• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۲۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
آقای محمد حسین امید

کلاس های عملی این دانشگاه حضوری برگزار می شود

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: کلاس های عملی و امتحانات این دانشگاه حضوری برگزار می شود.

کلاس های عملی این دانشگاه حضوری برگزار می شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد حسین امید در نشست خبری که امروز در سالن همایش دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، افزود: اگر همه گیری بیماری کرونا تمام شود آموزش های مجازی در دانشگاه جامع علمی کاربردی بخشی از آموزش ما می شود و بخش های نظری نیز در آموزش مجازی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه کلاس های این دانشگاه با توجه به اینکه برای دانشجویان بومی هر استان در همان استان بوده است، گفت: کلاس های عملی دانشجویان این دانشگاه و آزمون های آنها نیز حضوری برگزار می شود چون تمام دانشجویان هر دانشگاه بومی همان استان هستند و این دانشگاه خوابگاهی ندارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: با توجه به بحث شیوع ویروس کرونا شاهد ارتقای کیفیت و سنجش در آزمون های دانشجویان این دانشگاه بوده ایم.
آقای امید تاکید کرد: البته باید برای تمام کلاس های این دانشگاه شیوه نامه بهداشتی به طور کامل رعایت و همه مراکز باید ضدعفونی شود.
وی درباره اینکه بسیاری از کلاس های نظری این دانشگاه، مجازی برگزار شد آیا این اقدام موجب کاهش هزینه ها در دانشگاه شده است ،گفت: در دانشگاه های دولتی برگزاری آزمون های مجازی کاهش هزینه ها را در بر داشته است اما در خصوص دانشگاه جامع علمی کاربردی این طور نیست و کاهش هزینه ای نبوده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین درباره اینکه کلاس های مهر این دانشگاه حضوری یا غیرحضوری است، افزود: این مهم براساس تصمیمی است که گرفته می شود و باید شیوه نامه های بهداشتی کامل رعایت شود اما ما در برگزاری کلاس های حضوری با توجه به این که نه خوابگاه داریم و نه دانشجوی غیربومی بنابراین هیچ منع قانونی برای برگزاری کلاس ها به صورت حضوری ندارد.
آقای امید تاکید کرد: تعداد دانشجویان متقاضی انصرافی با توجه به شیوع ویروس کرونا خیلی کم بوده و بیشتر دانشجویان، متقاضی آزمون مجازی بودند البته تعداد دانشجویانی که حذف ترم را برگزیدند نیز اندک بوده است.
وی درخصوص دوره فراخوان مدرسین این دانشگاه گفت: فراخوان مدرسین قبلی این دانشگاه با توجه به بحث شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده بود اما کار آغاز شده بود و کار همچنان ادامه دارد ولی تعداد افرادی که برای مصاحبه دعوت شدند بسیار اندک بود بنابراین فراخوان بعدی به جای این که در بهمن 99 برگزار شود ،در شهریور 99 برگزار می شود و بهمن دوره جدید کلاس های مدرسین آغاز می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص بحث تعدیل نیرو در این دانشگاه افزود: هیچ مرکزی مجاز نیست به علت این بیماری تعدیل نیرو داشته باشد.
آقای امید درخصوص اساسنامه دانشگاه های جامع علمی کاربردی گفت: همه مراکز جامع دانشگاه علمی کاربردی دارای اساسنامه هستند به جز مجموعه های متعلق به جهاد دانشگاهی، قوه قضائیه، هلال احمر و شهرداری ها که متعلق به مراکز دولتی هستند، اساسنامه ای ندارند.

آزمون‌های این دانشگاه حضوری برگزار می‌شود
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره نحوه برگزاری آزمون‌های دانشجویان این دانشگاه گفت: آزمون‌های این دانشگاه در استان‌هایی که منع قانونی وجود نداشته باشد حضوری برگزار می‌شود.
آقای محمدحسین امید در حاشیه نشست خبری که صبح امروز در سالن همایش‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد گفت: تاکنون کشور با بحث همه گیری ویروس کرونا مواجه نشده بود و به همین علت زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آموزش‌های مجازی را نداشتیم البته با توجه به اینکه این دانشگاه، دانشگاهی مهارتی است و ۷۰ درصد فعالیت دانشجویان در کلاس‌های عملی انجام می‌شود آموزش‌های مجازی را پیش بینی نکرده بودیم.
وی افزود: با توجه به اینکه همه دنیا آموزش را تعطیل کرده اند بنابراین مجبور هستیم به سمت آموزش‌های مجازی با وجود اینکه هیچ پیشینه‌ای در آن نداشتیم، برویم بنابراین در اسفند ۹۸ در ۱۱۰ هزار کلاس درس هماهنگی‌ها شکل گرفته و با وجود اینکه هیچ سامانه‌ای، هیچ مدرسی و هیچ مرکز آموزشی وجود نداشت از همان روز اول تعطیلات سال نو سامانه بومی توسعه داده شد و به مرور از ۱۶ فروردین کلاس ها، مجازی برگزار شد.
وی تاکید کرد: توفیق ۹۵ درصدی درخصوص برگزاری کلاس‌های مجازی داشته ایم و اتفاق خوبی شکل گرفته است تا از شیوه‌های سنتی تدریس فاصله بگیریم و به شیوه‌های الکترونیکی روی آوریم.
آقای امید درخصوص آزمون‌های آموزش‌های عملی هم گفت: آزمون‌های عملی باید به صورت حضوری برگزار شود.
وی با بیان اینکه اگر تا پایان تابستان این شرایط ادامه داشته باشد دروس عملی از واحد‌های دانشجو حذف می‌شود گفت: در صورت ادامه یافتن روند شیوع ویروس کرونا دروس عملی در ترم آینده مجدد به واحد‌های دانشجو ارائه می‌شود هرچند ممکن است برخی از دانشجویان به دلیل اینکه ترم پایانی را می‌گذرانند با مشکل مواجه شوند، اما باید شیوه نامه‌های بهداشتی کامل اجرا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)