• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۸۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
استان ها » علمی و فرهنگی
جولان کرونا در کشور

روند صعودی کرونا در ۱۴ استان کشور

وزارت بهداشت: روند صعودی یا شروع پیک در ۱۴ استان کشور مشاهده شد.

روند صعودی کرونا در ۱۴ استان کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مراکز استانها؛ این روزها میزان مراقبت های بهداشتی مردم در کشور کم شده و این روزها کرونا کمتر از قبل جدی گرفته می شود اما این ویروس خطرآفرین همچنان در ایران و جهان قربانی می گیرد.

روند صعودی کرونا در ۱۴ استان کشور
وزارت بهداشت: روند صعودی یا شروع پیک در ۱۴ استان هرمزگان، لرستان، کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان شمالی، قزوین، مرکزی، یزد، البرز، همدان، مازندران، گلستان و کرمان مشاهده شد.

ابلاغ دستورالعمل جدید مقابله با کرونا
استاندار کرمان، به زودی دستورالعمل‌های جدیدی برای مقابله با کرونا ابلاغ خواهد شد.
نماینده، ولی فقیه در استان در جلسه شورای اداری استان کرمان محور‌های اعتقادی اخلاقی و عملیاتی را سه محور مهم ایمان دانست که در قرآن کریم مورد توجه قرار گرفته است.
 
لزوم رعایت بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی
کرمان در مرز هشدار کرونا
تالار‌های پذیرایی، قهوه خانه‌ها، گیم نت‌ها و خانه‌های بازی در کرمان با ۵۰ درصد ظرفیت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان میتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
 

رعایت نکردن نکات بهداشتی
هشدار اوج گیری دوباره کرونا در فارس
عبدالرضا قاسمپور جانشین استاندار فارس: در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت:براساس پیش‌بینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، احتمال بروز موج جدید کرونا در فارس وجود دارد، اگر مردم رعایت نکنند دچار مشکل جدی می‌شویم.
 
اصفهان در ۲۴ ساعت گذشته
بستری ۸۱ فرد مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان
آژیر هشدار ابتلا به کووید ۱۹، همچنان در استان اصفهان با شناسایی ۸۱ بیمار جدید روشن است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در ۲۴ ساعته گذشته ۸۱ فرد مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان (به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل) بستری شدند و ۴۶ نفر از مبتلایان نیز با بهبود وضعیت جسمانی از تخت بیمارستان رهایی یافتند.
آرش نجیمی تعداد بستری شدگان کرونا را ۴۳۶ نفر اعلام کردو افزود: از این تعداد ۱۰۶ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.
وی ادامه داد: در صورتی که مردم توصیه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را در خصوص پیشگیری و مقابله با کرونا رعایت کنند، هم حجم کار کادر درمان کمتر می‌شود و هم سلامت خود و خانواده هایشان به خطر نمی‌افتد.
 
وضعیت قرمز
سیر صعودی کرونا و مردم بی تفاوت
۳۳۲ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته به شمار مبتلایان کرونا در کردستان اضافه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی ۳۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون در استان خبر داد.

فرزین رضاعی افزود: اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی در خصوص مقابله با کرونا را رعایت نکنند تیرماه به ماه عزاداری مردم استان تبدیل خواهد شد. رضاعی گفت: ظرفیت بستری در بخش کرونای ۲ بیمارستان سنندج تکمیل شد.
 
شناسایی ۵ مورد جدید ابتلا به کرونا
در بیست و پنجمین روز از خرداد ۵ مورد جدید مثبت قطعی کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: تا صبح امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹ نتیجه آزمایش پنج نفر از بیماران بستری در مراکز درمانی استان مثبت اعلام شد و موارد مثبت قطعی مبتلایان سرپایی هم به صورت تجمیعی از طریق وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

دکتر مجید شیرانی وضعیت ابتلا به کرونا در استان را نسبت به روز‌های قبل اندکی مساعدتر دانست و افزود: آمار فوتی‌ها بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری کماکان ۳۴ نفر است.
 
دبیر ستاد مبارزه با کرونا
بستری شدن ۱۵ مورد مبتلای جدید به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ مورد مبتلای جدید به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده اند.

دکتر سعید کشمیری افزود: سه مورد از موارد بستری مبتلا به کرونا با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش دو مورد مبتلای جدید بستری در بخش‌های مراقبت ویژه گفت: در حال حاضر ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ICU تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.
 
آبادان
جولان کرونا در جنوب غرب خوزستان
مسئولانی که توانایی اجرای طرح های مقابله با کرونا در شهرستان را ندارند استعفا دهند، هر گونه سهل انگاری و کم کاری را مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
نوید سالم زاده از نشست اضطراری مسئولان در آبادان گزارش می دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا
ممنوعیت برگزاری مجالس ترحیم در مساجد شهر‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد
با توجه به شیوع ویروس کرونا و احتمال خطر انتقال بیماری، برگزاری هرگونه مراسم ترحیم و عزاداری در مساجد شهر‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ممنوع است.

دبیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برگزاری هر گونه مراسم عزاداری در مساجد به دلیل خطر انتقال بیماری به شرکت کنندگان در مراسم ممنوع است و مساجد مجوز برگزاری مراسم ترحیم را ندارند و صرفا می‌توانند برای اقامه نماز و مسائل عبادی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی فعالیت کنند.

علی اصغر حسنی با بیان این که اطلاع رسانی در این زمینه به هیات شورای مرکزی مساجد انجام شده است تا مساجد را از تخلف برگزاری مراسم ترحیم آگاه کنند ادامه داد: با هیات امنای مساجدی که با وجود تذکرات لازم همچنان مراسم ترحیم برگزار کنند، برخورد قانونی خواهد شد.

دبیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مجوز برگزاری مجالس عروسی در شهرستان‌های با وضعیت سفید با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در حد استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت تالار‌های عروسی صادر شده است، اما برای مجالس ترحیم هیچ گونه مجوز قانونی صادر نشده است.

افزون بر ۷۵ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه این جمعیت توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.
 
هشدار به شهروندان کرمانشاهی
مراقب باشید قربانی بعدی کرونا شما نباشید!
در ۲۴ ساعت گذشته ۸ نفر از مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه جان باختند.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با ثبت ۴ مورد فوتی در کرمانشاه، یک نفر قصرشیرین، یک نفر سنقرکلیایی، یک نفر جوانرود و یک نفر روانسر در طی شبانه روز گذشته، مجموع جانباختگان کرونا در استان کرمانشاه به ۱۸۸ نفر افزایش پیدا کرد.

مهدی محمدی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند، افزود: در حال حاضر ۳۶۹ نفر در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند.

وی به مردم توصیه کرد: کسانی که علائمی ندارند برای انجام تست کرونا به مراکز درمانی مراجعه نکنند چرا که این موضوع منجر به ازدحام جمعیت می‌شود.

محمدی خاطرنشان کرد: هم اکنون روزانه حدود ۷۵۰ مورد آزمایش تشخیص قطعی کووید ۱۹ در استان انجام می‌شود که این تعداد به زودی تا یک هزار مورد افزایش پیدا می‌کند.
 
جولان کرونا
وضعیت قرمز کرونایی در استان زنجان
کرونا دست بردار نیست، ۲۷۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس در مراکز درمانی استان زنجان بستری هستند.

براساس اعلام دبیرخانه ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونای دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از ظهر دیروز تا کنون ۹ نفردیگر هم به آمار مبتلایان به کرونا ویروس بستری شده در استان زنجان افزوده شده است.

از بین ۸ شهرستان استان، شهرستان‌های زنجان وخرمدره همچنان در وضعیت قرمز هستند.
تاکنون ۱۴۲ نفر هم به علت ابتلا به کرونا ویروس در استان جان خود را از دست داده اند.
ضریب ابتلا به ویروس کرونا در استان یک و ۲۴ صدم درصد است این یعنی هرکرونایی یک نفر دیگر را به این ویروس مبتلا می‌کند.
 
ایلام
جولان کرونا ویروس در میان بی توجهی شهروندان
این روز‌ها با عادی شدن فضای کسب وکار و تردد‌ها در جای جای شهر، ایلام به جولانگاه بیماری کرونا تبدیل شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و هفتم آبان ۱۴۰۴)
واژگونی سواری در جاده لامرد به خنج با یک کشته
اهدای ۸ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی
مقاوم‌سازی در روستا‌های استان بوشهر به ۷۰ درصد رسید
اعلام جزییات مراسم استقبال از شهدای گمنام در پل‌دختر
جنوب غرب خوزستان در وضع نارنجی آلودگی هوا
وعده رئیس دادگستری مازندران برای رفع موانع بانکی صادرات کشاورزی
۱۸۵ هکتار از اراضی دهلران در مسیر توسعه انرژی خورشیدی
نشانه ها و درمان کورتیزول بالا
آغاز نخستین اجلاس استانداران کشور‌های حاشیه خزر ساعتی دیگر در رشت
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و هفتم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دستگیری عاملان زورگیری گوشی تلفن همراه در یکی از خیابان‌های مشهد
آغاز طرح همیار آب در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
مغز در خطر فشارخون؛ بالا یا پایین تفاوتی ندارد
رقابت ۲۷۰۰ بانوی سلامت در بزرگترین رویداد ورزشی وزارت بهداشت
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آبان ۱۴۰۴)
برگزاری اجلاسیه ۱۷۷ شهید معلم و دانش آموز در مراغه
تقویت زیرساخت‌ها و فعال‌سازی طرح‌های نیمه‌تمام در خراسان شمالی
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تاکید بر ضرورت احیای تالاب‌های هشترود
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
جمع‌بندی سفر کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای مجلس شورای اسلامی به فارس  (۱ نظر)
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)