• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۹۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
گزارش مکتوب

نخستین رویداد فناورانه سلامت امن

نخستین رویداد فناورانه سلامت امن گامی موثر در جهت ایمن سازی سلامت کشور از پیشگیری تا درمان بیماری هاست.

نخستین رویداد فناورانه سلامت امنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رویداد فناورانه سلامت امن یکی از کلیدی‌ترین راه‌ها برای بهره مندی از روش‌های نوین فناوری در مشکلات حوزه سلامت از گذشته تا آینده است.
آقای دکتر متولیان رئیس این رویداد علمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در این باره گفت: این رویداد علمی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به منظور همکاری با گروه محققان جوان دانش بنیان و بیوتک برگزار شده است، سلامت امن استفاده از دارو و تجهیزات موثر‌تر در درمان و پیشگیری از بیماری هاست.
وی ادامه داد: ارز آوری این دارو‌ها و پرهیز از وابستگی به سایر کشور‌ها حداقل دستاورد این تحقیقات است که به وسیله اغلب شرکت‌های فعال در دانش بیوتک توانسته گام موثری در حوزه سلامت بردارد.
آقای دکتر متولیان با اشاره به اینکه دارو‌های موثر در شیمی درمانی، مکمل‌ها و حلال‌ها از جمله این دستاورد‌ها است گفت: حمایت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و شبکه سلامت در کنار حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسیر ادامه فعالیت این محققان را تسهیل خواهد کرد.
وی افزود: علم پزشکی علمی تحول پذیر است که در گذر زمان همواره دستخوش تغییر و اصلاح روش‌ها و راهکار‌ها شده است.
آقای دکتر متولیان افزود: نگاهی گذرا به درمان بیماری‌ها از درمان‌های دارویی تا جراحی و سپس جایگزینی روش‌ها با یک اقدام کم عارضه حکایت از همین تحول پذیری دانش پزشکی دارد.
همچنین آقای دکتر محمودی عضو هیأت علمی انستیتو پاستور ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان به صورت تیمی فرایند تحقیق، پژوهش و تولید دارو‌های موثر در درمان بیمار‌های صعب العلاج از جمله سرطان و ام اس را بر عهده دارند و توانسته اند مشکلات زیادی را در این راه برطرف کنند از جمله اینکه تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار ارز آوری برای کشور داشته اند.
وی ادامه داد: این فعالیت‌ها اغلب به وسیله حدود ۱۰ شرکت دانش بنیان دارویی صورت گرفته و ارز آوری خوبی برای کشور داشته است، که همه این دارو‌ها پیشتر وارداتی بودند، اما اکنون ایران رتبه دوم در حوزه تولید داروی فناوری پیشرفته (های تک) را در جهان دارد.
وی ادامه داد: پارسال نیز حدود ۴۰ میلیارد صادرات داشتیم، اما امسال به علت مشکلاتی که رخ داده نتوانستیم اهداف خود را محقق کنیم.
تحول در تجهیزات حوزه سلامت و احیا و بازبینی مهندسی دستگاه‌های موثر در بخش بیمارستانی از جمله گام‌های نخست شرکت‌های دانش بنیان در رویداد فناورانه توسعه سلامت امن بود.
آقای ملک زاد فناور شرکت دانش بنیان در زمینه سنتز تجهیزات پزشکی در این باره گفت: ما در زیست بوم فناوری‌های نو دانشگاه صنعتی شریف فعالیت می‌کنیم، هدف ما بازیابی تجهیزات پزشکی است که در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود، دستگاه‌ها و تجهیزاتی که اسقاط می‌شوند به وسیله فناوری پیشرفته (هایتک) دوباره به چرخه فعالیت بر می‌گردند و سالانه بیش از ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور داشته است.
وی ادامه داد: تجهیزات آزمایشگاهی از جمله مواردی است که مورد نظر ما است، علاوه بر تجهیزات، بخش‌های تصویر برداری پزشکی نیز مورد نظر ما است که مطالعات زیادی در دانشگاه صنعتی شریف در خصوص نگهداری بهینه تجهیزات پزشکی انجام داده ایم.
آقای ملک زاد گفت: ارتباط سیستم‌های فناورانه برای رفع مشکلات موجود در درمان بیماری‌ها می‌تواند گامی موثرتر در درمان بیماری‌ها باشد و با کوتاه کردن راه علم پزشکی به پیشبرد اهداف پزشکی در درمان بیماری‌ها کمک کند.
آقای نیما شریفی صادقی دانشجوی ارشد مهندسی برق از دانشگاه صنعتی امیر کبیر در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ادامه داد: طرح ما سامانه هوشمند تشخیص و درمان تداخلات دارویی در بیماری‌های مغز و اعصاب است این طرح در بیمارستان‌های مختلف آزمایش شده است و پس از ایام دهه فجر رونمایی خواهد شد.
وی ادامه داد: این کار متشکل از تحقیقات ۵ ساله تیم ما بود که در بیماری‌های ام اس و مغزی نخاعی که تداخلات دارویی نقش بسیاری دارند به کمک پزشکان می‌آید و مرگ و میر ناشی از تداخلات دارویی را از بین می‌برد.
آقای شریفی صادقی افزود: این طرح برای نخستین بار در کشور بومی سازی می‌شود و سامانه مشابه داخلی و حتی خارجی ندارد و روند تشخیص بیماری‌های چند علتی و اعصاب را سرعت می‌بخشد.
وی افزود: ​امیدواریم حمایت‌های مادی و معنوی بتواند ضمن ایجاد انگیزه بیشتر در محققان جوان به اهداف بلند مدت کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز منجر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)