• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۸۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۲
بین الملل » سیاسی
نماينده سوريه در سازمان ملل؛

سکوت در برابر جنايات ائتلاف آمريکايي به مثابه کمک به تروريست هاست

برخی کشورها در قبال جنایت های جنگی و جنایت علیه بشریت که ائتلاف غیرقانونی آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن مرتکب می شوند، سکوت اختیار کرده اند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه؛ بشار جعفری گفت ما نارضایتی خود را در قبال برخی از گزارش های سیاست زده که به صورت برنامه ریزی شده از سوی برخی اعضای شورای امنیت پیگیری می شود، اعلام می کنیم.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل روز جمعه در نشست شورای امنیت برای بررسی اوضاع ادلب سوریه تاکيد کرد برخی کشورها در قبال جنایت های جنگی و جنایت علیه بشریت که ائتلاف غیرقانونی آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن مرتکب می شوند، سکوت اختیار کرده اند.

سازمان عفو بین الملل اخیرا اعلام کرد حملات هوایی ائتلاف آمریکایی, شهر الرقه را به ویران ترین شهر در عصر حاضر تبدیل کرده است. این رویکرد و شیوه گزینشی برخی کشورها، به مثابه پیچیدن نسخه کمکی برای گروه های تروریستی و کارشکنی در مسیر تلاش های دولت سوریه و متحدانش برای حمایت از مردم سوریه و مبارزه با تروریسم است.

بشار جعفری افزود ادلب یکی از استان های سوریه است و بر این اساس, دولت سوریه تنها مرجع حمایت کننده از این شهر و ساکنان آن در مقابله با ترویست هاست و وظیفه شورای امنیت نیز کمک به دولت سوریه برای تحقق این هدف است.

وي تصريح کرد شهر ادلب و برخی از مناطق همجوار آن، تحت سیطره گروه تروریستی هیئت تحریر الشام یا همان جبهه النصره هستند که در فهرست گروه های تروریستی شورای امنیت قرار دارد.
جعفري افزود گروه تروریستی هیئت تحریر الشام از پایبند نبودن ترکیه به تعهداتش در قالب توافقنامه کاهش تنش و توافقنامه های آستانه و سوچی برای سیطره بر ادلب و ایجاد کانون تروریسم بهره برداری کرده است. عملیاتی نظامی برای آزادی غیرنظامیان در ادلب و مقابله با استفاده سازمان تروریستی القاعده از آنها به عنوان سپرهای انسانی در جریان است. گروه تروریستی هیئت تحریر الشام ده ها هزار جنگجوی تروریستی خارجی را در اختیار دارد که برخی کشورها آنها را از همه کشورهای جهان بسیج کرده و به خدمت گرفته اند و این گروه تروریستی صدها هزار غیرنظامی را به عنوان سپر انسانی گروگان گرفته است و در حق آنها مرتکب زشت ترین جنایت ها می شود و مرگ و ویرانی و نابودی را گسترش می دهد.

نماينده دائم سوريه در سازمان ملل گفت حامیان این گروه تروریستی یک جناح رسانه ای جنایتکار به اسم کلاه سفیدها برای آن ابداع کرده اند که مورد حمایتشان است و از جوایز آنها بهره مند می شود.

بشار جعفری تاکيد بايد پرسيد چه زماني برخی اعضای شورای امنیت و چند کشور دیگر می خواهند حمایت از تروریسم را در سوریه متوقف کنند؟
وی افزود توافقنامه کاهش تنش در ادلب یک توافقنامه موقت است که ادامه آن در شرایط کنونی امکان پذیر نیست و باید همگان درک کنند حفظ این توافقنامه نیازمند پایبندی ترکیه به آن و پایان دادن به اشغالگری در بخش وسیعی از خاک سوریه است. سؤالی که اکنون مطرح است این است که گزینه های موجود برای مقابله با این تهدید تروریستی در ادلب چیست؟

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل گفت هیچ کشوری به هیچ عنوان تسلیم شدن در مقابل این تهدید تروریستی و به مخاطره انداختن زندگی شهروندانش را نمی پذیرد به این انتظار که بازی های سیاسی و نفاق پوشیده با شعارهای انسانی برخی ها به کجا ختم می شود. وي گفت هیچ کشوری هرگز اجازه نمی دهد حق حاکمیتی و قانونی اش در دفاع از خاک و شهروندانش سلب شود. این حقی است که قانون بین المللی, منشور سازمان ملل و همه قطعنامه های شورای امنیت آنرا به رسمیت شناخته اند. پایان دادن به رنج های مردم سوریه در ادلب نیازمند توقف نفاق, سیاسی کاری ها, بهره برداری از تروریسم و بازی با سرنوشت ملت ها و جان انسان هاست.
جعفری در ادامه خطاب به اعضای شورای امنیت گفت آیا شما حاضر هستید شهروندان خود را که در سوریه غرق در اقدامات تروریستی بوده اند به کشور های خود بازگردانید و فهرست کشورهایی که تروریست ها را تسلیح و حمایت کرده اند و برای آنها فتوای مباح بودن ریختن خون مردم سوریه را صادر کرده اند, آشکار کنید؟ ما اخیرا مطلع شده ایم گروه های تروریستی در حال آماده سازی سناریوی بزرگی برای متهم کردن دولت سوریه به استفاده از مواد شیمیایی در ادلب هستند. با وجود اینکه ما در این باره صدها نامه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت نوشته ایم، ولی مطمئن هستیم باز هم برخی کشورها در ادعاهای تروریست ها هیچ شکی نکرده و دولت سوریه را متهم می کنند.
نماینده سوریه تصریح کرد ادامه روند تجارت با خون مردم سوریه از طریق مطرح کردن این مسئله که تحولات جاری در سوریه فقط یک مسئله انسانی محض است، هرگز دولت سوریه با حمایت متحدانش را از پیگیری وظایف قانونی و مشروعش در مبارزه با تروریسم باز نمی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)