• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۳۹۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۳
بین الملل » سیاسی
در آستانه دور جدید مذاکرات آمریکا و کره شمالی؛

آزمایش موشکی کره شمالی

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی : کره شمالی دست کم دو فروند موشک نامشخص را از منطقه ای در نزدیکی وونسان شلیک کرده است.

آزمایش موشکی کره شمالیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز ، رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی سحرگاه روز پنجشنبه دست کم دو فروند موشک نامشخص را از منطقه ای در نزدیکی وونسان شلیک کرده است.

یک مقام وزارت دفاع کره جنوبی به خبرگزاری رویترز گفت دست‌کم یکی از دو فروند موشکی که کره شمالی آزمایش کرده است به تازگی طراحی شده بود و مسافتی بیش از 690 کیلومتر را طی کرد.
وی افزود موشک دیگر نیز بعد از طی مسافتی 430 کیلومتری در سواحل شرقی کره شمالی درون آب افتاد. به گفته وی، تحقیقات دقیق در حال انجام است تا مشخص شود آیا این دو موشک از یک نوع بوده است یاخیر.

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی روز پنجشنبه اعلام کرد شورای امنیت ملی این کشور به منظور گفتگو درباره آزمایش موشکی جدید کره شمالی تشکیل نشست می دهد.
هان جون-وو سخنگوی دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی گفت بلافاصله پس از آنکه کره شمالی بامداد امروز دو موشک کوتاه برد شلیک کرد، رئیس جمهور گزارشی از شورای امنیت ملی دریافت کرد.
وی تصریح کرد مقامات کره جنوبی و آمریکا در پی کسب اطلاعاتی مشخص در مورد این موشک ها هستند و کمیته دائمی شورای امنیت ملی بعد از ظهر امروز در این خصوص نشستی برگزار خواهد کرد.

نقض احتمالی قطعنامه شورای امنیت

 تاکه شی ایوایا وزیر دفاع ژاپن روز پنجشنبه اعلام کرد آزمایش های موشکی کره شمالی احتمالا قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد را نقض کرده است.
وی افزود توکیو همچنان سرگرم بررسی دقیق نوع موشک هایی است که کره شمالی بامداد روز پنجشنبه به سمت دریا شلیک کرده است.
ایوایا تاکید کرد اگر این موشک ها از نوع بالستیک بوده باشند کره شمالی تحریم های سازمان ملل را نقض کرده و این به شدت تاسف آور است.

درخواست کره جنوبی برای جلوگیری از تشدید تنش ها

در پی جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی ، کره جنوبی از این کشور خواست از هرگونه اقدام که موجب تشدید تنش های نظامی میان دو کشور می شود خودداری کند.
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد پیونگ یانگ باید اقداماتی را که برای کاستن از تنش های نظامی میان دو کشور مفید نیست متوقف سازد.
چو هیون سو سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد موشک هایی که صبح روز پنجشنبه کره شمالی شلیک کرد از نوع کوتاه برد بوده است.

نخستین آزمایش موشکی از زمان دیدار ترامپ و کیم 

تحلیلگران مرتبط نیز اعلام کرده اند مشخصات حرکت این موشک ها از جمله طول مسیر شبیه آخرین موشک کره شمالی است که در ماه مه آزمایش شد.
در صورت تایید این موضوع، این اولین موشک آزمایش شده از زمان دیدار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در منطقه غیرنظامی بین دو کره در اواخر ماه ژوئن خواهد بود.
یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا گفت: «ما از گزارش موشک کوتاه برد شلیک شده از طرف کره شمالی مطلع هستیم. نظر بیشتری درباره این موضوع نداریم.»

آزمایش موشکی در آستانه دور جدید مذاکرات

این در حالی است که آمریکا و کره شمالی به زودی دور دیگری از مذاکرات را آغاز می کنند اما پیونگ یانگ به شدت از رزمایش مشترک  آمریکا و کره جنوبی انتقاد می کند.
هری کازیانیس عضو موسسه مرکز منافع ملی واشنگتن درباره این موضوع گفت: «کره شمالی مشخصا از اینکه آمریکا و کره جنوبی رزمایش های مشترک برگزار می کنند ناراحت است. در حقیقت ما نباید از این اقدام شوکه شویم، باید می دانستیم که اتفاق می افتد.» 

در همین حال منابعی در دولت ژاپن اعلام کردند دو فروند موشک شلیک شده از سوی کره شمالی از نوع موشک بالستیک کوتاه برد بوده و به منطقه اقتصادی ویژه ژاپن نرسیده و تاثیری بر امنیت ملی ژاپن نداشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش عضو نوجوان کانون چهارمحال و بختیاری در جشنواره ملی شعر کودک ایران
۳۵ هزار معلول آذربایجان‌غربی زیر چتر حمایتی بیمه سلامت
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دما در خوزستان
یک کشته و ۳۲ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اعلام برنامه های ۱۳ آبان در خراسان رضوی
کشف کالای قاچاق در یزد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های انتخابات الکترونیک
درخشش بانوی اردبیلی در جام جهانی پاراتیراندازی
پیش‌بینی افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک
ایجاد اشتغال و کمک به تولید در خوزستان با واگذاری اراضی ملی
سقوط ۱۰ پایه برق در دهستان خیر آباد گچساران
رقابت دختران در مسابقات دوومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیش‌ بینی بارش باران و برف در خراسان رضوی
صدور حوله‌های الکترونیکی انواع نهاد‌های کشاورزی در استان
دادوستد بیش از ۱.۶ تن زعفران نگین
توقیف بیل مکانيکی قاچاق در الیگودرز
برگزاری رزمایش ارزیابی پایداری سیگنال رسانی در رسانه ملی
توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق ۳۰ میلیاردی در خراسان جنوبی
برگزاری همایش بزرگ خودرویی و موتوری در البرز
درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در رتبه‌بندی کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)