پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			همزمان با دهه کرامت،آیین بدرقه پته اهدایی به ضریح مطهر امام رضا(ع) در زرند برگزار شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان صابری نماینده آستان قدس رضوی در استان کرمان،با قدر دانی از تلاش چند ساله فاطمه جعفری هنرمند زرندی و دیگر بانوان هنرمند گفت :این اثر ارزشمند برای استفاده در بارگاه علی ابن موسی الرضا ع ارسال می شود.
وی افزود: این پته در ابعاد 5 در 5 و در مجموع 25متر مربع  است که با دستان 50 هنرمند و خادمیار رضوی  دوخته شده است.
 فاطمه جعفری متولی این اقدام فرهنگی ارزشمند هم گفت: این اثر هنری  را هنرمندان زرندی انتخاب و طراحی کردند و با تایید آستان قدس رضوی ،دوخت از سال 1396  آغاز ودر 6 نقطه این پته نام مبارک امام هشتم درج شده است.
وی افزود: برای دوخت این اثر نفیس هنری از نخ های درجه یک و گیاهی ، پارچه پشم درجه یک در 8 رنگ اصلی  استفاده شده و این اثر هنری ارزشمند همزمان با ولادت سراسر نور نور امام رضا(ع) در ضریح مطهر رضوی قرار خواهد گرفت.
خانم فاطمه جعفری گفت : خداوند را بسیار شاکر و سپاس گزارم که میتوانم حاصل دسترنج هنرمندان زرندی را در گوشه ای از بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) ببینم، این سعادت بزرگی بود که خداوند نصیبمان کرد،
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 						
 					 				
 							دروغ آن هم برای ائمه اطهار؟ این پته را در حالی که فقط خط دوزی آن هم نصفه و ناقص انجام شده بود ، که تازه همین خط دوزی به اصطلاح هنرمندان زرندی به خاطر کیفیت بد باز شد و از اول کل این پته به مدت دو سال و نیم توسط ۳۶ تا از بچه های مجتمع خوبان کرمان دوخته شد. ۲ سال و نیم بچه های پته خوبان کرمان به سرپرستی خانم وحدتی روی این پته کار کردند .آیا این درسته که دست رنج بچه های کرمان اینجوری به اسم کسان دیگه تموم شه ؟؟؟ از امام رضا شرم کنید حداقل 							 						
 							سلام این پته 90 درصد خانمها تو اموزشگاه قالی خوبان زیر نظر خانم وحدتی طی یکسال تلاش فقط یکماه همه خانم خونه و زندگیمون رها کردیم دوختیم از صبح تا شب تو آموزشگاه بودیم تا تموم شود حالا شد زحمت زرندی ها ما خانمها به چه سختی این پته بزرگ دوختیم خانم جعفری قرار بود روز آخر پته با بدرقه اموزشگاه و حضور36 نفر خانم که مستمر دوختیم پته ببرن ایشون نذر کرد ولی دوختشو وزحمتش ما کشیدم حالا این انصافه بدون اسمی از ما با افتخار بگن پته امام رضا ما دوختم واقعا این کارا دیگه نکنید خدا که شاهد عکس وفیلمش که هست ما چطور کار میکردیم ما با دل و جون کار کردیم ولی وقتی آدما بی انصاف و سودجو میبینیم خیلی برای این استان و آدماش متاسفیم. 							 						
 							با سلام ولی این کار ،کار هنرمندان زرندی نبود ما در کرمان دوختیمش واستادمون هم رنگ بندی ان را انجام داد البته ما اینکار را برای خداا انجام دادیم اما اینکار همرمندان کرمانی بود حتی خدمات پس از دوختش 							 						
 							استاد همرمند ما که این کار را رنگ بندی کرد سرکار خانم وحدتی است از هنرمندان نخبه ی کرمانی وشاگردان ایشون دوخت ان را انجام دادند در کرمان نه زرند 							 						
 							با سلام.  و عرض ادب . واقعا از کم لطفی خانم جعفری بی نهایت ناراحت هستیم. من یکی از شاگردان استاد وحدتی در کرمان هستم . این پته امام رضا را فقط با خط دوزی به استاد تحویل دادن . و این طور زیبا و قشنگ تحویل گرفتن . بدون در نظر گرفتن که چقدر استاد زحمت کشیدن و ۳۶ نفر از شاگردها شبانه روز پای این پته بودیم . بی نهایت ناراحت هستم . دست خانم جعفری درد نکنه خوب جواب زحمات استاد ر و دادن . 							 						
 							خانمفاطمه جفری چرا از زحمات استاد وحدتی و چهل دوزنده ایشان اسمی نبردند که اینقدر در دوخت  این پته نفیس مشارکت داشته و کار انجام پادند واقعا بی انصافی است که استاد جلیل القدری مثل استاد مهنوش وحدتی را اینگونه رفتار کنند حال انکه ما خود شاهد بودیم که چطور برای تکمیل کار دل می سوزاندند و زحمت می کشیدند و حتی بسیاری از رنگبندی ها از استاد است ما هم روی این پته زحمت کشیدیم چرا اسمی از استاد وحدتی و تیم قالی خوبان نیاوردند ما که کامل کننده ی پته بودیم فراموش کردند 							 						
 							زحمتشو هنرمندان  آموزشگاه خوبان کشیدن ب نام هنرمندان زرندی تمومش کردن . واقعا خانم جعفری  سوزن زدنای هنرمندان آموزشگاه خوبان را باید جوابگو باشید . 							 						
 							تا جایی من میتونم کار خانم های کرمانی هستش پدر آموزشگاه خوبان کرمان دوخته شده 							 						
 							سلام خانم جعفری یادت میاد اومدی اموزشگاه خوبان از بس پته غلط میدوختین ما می بایست باز کنیم دوباره بدوزیم به شما پیشنهاد دادیم حالا که رنگبندی خانم وحدتی انجام میدن کار دوخت هم شاگرداشون که ما باشیم انجام میدیم من افتخار داشتم پته امام رضا یک هفته بردم منزل ودر متزل دوختم سه هفته هم هر روز از صبح ساعت هفت میرفتیم اموزشگاه خوبان شش بعداز ظهر می امدیم هزینه نهار هم استاد وحدتی پرداخت میکردن ما اگه کاری کردی با رضایت وافتخاری بود که امام رضا نصیب ما کرده از کسی طلب نداریم ولی اینکه شما بگین هنرمتدان زرندی کم لطفی کردین.