• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۶۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳

نتانياهو دست خالي از مسکو بازخواهد گشت

رژيم صهيونيستي هيچ هدف مشترکي با روسيه در سوريه ندارد اين در حالي است که اهداف تهران/ مسکو در اين کشور هم پوشاني دارند.

نتانياهو دست خالي از مسکو بازخواهد گشتبنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي روز چهارشنبه بار ديگر به مسکو رفت تا با ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه ديدار و در باره نقش ايران در سوريه گفتگو و از پوتين بخواهد که نقش آفريني تهران را در آن کشور محدود نمايد.
روزنامه صهيونيستي هاآرتص روز چهارشنبه نوشت که نتانیاهو در دیدار با پوتین در مسکو گفت اسرائیل مصمم است به حملات در سوریه برای جلوگیری از تحکیم حضور ایران در این کشور ادامه دهد.
از زمان ساقط شدن یک فروند هواپیمای ايلوشين روسيه که به کشته شدن 15 سرنشين آن منجر شد اين اولين ديدار نتانياهو با پوتين است. پس از آن حادثه، که روسیه، رژيم صهيونيستي را مقصر دانست، دفتر نتانیاهو کوشید دیداری را با پوتین در جریان مجمع صلح پاریس در نوامبر گذشته ترتیب دهد که این تلاش بی نتیجه بود.
اما اکنون با گذشت بيش از 5 ماه از سرنگوني هواپيماي ايلوشين  روسيه، نتانياهو اين فرصت را پيدا کرده است که بار ديگر با پوتين ديدار و از او بخواهد که نگراني هاي او را در نظر بگيرد. اما سوال اينجاست که آيا نتانياهو در اين سفر دستاوردي خواهد داشت يا اينکه دست خالي به تل آويو باز خواهد گشت؟
 در پاسخ به اين سوال ابتدا بايد به چند نکته اشاره کرد: نخست بايد گفت که حضور ايران در سوريه با دعوت دولت قانوني سوريه است و هدف از اين حضور مبارزه با دهها گروه تروريستي و تکفيري چون داعش والنصره است که در فهرست گروههاي تروريستي قرار دارند و تهديد آنها علاوه بر سوريه فراگير بوده و حتي مي توانست قفقاز وآسياي ميانه و و روسيه را هم فراگيرد و اين تهديد همچنان وجود دارد.
دوم اينکه همين گروههايي که تهديدي بالقوه و بالفعل براي روسيه هم هستند توسط رژيم صهيونيستي حمايت شده اند و اخيرا «جروزالم پست» به نقل از فرماندهان رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که ارتش این رژیم به طور منظم برای شورشیان سوریه در بلندی‌های جولان سلاح‌های سبک و مهمات فراهم می‌کرده و علاوه بر آن، پول نقد نیز در اختیار شورشیان قرار می‌داده است، تا آنها خودشان برای خود سلاح بخرند.
سوم اينکه اهدافي چون کمک به نيروهاي گريز از مرکز و تجزيه سوريه از هدف هاي کليدي رژيم صهيونيستي است در حاليکه روسيه همواره بر حفظ يکپارچگي اين کشور تاکيد کرده و با ايران در اين باره اشتراک نظر دارد.
چهارم اينکه ايران تنها بازيگري است که در توافق هاي  آستانه وسوچي با روسيه بطور کامل هماهنگ است و هدف هاي دو کشور در سوريه مشترک است. اين اهداف مشترک بر 1/ آزادسازي همه سرزمين هاي سوري از کنترل گروههاي تروريستي مانند ادلب 2/  مخالفت با ايجاد منطقه حائل يا منطقه امن که به تجزيه سوريه منجر خواهد شد3/  خروج نيروهاي خارجي غير مشروع از سوريه 4/ و اگذاري تصميم گيري در باره سرنوشت دولت اين کشور به مردم سوريه  استواراست.
با توجه به چنين هم پوشاني اهداف ايران و روسيه در سوريه بعيد است که پوتين بخواهد به نتانياهو امتيازي بدهد و قطعا او دست خالي از مسکو باز خواهد گشت. و به نظر مي رسد خود نتانياهو نيز مي داند که کاري از دستش بر نمي آيد اما به دليل نزديک بودن انتخابات پارلماني، با اين سفر سعي کرده خود را در سوريه فعال مايشاء نشان دهد. اما واقعيت اينجاست که پس از آخرين حمله هوايي رژيم صهيونيستي و تهديدهاي مکرر او عليه ايران در خاک سوريه، هم دولت سوريه هشدار داد که در برابر هر تجاوزي واکنش مناسب نشان خواهد داد و هم فرماندهان نظامي ايران و همچنين علي شمخاني دبير شوراي عالي امنيت ملي هشدار دادند که پاسخ کوبنده اي را در برابر تهديدهاي تل آويو خواهند داد.  
علی شمخانی با اشاره به این که در سال ۲۰۱۹ شیوه برخورد ایران با حملات اسرائیل در سوریه بسیار متفاوت از شیوه برخورد در گذشته خواهد بود گفت نتانیاهو این قدر احمق نیست که در آستانه انتخابات به دنبال جنگ در جبهه شمالی باشد.
شمخاني افزود «در صورت تداوم این اقدامات، تدابیر پیش بینی شده برای بازدارندگی و پاسخ قاطع و متناسب به گونه‌ای که درس عبرتی برای حکام دروغگو و جنایتکار اسرائیل باشد، فعال خواهد شد".
 
----------------------------------
رضا محمدمراد 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)