• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بازدید از روابط عمومی کل سپاه

بصیرت سیاسی در سپاه واجب، اما جناح‌بندی سیاسی حرام است

نماینده ولی فقیه در سپاه: روابط عمومی سپاه در حفظ و ارتقای منزلت اجتماعی این نهاد انقلابی و مردمی از جایگاه و نقش محوری برخوردار بوده است

بصیرت سیاسی در سپاه واجب، اما جناح‌بندی سیاسی حرام استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده، ولی فقیه در سپاه در بازدید از روابط عمومی کل سپاه در جمع مدیران و کارکنان این مجموعه، با بیان اینکه ظهور انقلاب اسلامی ایران هیمنه پوشالی و ابرقدرتی نظام استکباری را در جهان فرو ریخت، گفت: آمریکایی‌ها بسیار تلاش کردند دنیا را آماده نظام نوین مورد نظر خود کنند تا با یک کدخدا اداره شود و همگان تحت سلطه و سیطره این کدخدا قرار گیرند؛ اما انقلاب اسلامی با گفتمان مبتنی بر مفاهیم و آموزه‌های برگرفته از اسلام ناب که مطابق با فطرت انسانی است، این معادلات را برهم زد.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی سپاه را پاسدار و نگهبان انقلاب گفتمان ساز و الهام بخش اسلامی ایران توصیف کرد و با بیان اینکه قداست‌زدایی از ارکان انقلاب و نظام اسلامی از اهداف دشمنان است، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهادی انقلابی و ولایی که همواره صیانت از اسلام، انقلاب و برقراری امنیت و آرامش ملت ایران را سرلوحه پاسداری خود قرار داده، امروز مایه آرامش مردم و خار چشم و موجب عصبانیت دشمنان و بدخواهان ملت است.
وی افزود: از این رو حفظ قداست و منزلت اجتماعی سپاه که به فضل الهی با مجاهدت و جانفشانی‌ها در وضع مطلوبی قرار دارد، بسیار مهم و اساسی است و روابط عمومی سپاه با ایفای نقش موثر خود در عرصه اطلاع‌رسانی کارکرد‌ها و اقدامات، سهم مهمی در پاسداری از آن بر عهده دارد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه بزرگ نمایی اقدامات کوچک جبهه باطل و کوچک نمایی توفیقات و دستاورد‌های برجسته انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را از ابعاد مهم جنگ نرم دشمن برشمرد و اظهار کرد: با وجود دستاورد‌ها و توفیقات بی‌بدیل انقلاب اسلامی، دشمن با استفاده از امپراتوری رسانه‌ای و جنگ روانی سعی در کم‌رنگ نشان دادن این موفقیت‌ها دارد، اما همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح فرموده اند، در این ۴۰ سال با وجود فراز و نشیب‌ها، توقف نداشته‌ایم و انقلاب اسلامی در مسیر پیش روندگی، پیشرفت و پیروزی است؛ به همین دلیل بخش مهمی از اقدامات و فعالیت‌های ما باید معطوف به نمایش برگ‌های زرین اقتدار، شکوه و عظمت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران نزد افکار عمومی دنیا باشد.
وی مهم‌ترین محور فعالیت‌ها و رویکرد‌های اطلاع رسانی در سپاه را تطابق با منویات و فرمایشات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) دانست و تصریح کرد: از ترفند‌های دشمن این است که ما را درباره گذشته ناکام، در وضع فعلی در حالت بحران و به آینده مأیوس کند، اما مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان الگوی امیدآفرینی و روحیه بخشی در نظام اسلامی ما، گذشته را افتخارآمیز، وضعیت فعلی را در حال مقاومت و ایستادگی و آینده را سرشار از امید و موفقیت معرفی می‌کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی بصیرت افزایی، امیدآفرینی و اثربخشی اقدامات با بهره گیری از ادبیات جذاب، تاثیرگذار و مخاطب پسند، به دور از هرگونه انفعال را از دیگر محور‌های سیاست‌ها و رویکرد‌های اطلاع رسانی سپاه عنوان و با اشاره به ضرورت تمسک به آموزه‌های اهل بیت (علیهم السلام) در انجام اقدامات اطلاع رسانی سپاه خاطرنشان کرد:یکی از راهبرد‌های مهم و درس آموز در سیره ائمه اطهار (ع) بهره‌گیری از راهبرد تبدیل تهدید به فرصت است که مطالعه و بکارگیری آن ازجمله در حوزه تبلیغ، اطلاع رسانی و آگاه سازی با بکارگیری مهارت‌های لازم باید نصب العین روابط عمومی سپاه بلکه روابط عمومی سایر دستگاه‌ها قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بهره‌گیری از راهبرد تبدیل تهدید به فرصت در شرایط امروز و پس از خباثت هیئت حاکمه آمریکا در قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی! و عملیاتی کردن جنگ روانی و هجمه‌های رسانه‌ای سنگین علیه این نهاد انقلابی، مردمی و مقتدر، از اهمیت مضاعف برخوردار شده است و ایجاب می‌کند روابط عمومی سپاه با ارتقای ظرفیت‌ها و مهارت‌های موجود خود در حوزه تولیدات رسانه‌ای، دستاوردها، توانمندی‌ها و حقیقت ناب و اقتدار آمیز سپاه را بیش از پیش در معرض افکار عمومی داخل و خارج کشور قرار دهد.
نماینده، ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: برجسته‌سازی رویکرد‌ها و کارکرد‌های سپاه در حوزه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و نیز سازندگی، مردم یاری و محرومیت زدایی و سایر عرصه‌ها می‌تواند با خنثی سازی ترفند‌های دشمن، منزلت و پایگاه اجتماعی سپاه را از هرگونه گزند و آسیب مصون دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در بخش دیگری از سخنان خود در تبیین رویکرد‌های سپاه در حوزه سیاسی و چرایی تلاش برخی برای هجمه به سپاه در این عرصه، گفت: همانگونه که بار‌ها گفته شده است سپاه پاسدار تمامیت انقلاب و دستاورد‌های آن به ویژه در شرایط خطیر و تاریخی کنونی است، ما بصیرت سیاسی را در سپاه واجب و جناح پذیری سیاسی را حرام می‌دانیم.
نماینده، ولی فقیه در سپاه تاکید کرد: سپاه به هیچ عنوان در حوزه مسائل متعارف سیاسی، مصداقی ورود پیدا نمی‌کند، اما بصیرت افزایی سیاسی با هدف ناکام گذاردن توطئه‌ها و ترفند‌های دشمنان را با جدیت دنبال می‌کند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با تاکید بر اینکه" روابط عمومی سپاه تنها مرجع رسمی مجاز برای اعلام مواضع و انتشار اخبار مربوط به عملکرد، دستاورد‌ها و توانمندی‌های سازمان در عرصه‌های مختلف است" گفت: خدای بزرگ را شاکریم که امروز سه حوزه فرماندهی، نمایندگی، ولی فقیه و حفاظت اطلاعات سپاه این باور را دارند که روابط عمومی این نهاد بر اساس وظایف ذاتی از قابلیت‌ها و تجارب حرفه‌ای برای انجام این رسالت خطیر برخوردار است.
نماینده، ولی فقیه در سپاه در پایان، اطلاع رسانی بهنگام، سریع، دقیق، اطمینان بخش و به دور از هرگونه غلو را از وجوه برجسته اقدامات روابط عمومی سپاه برشمرد و با قدردانی از همت و تلاش‌های تاثیرگذار مسئول و آحاد مدیران و کارکنان آن، اظهار کرد: بحمدالله امروز روابط عمومی کل سپاه در حفظ و ارتقای منزلت اجتماعی این نهاد انقلابی و مردمی از جایگاه و نقش محوری برخوردار بوده و مقبولیت و مرجعیت درون سازمانی و برون سازمانی آن بویژه نزد جامعه رسانه‌ای و افکار عمومی، این مسئولیت را سنگین‌تر کرده است.
در ابتدای این مراسم سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه گزارشی از وضع و روند اقدامات، فعالیت‌ها و ماموریت‌های روابط عمومی کل سپاه ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)