• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
گزارش مکتوب

ارتودنسی، روشی مورد نیاز ۶۵ درصد جامعه، اما محروم از حمایت بیمه‌ها

بر اساس اعلام متخصصان حوزه دهان و دندان ۶۵درصد جامعه ایرانی نیازمند رفع مشکلات ساختاری دهان و دندان هستند، اما به علت نبود چتر حمایتی سازمان‌های بیمه گر از خدماتی همچون ارتودنسی بی نصیب مانده اند.

ارتودنسی، روشی مورد نیاز ۶۵ درصد جامعه، اما محروم از حمایت بیمه‌هاپیشرفت‌های حوزه پزشکی به سرعت درحال طی شدن است و ماحصل این پیشرفت‌ها برای کشور ما نیز کسب جایگاه‌های ویژه علمی از جمله رتبه هفدهم جهان در پزشکی است.
رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما می‌گوید: پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی افتخارآفرین است و خوشبختانه جایگاه دانش دندانپزشکی ایران با پیشی گرفتن از حوزه پزشکی توانسته است رتبه چهاردهم را کسب کند و این موفقیت مرهون تلاش متخصصان این حوزه بوده است.
وی در این خصوص با اشاره به وجود ۱۲ مرکز تحقیقات دندانپزشکی در کشور ادامه می‌دهد: درحال حاضر دو پژوهشکده تخصصی در زمینه خدمات دندانپزشکی فعالیت خوبی دارند و شرکت‌های دانش بنیان نیز توانسته اند با موفقیت در این حوزه تکیه بر توان داخلی را به عرصه عمل بیاورند تا اثر منفی ناشی از تحریم‌ها کاهش یابد.
نکته درخور توجه در این زمینه اینکه برغم پیشرفت‌های بزرگ علمی توسط متخصصان ما در این بخش، اما به علت نبود چتر حمایتی سازمان‌های بیمه گر ۶۵درصد جامعه که نیازمند دریافت خدمتی همچون ارتودنسی هستند از این فرصت محروم هستند.
دکتر فاضل فیروزی نیز در مصاحبه با خبرنگار ما در این باره می‌گوید: اصلاح اختلال فکی، مشکلات بلع و برخی از مشکلات تکلم و تنفس از طریق روش‌های نوین ارتودنسی میسر است.
وی ادامه می‌دهد:ارتودنسی با پلاک‌های شفاف و نوین محدودیت‌های تحرکی قبل را ندارد و توانسته است بهداشت و سرعت درمانی بیشتری را برای بیماران تامین کند.
این متخصص ارتودنسی با اشاره به اینکه ۶۵درصد جامعه به نوعی نیازمند ارتودنسی اند می‌گوید: متاسفانه به علت نگاه نادرست سازمان‌های بیمه گر به این خدمت درمانی درصد کمی می‌توانند از ارتودنسی بهره بگیرند، زیرا تصور بر این است که ارتودنسی جنبه زیبایی دارد.
شاید در گذشته تصور بر این بود که این روش درمانی بیشتر جنبه درمانی‌دارد، اما امروزه شاهد تاثیر درمان این روش بر‌بیماری‌های فک و صورت هستیم.
دکتر‌محمد بهناز متخصص ارتودنسی می‌گوید: در حال‌حاضر، اختلالات فک بالا و پایین، ناهنجاری هایی، چون شکاف کام، مشکلاتی از جمله اختلالات بلع و جویدن و آپنه‌های تنفسی با روش ارتودنسی درمان می‌شوند.
وی با بیان اینکه ارتودنسی تاثیری بالا در حفظ بهداشت دهان و دندان دارد می‌افزاید: درصورتی که دندان‌ها در جای خود نباشند فاصله استاندارد بین دندانی کم یا زیاد می‌شود که خود این موضوع بر تجمع پلاک‌های میکروبی بین دندان‌ها می‌افزاید و زمینه پوسیدگی بیشتر دندان‌ها را فراهم می‌کند.
خوشبختانه علم دندانپزشکی بدون توجه به محدودیت‌های بیمه‌ای به سرعت مسیر پیشرفت خود را طی می‌کند و توجهی به دست انداز‌های اداری در کشور ندارد.
طاهره حسین زاده‌نیک می‌گوید: با قاطعیت می‌توان گفت: در حوزه دندانپزشکی وضع کشور ما با بسیاری کشور‌های توسعه یافته برابری می‌کند و در برخی موارد پیشتر از آن‌ها هستیم که امیدواریم با اطلاع‌رسانی دقیق در این خصوص شاهد ورود سازمان‌های بیمه گر به حوزه خدمات دندانپزشکی باشیم تا مردم کشور مان طعم شیرین این افتخار ملی را بچشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)