی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
موزه‌های پایتخت تعطیل شد
حکمرانی آب، حلقه مفقوده آبخیزداری
سفر وزیر صمت به ترکیه برای شرکت در اجلاس اکو
برگزاری اردوی تیم پاراتیروکمان جوانان از ۷ آذر
مراکز اهدای خون استان فعال است
بازگشت تیم ملی کبدی بانوان از مسابقات قهرمانی جهان
پیش‌بینی وضعیت جوی کشور
انتشار جدول نمایش آثار چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)