• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
سیاسی » سیاست خارجی
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد

ایران قدردان کمک های دولت و ملت چین است

سخنگوی وزارت خارجه: بر اساس آموزه‌های دینی و فرهنگی خود، از همه کشور‌هایی که در این شرایط سخت به ایران کمک کردند، به ویژه دولت و ملت چین قدردانی می‌کنیم.

آقای سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال اختصاصی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره سطح روابط ایران و چین، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در دوران ویروس کرونا کمک‌هایی را به دولت و ملت چین داشت، همچنین این کشور نیز در شرایط سختِ جمهوری اسلامی ایران که دچار بیماری ویروس کرونا شد، کمک‌هایی را به کشور ما داشت.
آقای موسوی افزود: این بیماری که در دنیا اپیدمی شده است، بیماری جهانی به شمار می‌رود و طبیعی است، وقتی موضوعی جهانی می‌شود، اقداماتی که برای مقابله با آن صورت می‌گیرد، باید جهانی باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی همچنین گفت: همه کشورها، همانند ساکنان یک کشتی باید به آن بیماری نگاه کنند و کسی نمی‌تواند خودش را به تنهایی نجات دهد.
دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه تصریح کرد:کشور‌های پر طمطراقی که با تکبر فکر می‌کردند که این ویروس به سراغ آن کشور نمی‌آید و در صورتی که دچار این بیماری شوند، خیلی سریع قدرت مدیریت کنترل آن را دارند، مشاهده کردیم دست به دامن کشور‌هایی شدند که حتی آن‌ها را تحریم کرده بودند و از آن‌ها کمک خواسته بودند.
آقای موسوی اضافه کرد: همه کشور‌ها باید به همدیگر کمک کنند، به هر حال در زمانی که برای اولین بار این ویروس در چین شناسایی شد و ملت چین نیازمند برخی حمایت‌ها و کمک‌های بودند، مردم و دولت ایران شرکت‌های ایرانی کمک‌های خوبی را به چین انجام دادند.
وی با بیان اینکه اگر کار نیکی انجام شود خداوند هم همان را به فرد نیکوکار بازمی‌گرداند، یادآور شد: کسانی که این خوبی و نیکی را دیده بودند، اکنون کمک‌های خوبی به جمهوری اسلامی ایران داشتند.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: تاکنون سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و کشور‌های خارجی کمک‌های خوبی را به جمهوری اسلامی ایران داشتند، حتی ایرانیان خارج از کشور نیز در این راستا کمک‌های خوبی را به کشورشان داشتند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای موسوی ادامه داد: تاکنون شامل ۳۰ هواپیما حامل وسایل و تجهیزات پزشکی در زمینه شیوع ویروس کرونا و مقابله با این بیماری در اختیار مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است که ما واقعاً قدردان این کشور‌ها هستیم.
وی گفت: ما قدردان همه کشور‌هایی هستیم که به طریق و انواع مختلف در این شرایط به جمهوری اسلامی ایران کمک کردند.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد: هر چه زودتر بر این ویروس بتوانیم غلبه کنیم و تجربیات و تجهیزات بومی را که خودمان آن‌ها را ساخته ایم در اختیار کشور‌هایی که نیازمند هستند، قرار دهیم.
آقای موسوی همچنین در واکنش به اخبار رسانه‌های بیگانه درباره روابط ایران و چین اظهار داشت: روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تمامی کشور‌ها متوازن است و بر اساس آموزه‌های دینی و فرهنگی خود قدردان همه کشور‌هایی که در این شرایط سخت به ایران کمک کردند به ویژه دولت و ملت چین هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در ادامه افزود: در خصوص روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تمام دنیا، سعی کردیم روابط فعال و متوازنی برقرار کنیم و از بیگانگان هم انتظار نداریم که اقدام و سیاست خارجی ما را تایید کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: آن‌ها فقط دنبال ایجاد تفرقه در دنیا و هم کشور ما هستند و ما خیلی به این حرف‌ها و شعار‌هایی که می‌دهند، توجهی نداریم.
آقای موسوی همچنین گفت: ما در جمهوری اسلامی ایران و در فرهنگ و تمدنی زندگی کردیم که قدردانی در آن عجین شده است و کشورِ قدردانی هستیم که کوچکترین کمکی هم شود از آن کمک قدردانی می‌کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ما از دولت چین به عنوان کشوری که بیشترین کمک‌ها را در این شرایط سخت به جمهوری اسلامی ایران داشته است قدردانی کنیم و همینطور از سایر کشور‌های منطقه و همسایگان و آن‌هایی که روابط خوبی با ما در شرایط فعلی ندارند، از آن‌ها نیز قدردانی کردیم.
آقای موسوی گفت: اگر مشکلی پیش آید جمهوری اسلامی ایران در کمک به کشور‌هایی که نیاز به کمک داشته باشند، پیشقدم خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
عجیب است که بااین همه کمکهایی که کشورهای خارجی درخصوص ارسال ماسک و الکل ودستکش به ایران کرده ومیکند ولی هرداروخانه ای که میروید میگویند ماسک نداریم (پیدا کنید پرتغال فروش را)
امار امروز 19 فروردین :
سخنگوی وزارت بهداشت ایران گفت که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند .
 در شبانه روز گذشته اما:
۸۵۴ نقر بر اثر این بیماری جان خود را در سراسر بریتانیا از دست داده‌اند.  
  در اسپانیا  ٧٤٣ نفر دیگر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند.
امریکا 1230 نفر جان خود را از دست داده اند. 
فرانسه  ٨١١ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.  
ایتالیا 620 نفر نیز جان خود را از دست داده اند
چطور همچین چیزی امکان داره ؟
امار بسیار فاصله داره حتی از لحاظ زمان ورود ویزوس به کشورها
ما تحریمبم اینجا انها بیشتر کشته میدن ؟
ما اینجا سفیر جین داریم ایراد میگیره به امار وزارت بهداشت انجا این طور میمیرن ؟
ما اینجا ظریف میگه صدقه نمیخوایم نفت میخوایم بفروشیم اما امارمان شکر خدا گوش شیطان کر بسیار کمتره ؟
چرا؟
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)