• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۰۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱
اقتصادی » صنعت
تا پايان سال

افتتاح بیش از ۱۰ میلیون تن طرح زنجیره فولاد

معاون معدن و صنایع معدنی وزارت صمت از افتتاح حداقل ۱۰ میلیون تن طرح در زنجیره فولاد در سال ۹۸ خبر داد

افتتاح بیش از ۱۰ میلیون تن طرح زنجیره فولادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ جعفر سرقینی با بیان این مطلب که پروژه ها‌ی افتتاحی امسال عمدتا در زنجیره‌های فولاد و مس قرار دارند، گفت: پروژه‌های بزرگی در حوزه مس نیز تعریف کرده ایم و چند پروژه نسبتا بزرگ راه اندازی خواهد شد که مس انجرد در آذر بایجان شرقی از آن جمله است.
وی افزود: بهره برداری از طرح توسعه شرکت ملی مس، اصلاح و بازسازی کارخانجات مس در شهر بابک و افتتاح حداقل دو کارخانه کنسانتره و یک کارخانه گندله ۲.۵ مییلون تنی در سنگان از برنامه‌های سال جاری است.
به گفته وی بهره برداری از بخش آهن اسفنجی فولاد بافت، آهن اسفنجی گل گهر در سیرجان، و بخش فولاد شرکت جهان فولاد در سیرجان از دیگر طرح‌های معدنی است که امسال افتتاح می‌شود.
سرقینی احیای معادن کوچک را از جمله برنامه‌های مهم این وزارتخانه دانست و گفت: تفاهم نامه‌ی امضا شده و خانه معدن و بخش خصوصی و ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی را درگیر این پروژه کرده ایم.
وی اضافه کرد: این معادن در مناطق کمتر برخوردار هستند و امسال حداقل ۵۰ تا ۶۰ معدن کوچک را برای سرمایه گذاری عرضه می‌کنیم، این معادن کوچک رها شده بودند و سازمان‌های ایمیدرو و تهیه و تولید مواد معدنی، ​ با ارزیابی مجدد اطلاعات جدید تری را در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌دهند. ارزیابی‌ها شروع شده و تا نیمه دوم سال برخی از معادن اعلام می‌شود.
معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت یا ذکر آمار مقایسه‌ای تولید مواد معدنی در سال گذشته نسبت به سال ۹۶ افزود: تولید مواد معدنی در سال ۹۶ حدود ۴۲۰ میلیون تن بوده که در سال ۹۷ به ۴۶۰ میلیون تن رسیده است.
همچنین مس به صورت متوسط در سنوات گذشته ۲۰۰ هزار تن تولید شده و این در حالی است که در سال ۹۷ به حدود ۲۵۰ هزار تن در شرایط تحریم رسیده است.
سرقینی ادامه داد: تولید آلومینیوم علیرغم مشکلات تامین مواد اولیه از ۳۱۰ هزارتن در سال ۹۶ به ۳۴۰ هزارتن در سال ۹۷ افزایش یافته است و سیمان از ۵۵ میلیون تن تولید در سال ۹۶ به ۵۶ میلیون تن در سال ۹۷ افزایش یافت.
وی اظهار داشت: سنگ آهن درسال ۹۶ حدود ۷۲ میلیون تن تولید شد و این رقم در سال ۹۷ به ۷۵ میلیون تن افزایش یافت.
به گفته سرقینی شمش روی با ۱۶ هزار تن افزایش تولید از ۲۰۰ هزار تن در سال ۹۶ به ۲۱۶ هزارتن در سال گذشته رسید.
همچنین فولاد خام از ۲۲ میلیون تن به ۲۵ میلیون تن، کنسانتره زغال سنگ از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن به یک میلون و ۶۰۰ هزار تن، کاشی و سرامیک از ۳۷۰ میلیون متر مربع به ۳۸۰ میلیون متر مربع و شیشه جام از یک میلیون و ۴۸۰ هزار تن به یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن در سال گذشته رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)