• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۵۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرتیپ تقی‌خانی اعلام کرد:

ابعاد حادثه شناور کنارک در دست بررسی است

سخنگوی ارتش با تاکید بر بی توجهی مردم و رسانه‌ها به شایعات و موج‌سواری رسانه‌های بیگانه و غیررسمی گفت: تمام ابعاد حادثه شناور کنارک در دست بررسی است.

تمام ابعاد حادثه شناور کنارک در دست بررسی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ تقی‌خانی با اشاره به موج‌سواری رسانه‌های بیگانه روی حادثه شناور «کنارک» و ایجاد شایعات بی‌اساس درباره آن گفت: هر اتفاقی که در حوزه‌های مختلف در کشورمان رخ می‌دهد، بدیهی است که دشمنان ما سعی دارند از آن سوءاستفاده و بر ‌اساس این سوءاستفاده، اهداف خود را محقق کنند.
وی در این باره اضافه کرد: این رسانه‌ها با برخی مطالب که شایع می‌کنند، طبیعی است که افکار عمومی ما را نیز بعضاً تحت تأثیر خود قرار می‌دهند اما ما باید خیلی مراقب باشیم که اطلاعات و اخبار مورد نیازمان را از جاهایی دریافت کنیم که موجه‌ اند و به لحاظ قانونی و جایگاهی، در تعریف مراکز اطلاع‌رسانی رسمی و قانونی قرار می‌گیرند.
امیر تقی‌خانی با اشاره به هدف یا اهداف ایجاد شایعات رسانه‌های بیگانه یا معاند درباره حادثه شناور کنارک، اظهار داشت: این شایعات «بی‌ربط و ابتدایی» هستند و از پایه نباید به آن‌ها توجه کرد. این‌ها سعی دارند به هر طریق ممکن، در میان مجموعه نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش و وزارت دفاع، اختلاف ایجاد کنند که باید مراقبت کنیم و هوشیار باشیم.
وی افزود: مردم ما قطعاً هوشیارتر از این هستند که بخواهند چنین شایعاتی را باور کنند؛ البته ممکن است این صحبت‌ها در بعضی جاها تاثیراتی به جای بگذارد اما هوشیاری مردم ما و مرور زمان و همچنین بررسی‌های کارشناسی، تمامی آن شائبه‌ها و شبهه‌افکنی‌ها را برملا و روشن خواهد کرد.
سخنگوی ارتش گفت : اساساً رسانه‌های ما نباید به این شایعاتِ پرداختی که از سوی معاندان طراحی و سیاست‌گذاری می‌شود و رسانه‌های معاند و بیگانه به آن دامن می‌زنند، اهمیت بدهند چون واقعاً پرداختن به چنین موضوعاتی، به این معنا خواهد بود که واقعاً نظر ما جلب این شایعات شده است. به نظرم مردم عزیز ما و اصحاب رسانه هوشیارتر از آنند که توجهی به این شایعات بی‌اساس داشته باشند.
امیر تقی‌خانی تاکید کرد: ما اینقدر باید از کنار این شایعات عادی عبور کنیم که آن کسانی که این شایعات و ادعاها را مطرح می‌کنند، گمان نکنند این ادعاها اثر گذاشته و نتیجه گرفته‌اند. بعضی از این حرف‌ها آنقدر ابتدایی است که اصلاً نباید به آن‌ها توجه کرد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه ابراز چنین اظهارات و شایعاتی از سوی رسانه‌های معاند کاملاً طبیعی است ، گفت: این رسانه‌ها در جایی به‌دنبال تضعیف ارتش، در جایی به‌دنبال تضعیف سپاه و در جایی دیگر در پی تضعیف وزارت دفاع هستند.
امیر تقی‌خانی همچنین با اشاره به تلاش تیم‌های تحقیق برای روشن شدن تمام زوایای حادثه کنارک، گفت: تمام ابعاد این حادثه در دست بررسی است و تیم‌های کارشناسی دقیقی دارند روی این حادثه کار می‌کنند.
سخنگوی ارتش با اشاره به حماسه آفرینی‌های نیروی دریایی ارتش از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون گفت: در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از مجموعه نیروهای دریایی راهبردی خود، برکات و نتایج بسیار مطلوب و زیبایی برای امنیت کشورمان و حفظ مرزهای دریایی و حفظ حریم جمهوری اسلامی ایران به دست آورده‌ایم. از همان اولین روزهای جنگ تحمیلی، نیروی دریایی ارتش حماسه‌های زیادی را خلق کرد؛ از حماسه ناو «پیکان» و شهادت شهید همتی و همرزمان او تا رویارویی مستقیم نیروی دریایی ما با نیروی دریایی آمریکا [فروردین‌‌67] با جانفشانی ناوهای «سهند» و «سبلان» و «جوشن» و همراهی هزاران کشتی تجاری و نظامی و مأموریت‌های برون مرزی و اعزام ناوگروه‌های مختلف که موجب تحسین کشورهای دیگر نیز شده است. تمامی این‌ها موید بزرگی و تلاش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به رزمایش مرکب نیروی دریایی ایران با دو قدرت دریایی چین و روسیه در سال گذشته، این رزمایش را باعث افتخار و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران خواند.
امیر تقی‌خانی همچنین با اشاره به اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی کشورهای حاشیه‌ای اقیانوس هند گفت: ریاست این اجلاس تا همین الان با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و باعث افتخار نظام ماست.
سخنگوی ارتش تاکید کرد: برگزاری ده‌ها رزمایش بزرگ برای حفظ امنیت تنگه هرمز و آب‌های منطقه و آب‌های آزاد و نیز تلاش برای مشارکت کشورهای منطقه برای ایجاد امنیت منطقه‌ای، کارهای بزرگ و در نوع خود کم نظیری بوده است.
امیر تقی‌خانی با اشاره به دشواری و سختی‌های رزمایش‌های برگزارشده توسط نیروی دریایی ارتش گفت: در رزمایش‌هایی که نیروی دریایی انجام می‌دهد، شرایط منطبق با صحنه‌های واقعی نبرد ایجاد می‌شود و طبیعی است در رزمایش‌ها و کارهای بزرگی که صورت می‌گیرد، مخاطراتی هم وجود دارد و ممکن است اتفاقات ناگواری هم رخ بدهد.
سخنگوی ارتش تصریح کرد: عزیزان ما در نیروی دریایی ارتش برای آمادگی در روزهای حساس و خاص و مقابله با دشمن، باید دل به دریا بزنند و کارهای سخت و دشوار انجام بدهند. این کارهای سخت، مخاطرات و نگرانی‌های خاص خود را نیز دارد.
امیر تقی‌خانی افزود: نباید این اتفاقات تلخ رخ بدهد و حتماً باید پیشگیری شود و تلاش‌های زیادی برای ممانعت از این اتفاقات صورت بگیرد اما باید بدانیم که این دغدغه‌ها و نگرانی‌ها، جزئی از زندگی مجموعه رزمندگان ارتش و مجموعه نیروهای مسلح است.
سخنگوی ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به آمادگی نیروی دریایی ارتش برای خدمتگذاری بیشتر به مردم، گفت: دیروز که مراسم تشییع شهدا در کنارک انجام شد، ده‌ها نامه و ده‌ها درخواست حضوری از طرف تفنگداران، تکاوران و کارکنان دریادل مجموعه نیروی دریایی ارتش دریافت کردیم با این پیام که ما با روحیه بالاتر آماده انجام مأموریت‌های محوله بهتر از قبل در خدمت نظام هستیم و مأموریت‌های به مراتب سخت‌تر را نیز انجام خواهیم داد. به یک معنا، خون شهدای حادثه کنارک باعث شد تا مجموعه «نداجا» با شرایط روحی بهتر برای خدمتگذاری به مردم و نظام و اقتدار دریایی‌مان، تلاش کند.
وی تصریح کرد: پیام‌های دلگرم‌کننده فرماندهی معظم کل قوا و روسای محترم قوا، رییس محترم ستاد کل نیروهای مسلح، دبیر محترم شورای نگهبان، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی، فرمانده محترم کل سپاه و تعدادی از وزرا و فرماندهان عالی رتبه و البته پیام‌های دلگرم‌کننده مردم شریف‌مان، موجب ارتقای روحیه رزمندگان ارتش به‌ویژه دریادلان نیروی دریایی و همچنین انسجام و اتحاد بیشتر نیروهای مسلح و مردم شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)