• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۴۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
البرز » سیاسی
خطبه های نمازجمعه کرج؛

مقاومت، تنها راه مقابله با دسیسه های استکبار

خطیب جمعه کرج: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند مقاومت، جنگ اراده هاست و دشمن قصد دارد در اراده ملت اخلال ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، آیت الله حسینی همدانی در خطبه های امروز نمازجمعه مقاومت را بهترین راه در برابر دسیسه های استکبار دانست و گفت: مدت هاست رهبر معظم انقلاب راه مبارزه با استکبار را مقاومت بیان کردند و به آحاد مسلمین به خصوص نخبگان سفارش کردند تا اهل مقاومت باشند.
خطیب نمازجمعه کرج گفت: دشمنان می خواهند اراده ما را از بین ببرند و ما امروز در وسط میدان جنگ اراده ها قرار گرفته ایم همانطور که اول انقلاب هم درگیر این مسائل بوده ایم و تاکنون پیروز این میدان هستیم  و هر چه استکبار و آمریکاییان تلاش کردند از شکست خود در از بین بردن مقاومت مردم جلوگیر ی کنند موفق نشدند.

امام جمعه کرج با بیان اینکه گفتمان مقاومت در جنگ اراده ها معنا پیدا می کند افزود: هدف رهبر معظم انقلاب از بحث مقاومت ،جنگ اراده ها است، عناصر پیروزی در جنگ اراده ها صبر، حفظ اراده و عزم جدی است و هنگامی که این عناصر باهم جمع شوند پیروزی به دست می آید و باید با توکل به خدا به پیروزی الهی ایمان داشته باشیم چرا که این عناصر در ملت ما وجود دارد و یقین داریم که آمریکا شکست خورده این نبرد در برابر مردم ایران خواهد بود.
امام جمعه کرج به دسیسه های شوم آمریکا و هم دستانش برای براندازی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمنان در تلاشند ملت را تضعیف کنند تا تمدن اسلامی شکل نگیرد برای این کار میلیاردها دلار خرج کرده اند دشمنان اسلام پیروزی خود را در جنگ اراده ها در این دیده اند که مبانی اسلامی و تفکر اسلامی را از جوانان بگیرند لذا جنگ نرمی با مضمون قتل عامل فرهنگی راه انداخته اند تا اراده مسئولان و ساختار نظام اسلامی را از بین ببرند و تنها چاره آن چیزی جز مقاومت نیست.
آیت الله حسینی همدانی در خطبه های نمازجمعه با اشاره به هشتم شوال سالروز تخریب بارگاه ائمه بقیع در سال 44 قمری افزود: تخریب آرامگاه ائمه بقیع با هدف اختلاف افکنی در بین مذاهب اسلامی و جنگ با عقاید شیعی بود که بعد هم به کربلا حمله کردند در حالی که هیچ عالمی از اهل سنت این را تایید نکرد.
آیت الله حسینی همدانی در ادامه گفت: استکبار بر روی فرقه های وهابی سرمایه گذاری کرده تا به واسطه آنها اسناد اسلامی را از بین ببرد و توسط آنها جنگ های نیابتی را اداره می کنند تا به دین لطمه وارد کنند و امروز می بینیم که آمریکا از حضور داعش در افعانستان دفاع می کند چون از این حضور سود می برد .
امام جمعه کرج در خطبه های امروز افزایش قیمت مسکن را مشکل بیشتر مردم بیان کرد و گفت: افزایش قیمت مسکن معضلاتی برای اقشار کم درآمد ایجاد کرده و این افزایش در برخی موارد تا 100 درصد رشد داشته که بیشترین هزینه خانواده ها را به خود اختصاص داده است و خیلی از خانواده ها وضعیت گذشته خود را نمی توانند حفظ کنند و با مشکلات عدیده ای روبرو شده اند و لازم است دولت برای حل این مشکل جلوی احتکار مسکن را بگیرد و برای خانه های خالی چاره ای بیاندیشند چون در حال حاضر چند میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد و این نیازمند همت بالای مسئولان است. متاسفانه در سال گذشته مجلس برای کنترل قیمت مسکن قانونی را تصویب کرد که با دخالت دولت این طرح متوقف شد حتی قانون مالیات خانه های خالی که در سال 93 تصویب شده با اهمال کاری وزارت راه و شهرسازی اجرا نشده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)