• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
اقتصادی » مسکن
در صورت افزایش متقاضی

قرعه کشی مرحله دوم ثبت نام طرح ملی مسکن

معاون مسکن راه و شهرسازی: در مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن، در صورت افزایش متقاضیان نسبت به ظرفیت، قرعه کشی می‌شود.

آقای محمود محمودزاده در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما افزود: ثبت نام طرح اقدام ملی در چند مرحله انجام شد که مرحله نخست در آبان و آذر سال ۹۸ و مرحله دوم در اسفند ۹۸ به دو صورت حضوری و پیامکی صورت گرفت.


وی ادامه داد: درمرحله دوم اسفند ماه, ۵۴۲ هزار نفر به صورت حضوری و ۸۱۲ هزار نفر به صورت پیامکی ثبت نام کردند که از این تعداد مدارک ۴۲ درصد از افرادی که به صورت حضوری ثبت نام کردند به استان‌ها و بانک‌ها معرفی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمود زاده گفت: ۸۱۲ هزار نفر از افرادی که به صورت پیامکی ثبت نام کرده بودند و مهلت تکمیل مدارکشان به پایان رسیده (ششم تیر ماه) بزودی پایش اطلاعات صورت می‌گیرد.

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی افزود: بعد از اینکه مدارک مورد تایید قرار می‌گیرد به نمایندگی‌های بنیاد مسکن در سایر شهر‌ها ارجاع داده می‌شوند و تا مدارک را تکمیل و به بانک برای افتتاح حساب مراجعه کنند.

محمود زاده درباره قیمت هر متر مربع زمین در طرح ملی مسکن گفت: ثبت نام اولیه با مبلغ ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان است و در شهر‌های جدید بدلیل نبود زیر ساخت ها، به مبلغ ۱۰ تا ۱۵ درصد برای آماده کردن زیر ساخت‌ها اضافه می‌شود و هر مترمربع زمین بین ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون تومان خواهد بود.

وی ادامه د اد: افرادی که در مرحله دوم ثبت نام کرده و مدارکشان کامل است، اما پیامکی دریافت نکردند نگران نباشند و منتظر پیامک بمانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمودزاده گفت: افرادی که در مرحله اول ثبت نام کردند اگر مدارک خود را تکمیل نکردند ثبت نام آن‌ها باطل می‌شود.

وی اضافه کرد: متقاضیان طرح اقدام ملی حتما به سایت سامانه مراجعه کنند تا از اطلاعاتی که در سامانه بارگزاری می‌شود باخبر شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر متقاضیان ثبت نام در مرحله دوم بیش از ظرفیت باشد حتما قرعه کشی خواهد شد.

وی افزود: قیمت مسکن طرح اقدام ملی براساس روز خواهد بود، دولت دخالتی در ساخت ندارد و تعاونی‌ها یا بخش خصوصی اقدام به ساخت می‌کنند و سعی می‌کنیم با کمترین قیمت و پرداختی، ساخته شود.

محمود زاده گفت: برخی طرح‌های نیمه تمام در شهر ها‌ی مورد نظر وجود دارد که شرایط آن در سایت طرح اقدام ملی بارگزاری می‌شود و اگر متقاضیان آورده مورد نیاز را تامین کردند می‌توانند زودتر صاحب خانه شوند.

وی ادامه داد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، سه نرخ اجاره اعلام شد که بر این اساس در شهر تهران تا سقف ۲۵ درصد، کلان شهر‌ها ۲۰ درصد و سایر شهر‌ها ۱۵ درصد به مبلغ اجاره کنونی اضافه شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه بزودی طرح مالیات از خانه‌های خالی اجرا می‌شود گفت: دریافت کد رهگیری برای اجاره الزامی است و در سامانه ملی املاک و اسکان میزان اجاره ثبت می‌شود.

وی تاکید کرد: متوسط مستاجران در شهر تهران بر اساس امار سال ۹۵ بیش از ۶ میلیو ن و ۶۰۰ هزار نفر است.

معاون مسکن راه و شهرسازی درباره طرح پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی درخصوص اجاره بهاء گفت: یکی از پیشنهاد‌های به این روش است که تسهیلات توسط بانک به مستاجر پرداخت می‌شود بدین گونه که مستاجر فقط مبلغ سود تسهیلات را پرداخت می‌کند.

بطور مثال فردی که ۱۰ میلیون تومان تسهیلات از بانک دریافت کرده است اگر بخواهد اصل و سود را پردخت کند باید ماهانه مبلغ زیادی پرداخت کند، اما با این روش، مستاجر فقط سود تسهیلات را پرداخت می‌کند و در پایان اجاره مبلغ به بانک باز می‌گردد همین موضوع باعث کمک ۵۰ درصدی به مستاجر می‌شود.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)