با هدف کمک به اقتصاد خانوادهها جشنواره یک روزه غذاهای بومی ومحلی در روستای سراح بخش احمدی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: این جشنواره در ۷۰ غرفه با انواع غذاهای بومی و محلی، خرما و فرآوردهای خرما، محصولات کشاورزی و عطاری و صنایع دستی برگزار شد. رضا برومند افزود توسعه بوم گردی اولویت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان است. کاظم جعفری دهیار روستای سراح احمدی هم گفت:: درآمد برگزاری جشنواره غذاهای بومی ومحلی روستای سراح بیست میلیون تومان است. بخش احمدی با جمعیت ۱۵ هزارنفر در ۱۳۰ کیلومتری مرکزاستان واقع است.