• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۵۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری:

همایش تئاتر پیاده روی اربعین برگزار می‌شود

چهارمین همایش بین المللی تئاتر پیاده روی اربعین از ۱۸ مهر از مرز‌های ایران آغاز می‌شود و تا اربعین حسینی ادامه خواهد داشت

همایش تئاتر پیاده روی اربعین برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری در نشست خبری امروز و با اعلام این خبر درباره نحوه اجرای این همایش گفت:: تئاتر پیاده روی اربعین شامل مجموعه تئاتر‌ها و نمایش‌هایی است که با موضوع «محرم و اربعین» به همت گروه‌های داوطلب از سه سال گذشته در طول مسیر راهپیمایی اربعین اجرا می‌شود.
آقای کوروش زارعی افزود: سال گذشته ۲۰ گروه تئاتر با ۱۲۰ هنرمند به مدت ۲ روز در موکب‌های نجف و ۵ روز در مسیر پیاده روی اربعین (نجف تا کربلا) اجرا داشتند.
وی همچنین درباره شرایط اجرا گفت:: گروه‌های تئاتری علاقه‌مند به اجرای تئاتر در مسیر پیاده روی اربعین تا دوم مهر مهلت دارند برای ارائه آثارشان که در حقیقت نذر فرهنگی (کمک هزینه و دستمزدی به کسی داده نمی‌شود و فقط ایاب و ذهاب برعهده مرکز هنر‌های نمایشی) ​ است، اقدام کنند، ​همچنین زمان کار‌ها نباید بیشتر از ۲۵ دقیقه باشد و سعی می‌کنیم پذیرش آثار بیشتر به زبان عربی باشد، چون بیشتر مخاطبان، عرب زبان هستند.
زارعی افزود: حدود یک ماه است که کار‌های مقدماتی انجام شده است و امسال تلاش می‌کنیم علاوه بر زبان فارسی به چهار زبان عربی، انگلیسی، اردو و ترکی اجرا داشته باشیم.
وی اضافه کرد: سال گذشته از نقالی و پرده خوانی و دیگر سبک‌های تئاتر آیینی بهره بردیم و سعی می‌کنیم تا کشور‌های دیگر را در این کار فرهنگی دخیل کنیم و قرار است این همکاری بیشتر شود.
زارعی با اشاره به اینکه سبقه اجرای تئاتر آئینی در پیاده روی اربعین به سال ۹۵ می‌گردد، گفت: سه سال است که با موضوع «محرم و عاشورا» در پیاده روی اربعین در موکب‌های ایرانی و عراقی به اجرا پرداخته و با تشویق زائران نیز روبرو بوده ایم.
مدیرمرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری همچنین با اشاره به مشارکت کمیته ستاد فرهنگی اربعین افزود: با توجه به اینکه ما می‌خواهیم مرکززدایی کنیم امسال دبیر هنری و اجرایی همایش اربعین برعهده سید شهاب الدین طباطبایی و آرش ساربان از حوزه هنری مرکز خوزستان است ضمن اینکه ستاد همایش هم در خوزستان متمرکز است و مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری فقط بخش نظارت را برعهده دارد.

باید مشکلات فرهنگی را در اولویت قرار دهیم
مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری گفت: ​مشکلات و مسائل فرهنگی ما بسیار بیشتر از مشکلات اقتصادی است و پرداختن به آن‌ها از نان شب مهم‌تر است.
آقای کوروش زارعی امروز در نشست خبری تئاتر «غریبه شام» افزود: ما در این نمایش صرفا به واقعه کربلا نپرداختیم، هر چند روایت این واقعه، کاربزرگی است، ولی با توجه به شرایط حساس فرهنگی و تشکیک‌هایی که به این وقایع تاریخی و مسائل امروزی از جمله مدافعان حرم وارد می‌کنند، پرداختن به عاشورا ضروری است.
وی با بیان اینکه باور‌ها و اعتقادات جوانان از سوی دشمنان ​هدف قرار گرفته شده است گفت: دشمنان تلاش می‌کنند آن‌ها را به سمت بی اعتقادی، بی باوری، ​فساد و اعتیاد بکشند و می‌خواهند نسل جوان را نابود کنند.
این کارگردان تئاتر تصریح کرد: ما سعی کردیم به سوالات مردم در نمایش «غریبه شام» پاسخ دهیم و بگوییم وجود امنیت چقدر ارزشمند است، امنیتی که در درگیری‌های سال ۸۸ ارزش آن را درک کردیم. آن روز‌ها نمی‌توانستیم در خیابان‌های شهر راه برویم و حالا در مرز‌های کشور با دشمنان کشور می‌جنگیم تا امنیت کشورمان و منطقه حفظ شود.
وی افزود: دشمن با جنگ و تحریم نتوانست مملکت ما را نابود کند و حالا می‌خواهد با نابودی و هدف گرفتن عقاید، نسل جوان کشور را نابود کند، ​ این وظیفه ماست که در عرصه فرهنگی کار کنیم و باید کمک کنیم تا فرهنگ ایرانی و اسلامی را نابود نکنند.
آقای زارعی خطاب به مسئولان گفت:: ​من از متولیان و مسئولان فرهنگی، مجلسی‌ها و دولتی‌ها می‌خواهم مشکلات فرهنگی و هنری را برطرف کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)