• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۸۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
آبادان » اجتماعی
در نشستی،

اندونزی خواهر خوانده جدید منطقه آزاد اروند

راهکارهای توسعه روابط تجاری و اقتصادی اتاق بازرگانی آبادان و منطقه آزاد اروند با کشور اندونزی در نشستی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان؛ سفیر اندونزی در ایران در نشستی با مسئولان اتاق بازرگانی ابادان و منطقه ازاد اروند با بیان اینکه در تلاش بررسی راهکارهای توسعه روابط تجاری منطقه آزاد اروند با کشور اندونزیهستیم تا رابطه با منطقه آزاد اروند در همه زمینه ها گسترش یابد گفت: آبادان و خرمشهر ۸ سال درگیر جنگ بوده و امیدواریم که فرصتی پیش بیاید تا این دو شهر را بسازیم.

علیم الدین اکتاونیو افزود: اندونزی کشور مسلمانی است و با کشورهای دیگر مشکلی ندارد و خوزستان از نظر ترانزیتی موقعیت خوبی دارد و میتوان با آن همکاری کرد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ شرکت اندونزی آمد که پالایشگاه آبادان را به روزرسانی کند، امیدواریم بتوانیم در زمینه آبزیان و خرما صادرات به اندونزی داشته باشیم زیرا فرصت خوبی برای صادرات و واردات بین دو کشور است.

سفیر اندونزی با بیان اینکه به دنبال راهی برای جابه جایی پول هستیم گفت: در زمینه هایی غیر از نفت و گاز مطمئن هستیم صادرات به اندونزی از منطقه آزاد دوبرابر خواهد شد.

علیم الدین اکتاونیو افزود: تا ماه سپتامبر با انجام ۱۷۷ میلیون دلار صادرات ارتباط بین دو کشور بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: باید با کمتر کردن مسائل اداری بتوانیم زودتر به نتیجه برسید و در زمینه دارو نیز می توانیم همکارهایی داشته باشیم.

سفیر اندونزی با تشویق سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند گفت: حمل و نقل در صادرات بسیار مهم است که باید این امر آسان شود؛ گرفتن ویزا برای تاجران و سفر به اندونزی را راحت خواهیم کرد و در تفاهم نامه ای به اعضای اتاق بازرگانی آبادان و منطقه آزاد اروند ویزای شش ماه خواهیم داد.

رییس اتاق بازرگانی آبادان نیز در این نشست گفت: اندونزی با ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت و به عنوان یک کشور مسلمان با ایران دارای اشتراکات مذهبی و فرهنگی است و عضویت هر دو کشور در سازمان های بین المللی مثل جنبش عدم تعهد این ارتباط را عمیق تر کرده است.

خیاط زاده با اشاره به امکانات و ظرفیتهای بسیار منطقه آزاد اروند افزود: ما علاقه مند هستیم روابطمان با کشور اندونزی گسترده تر شود و با ایجاد نزدیکی بیشتر از ظرفیتهای آبادان و خرمشهر استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: ما خواهان خواهر خواندگی اقتصادی میان منطقه آزاد اروند و مناطق آزاد اندونزی مثل باتان هستیم.

سید ضیاء الدین موسوی فرماندار ویژه آبادان نیز این شهر را قلب تپنده خوزستان دانست و گفت: آبادان میتواند بستری خوب برای سرمایه گذاری باشد.

معاون اقتصادی منطقه آزاد گفت: منطقه آزاد اروند علاوه بر واردات در زمینه صادرات و ترانزیت نیز فعالیت دارد و در این امر سرآمد کشور است به طوری که ۲۰ درصد تجارت ما با کشور عراق است.

موسوی افزود: پارسال در منطقه آزاد اروند هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی و ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی داشته ایم.

وی با اشاره به وفور صنایع پتروشیمی در منطقه گفت: هم اکنون ظرفیت و بستر برای بهره برداری مهیاست و مزیت های قانونی و معافیت های مالیاتی ،آزادی کامل برای سرمایه گذاری،ثبت آسان شرکت های خارجی، معافیت از کلیه عوارض گمرکی و در نهایت تضمین سرمایه گذاری خارجی از سوی دولت از مواردیست که میتواند برای فعالان اقتصادی اندونزی جذاب باشد.

در آبادان و خرمشهر همچنین ۶ میلیون اصله نخل وجود دارد که قابلیت زیادی برای تولید خرما و صادرات به کشور اندونزی دارد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)