• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۲۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴
کرمانشاه » اجتماعی
وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در بغداد

هدف خدمت به زائران حسین (ع) است

وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در بغداد گفت: هدف مشترک و مقدس ما و عراق، خدمت به زائران امام حسین (ع) است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه سردار مصطفی مرادیان وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در بغداد در نشستی که با هدف  خدمت به زائران حسین (ع) استمعاون وزیر کشور عراق در مرز منذریه با حضور رئیس قرارگاه ویژه اربعین حسینی مرز خسروی، فرماندار قصرشیرین و فرمانده حشد الشعبی عراق و جمعی از مسئولان استان‌های کرمانشاه و دیاله عراق برگزار شد با اشاره به اینکه مرز خسروی به مدت ۶ سال بسته شده بود و اکنون برای زائران بازگشایی شده و طبیعی است که مشکلاتی هم وجود داشته باشد گفت:۲ طرف ایرانی و عراقی عزمشان این است که این گذرگاه در خدمت زائران باشد و از این رو ما باید تردد زائران را تسهیل کنیم.
وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه تامین امنیت زائران برای ما بسیار مهم است، ادامه داد: آن چه که مربوط به تردد زائران در مرز‌های خسروی و منذریه در زمینه حرکت زائران و امنیت است را باید تسهیل کنیم.
سردار مرادیان افزود: ما باید ظرف چهار روز آینده برنامه و نقشه راه برای حرکت زائران داشته باشیم تا با طرف عراقی هماهنگ کنیم.
وی برتأمین وسایل نقلیه برای جابجایی زائران، استقرار سرویس‌های بهداشتی در مرز و همچنین ایجاد گیت‌های لازم برای ورود و خروج زوار، محل اسکان رانندگان ایرانی و عراقی و مدیریت حرکت آن ها، تفکیک محل تجاری و مسافری در مرز تاکید کرد وگفت: باید این موارد مدیریت شود و برای تردد ۳۰ هزار زائر ساماندهی لازم صورت گیرد و سه پارکینگ نیز در محل مرز استقرار یابد.
وابسته نظامی ایران در بغداد تصریح کرد: باید بتوانیم کار درست و اساسی برای مرز پایه گذاری کنیم و درخواست داریم سریع نقشه راه این کار را اجرایی کنند تا توافق‌های لازم را با طرف عراقی انجام دهیم از این رو برای حرکت زوار به صورت انبوه بستر‌های لازم را در زمینه تغذیه و بهداشت و درمان در مرز باید فراهم شود.
وی ادامه داد: در مسیر خسروی - منذریه پیاده روی نداریم و تنها حرکت زائران با استفاده از مینی بوس، اتوبوس و سواری انجام می‌شود و هدف ما تامین امنیت زائران است تا زائران بدون هیچ معطلی و مشکلی عازم عتبات عالیات شوند
در ادامه این جلسه معاون وزیر کشور عراق نیز گفت: هدف از این نشست تسهیل در خدمت رسانی به زائران است و این برکات امام حسین (ع) بر ما است.
سپهبد محمدبدر افزود: در سال‌های گذشته زائران برای زیارت در عراق بیش از ۲۰ دلار را پرداخت می‌کردند و بیشتر آن‌ها در مکان‌های ناامن حرکت می‌کردند که اکنون با توافقات صورت گرفته و با تلاش جمهوری اسلامی ایران و عراق بهترین خدمات به زائران امام حسین (ع) ارائه می‌شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون در بسیاری از کشور‌ها آیین‌های عزاداری برپا می‌شود و این یک پیروزی الهی است و خدا را برای خدمت به زائران شاکریم و فردا نیز جلسه‌ای در استانداری دیاله برای تسهیل در ورود و خروج زائران برگزار می‌شود.
پس از صحبت‌های سپهبد محمدبدر فرمانده حشدالعشبی عراق هم گفت: خدمت به زوار برای ما شرف است و ما طبق فتوای آیت الله سیستانی برای خدمت به زائران امام حسین (ع) و تامین امنیت آن‌ها آمادگی کامل را داریم.
سید طالب افزود: ما مسئول تامین امنیت هستیم و سعی می‌کنیم امنیت را برای اتوبوس‌ها برقرار کنیم و این آمادگی کامل را برای تامین امنیت زائران داریم.
وی اظهار داشت: درخواست داریم ساعات ورود و خروج زائران را برای ما مشخص کرده و همچنین زائران را توجیه کنند که در بین مسیر امکان توقف وجود ندارند.
جعفر همتی رییس قرارگاه اربعین هم در این جلسه اظهار داشت: مشکلاتی داخل منذریه وجود داشت که تا جمعه همه را حل می‌کنیم و طبق دستور استاندار کرمانشاه یکسری امکانات را که نیاز است و طرف عراقی به ما اعلام کرده تا روز شنبه مستقر می‌کنیم.
رئیس قرارگاه ویژه اربعین حسینی گفت: از هفته آینده اجتماع عظیم زائران اربعین حسینی شروع و شاهد سیل جمعیت آن‌ها خواهیم بود.
 
 
هدف خدمت به زائران حسین (ع) است هدف خدمت به زائران حسین (ع) است هدف خدمت به زائران حسین (ع) است هدف خدمت به زائران حسین (ع) است
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارائه خدمات پزشکی و دارویی رایگان به اهالی روستای شیخ‌آباد املش
امضای چهار تفاهم‌نامه بزرگ سرمایه‌گذاری در همدان
سایه سنگین آلودگی بر سر شهر سنگینی می‌کند
نصب نیروگاه خورشیدی، راهکار نجات صنایع در برابر ناترازی انرژی
روستای مرزی چاهشَند مقصد جهادگران قضایی خراسان جنوبی
مردم اسناد واقعی خود را در سامانه ثبت ادعا‌ها بارگذاری کنند
مسمومیت دو نفر بر اثر نشت مونوکسیدکربن در قزوین 
بسیج، محور توسعه و مقابله با تهدیدها است
جزئیات فرآیند انتقال آب به شهر بانه
افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
آمادگی ۱۷ هزار بسیجی قوه قضائیه در برابر تهدیدات
جنگل‌های زاگرس با یک میلیارد درخت جدید احیا می‌شوند
نمایش اقتدار بسیجیان استان یزد
ازسرگیری پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از ٢٦ دي
پناهی برای حیوانات
برجسته‌سازی اغراق آمیز اخبار منفی، جامعه را منفعل می کند
مراسم پایانی المپیک ناشنوایان با حضور کاروان ایران
چایخانه امام رئوف میزبان عزاداران فاطمی
گرانی میوه در خراسان جنوبی زیر ذره بین
برخورد با تور‌های غیرمجاز و فعالیت خودرو‌های سافاری غیراستاندارد در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)