• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
بین الملل » غرب آسیا
پژوهشگر مسائل نظامی

آمریکایی ها از پیشرفته بودن موشک های ایران غافلگیر شدند

پژوهشگر مسائل نظامی در بیروت تأکید کرد آمریکایی ها در حمله موشکی ایران از پیشرفته بودن موشک های ایران غافلگیر شدند 

   به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، پژوهشگر مسائل نظامی در بیروت تأکید کرد آمریکایی ها در حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین الاسد در استان الانبار عراق از پیشرفته بودن موشک های ایران غافلگیر شدند. 

شارل ابی نادر در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین افزود: تصاویری که شبکه سی ان ان از داخل پایگاه عین الاسد منتشر کرد نشان می دهد که موشک ها تا چه اندازه با دقت به اهداف اصابت کرده است. سربازان در صورتی که به آنها هشدار داده شود می توانند به سرعت خود را به پناهگاه ها رسانده باشند. احتمالا این هشدار به نظامیان آمریکایی در عین الاسد داده شده بود زیرا موشک ها باید مسافت پانصد تا ششصد کیلومتری را طی می کرد. به ویژه آنکه آمریکایی ها از قبل می دانستند که ایران قصد دارد به ترور قاسم سلیمانی، پاسخ دهد.
طبیعی است که آنها سطحی از آماده باش را برای رفتن به پناهگاه داشتند. سرعت موشک های ایران به اندازه ای بود که از پدافند هوایی پایگاه عین الاسد عبور کردند. روشن است که در پدافند هوایی آمریکا در این پایگاه، ضعف وجود داشته است. آمریکایی ها از پیشرفته بودن موشک های ایران غافلگیر شدند. ایرانی ها از موشک هایی در این حمله استفاده کردند که پدافند هوایی آمریکا امکان مقابله با آنها را نداشت. ایران نخستین بار از موشک قیام استفاده کرد. کلاهک انفجاری این موشک ششصد و پنجاه کیلوگرم وزن دارد و انفجار آن می تواند باعث وقوع زلزله در محل اصابت شود. به ویژه آنکه بیش از ده فروند موشک به این پایگاه اصابت کرد.
از زمان صدام، تونل هایی در داخل پایگاه عین الاسد حفر شده بود و آمریکایی ها استحکامات آن را تقویت کرده بودند.  
وی خاطر نشان کرد: ایرانی ها قدرت خود را در جنگ سایبری و شناسایی و انهدام پهپادهای آمریکا نشان دادند. احتمالا نوع حمله سایبری ایران همزمان با حمله موشکی به پایگاه عین الاسد، برای آمریکا غیرمنتظره بوده است. بلافاصله پس از آغاز عملیات علیه سربازان آمریکایی و رسیدن اجساد به این کشور، موضع افکار عمومی آمریکا تغییر خواهد کرد. تنها عاملی که آمریکا را وادار کرد پس از اشغال عراق در سال دوهزار و سه، از این کشور عقب نشینی کند، کشته شدن سربازان آمریکایی بود. شرایط آمریکا در این باره شبیه اسرائیل است.
به اعتقاد من، میدان عراق برای چنین کاری آماده است. گروه های مسلحی در عراق هستند که می خواهند انتقام ابومهدی المهندس را بگیرند. پایگاه های آمریکا در مناطق مختلف عراق وجود دارد و این گروه های مسلح هم در حمله به آمریکاییها تجربه دارند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
شارل ابی نادر همچنين درباره امکان سرنگونی یک هواپیمای مسافربری با این تصور که موشک کروز است، گفت: نباید فراموش کنیم که این اقدام در فضای بسیار حساس و فشار شدید صورت گرفت. مهمترین مرحله در زمینه پدافند هوایی، پس از شناسایی هدف و سرنگونی آن است که کمتر از 30 ثانیه طول می کشد زیرا ممکن است اهداف حساس هدف حمله قرار گیرند. در این مدت کوتاه، ممکن است اختلالی صورت گیرد. ممکن است در تماس بین یگان راداری و یگان شلیک موشک پدافندی، اختلالی وجود داشته است.
احتمالا هدفی که این هواپیما نزدیک آن پرواز کرده، هدف راهبردی و مهمی بوده است. اپراتور سامانه مجبور بوده است به سرعت تصمیم گیری کند. مسیر حرکت موشک های کروز می تواند از هر طرفی باشد. هیچ کسی تصور نمی کرد آمریکایی ها آن شب به حمله ایران پاسخ نخواهند داد. همه منتظر پاسخ آمریکا بودند و دونالد ترامپ تهدید کرده بود به 52 هدف در ایران حمله خواهد کرد. وقوع خطای انسانی در هر جایی امکان پذیر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)