• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
سازمان آموزش و پرورش استثنایی

پوشش آموزش استثنایی کشور ۱۷ و نیم برابر شده است

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، گفت: پوشش تحصیلی دانش آموزان استثنایی از ابتدای تاسیس تاکنون ۱۷.۵ برابر افزایش یافته و وضع قم نیز به لحاظ سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان استثنایی خوب است.

پوشش آموزش استثنایی کشور ۱۷ و نیم برابر شده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استثنایی کشور، آقای سید جواد حسینی در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش قم، افزود: استاندارد فضای آموزشی برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه ۲۷.۵ مترمربع است که این رقم در حال‌حاضر ۱۰ متر مربع است و استان قم با ۲۸.۵ مترمربع از استاندارد بالاتر قرار دارد.
وی گفت: آموزش و پرورش استثنایی در ۱۶۰۰ مدرسه اختصاصی و ۲۰ هزار مدرسه پذیرا ۱۵۲ هزار دانش آموز را زیر پوشش خود قرار داده است.
حسینی همچنین، به بیان اشتراکات آموزش و پرورش استثنایی با آموزش و پرورش عادی پرداخت و افزود: در طرح تلفیقی فراگیر دانش آموزان استثنایی در ۲۰ هزار مدرسه عادی پذیرا در حال تحصیل هستند و مدارس تلفیقی فراگیر گامی در جهت حرکت به سمت مدارس ترکیبی است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: در سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان به پوشش ۹۷.۶ درصدی رسیده ایم و در سال جاری پوشش ۹۹ درصدی طرح هدف‌گذاری شده است.
حسینی با بیان این‌که ۷۴۱ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در کشور داریم، گفت: ۹ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در استان قم واقع شده است و بر اساس آمایش سرزمینی، این استان به ۱۹ مرکز جدید دیگر نیاز دارد که در صورت اختصاص فضای مناسب، این مراکز از سوی آموزش و پرورش استثنایی تجهیز خواهند شد.
وی افزود: دانش آموزان با نیاز‌های ویژه دارای نقایصی هستند که باید آموزش و پرورش با فناوری نقایص آنان را جبران کند و بر همین اساس نهضت توان افزایی برای تامین تجهیزات آموزشی و توانبخشی این دانش آموزان در آموزش و پرورش استثنایی راه اندازی شده است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان این‌که بر اساس این اصول بسته تحولی مدرسه انطباقی در آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است، افزود: معلمان، فضای مدرسه، کتاب‌های درسی، والدین، دانش آموزان عادی و تجهیزات آموزشی، پرورشی و توانبخشی باید مناسب سازی شود و بدین طریق شرایط تعلیم و تربیت تطابق سازی شده، برای رشد همه جانبه دانش آموزان و مبتنی بر تفاوت‌های فردی را فراهم سازند.
آقای حسینی رسیدن به عدالت آموزشی را از اصول دیگر حاکم بر آموزش و پرورش استثنایی دانست و افزود: شناسایی به موقع دانش آموزان استثنایی، زیر پوشش قرار دادن بهنگام و استاندارد همه آن‌ها راه رسیدن به عدالت آموزشی است و در همین راستا بسته مداخلات طلایی و بهنگام در آموزش و پرورش استثنایی تدوین شده است.
وی اضافه کرد: یکی از اصول دیگر حاکم بر آموزش و پرورش استثنایی استفاده از مدیریت مشارکتی است که در همین راستا بسته تحولی مشارکت‌ها تدوین شده است.
حسینی با بیان این‌که نظریه علم بنیاد و پذیرش اصل تصمیم بدون تحقیق هرگز از دیگر اصول حاکم بر آموزش و پرورش استثنایی است، افزود: بر همین اساس در آموزش و پرورش استثنایی کارگروه رصد و کاربست مطالعات ملی و بین المللی با حضور صاحبنظران تشکیل شده است.
وی گفت: دانش آموزان دیرآموز مظلوم‌ترین قشر آموزش و پرورش هستند که در قالب تفاهم نامه همکاری مشترک با معاونت آموزش ابتدایی امور آموزشی این دانش آموزان با جدیت پیگیری خواهد شد.
بازدید از چند طرح در حال احداث آموزش و پرورش استثنایی قم و بازدید از حوزه امتحان نهایی دبیرستان ماندگار امام صادق (ع) و افتتاح آزمایشگاه این دبیرستان از برنامه‌های سفر یک روزه رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به استان قم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)