برای پیشگیری از شیوع کرونا
پایش سلامت ۴۰۰۰ نفر در ورودیهای خراسان جنوبی
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی: در راستای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس، چهار هزار و 191 نفر در پنج نقطه استان پایش شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، محمد رحیم شهریاری گفت: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا

، تیمهای هلال احمر در راستای پایش مسافران در شهرستانهای قاین ، طبس ، فردوس ، بشرویه و سرایان مستقر شده اند.
وی افزود: از این تعداد هزار و ۸۹۰ نفر در دو ورودی شهرستان فردوس ، هزار و ۴۰ نفر در طبس ، ۷۶۳ نفر در ورودی شهرستان قاین ۳۹۰ نفر در بشرویه و ۱۰۸ نفر در سرایان پایش سلامت شده اند.
شهریاری با بیان اینکه تاکنون یک مورد مشکوک در قاین مشاهده شده است ، گفت: همچنین ۶۵ نفر روز از داوطلبان هلال احمر در این طرح همکاری داشته اند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از مردم خواست مدتی را در خانهها بمانند و تنها برای موارد ضروری از خانه خارج شوند تا زنجیره انتقال بیماری کرونا از جامعه محو شود.
شهریاری با بیان اینکه مردم در پیشگیری از شیوع این ویروس نقش اصلی را دارند، تأکید کرد: از شهروندان خواستاریم از مسافرتهای غیر ضرور جدا پرهیز کنند.