• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۸۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴
صفحه نخست » کل اخبار
در نشست جشنواره «سلمان فارسی» نیرو‌های مسلح؛

تحقیقات، مولفه‌ای اساسی در ارتقای قدرت بازدارنگی

وزیر دفاع: موضوع تحقیقات در وزارت دفاع به عنوان یک مولفه اساسی در ارتقای قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

تحقیقات مولفه‌ای اساسی در ارتقای قدرت بازدارنگی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع با حضور در نشست تخصصی و مقدماتی پنجمین جشنواره «سلمان فارسی» نیرو‌های مسلح با اشاره به جایگاه ویژه تحقیقات در وزارت دفاع اظهار داشت: مسؤولیت اجرا، هدایت و راهبری، آموزش، تحقیق و توسعه صنعت دفاعی تحت تدابیر فرماندهی معظم کل قوا جهت ارتقاء سطح علوم و تکنولوژی دفاعی و نیل به خودکفایی در صنایع نظامی از مهمترین وظایف وزارت دفاع درافزایش توان بازدارندگی است.
وزیر دفاع با اشاره به توسعه فناوری‌ها و توسعه زیرساخت صنعت دفاعی در طی سالیانی که همواره تحریم‌های ظالمانه علیه صنعت دفاعی و نظامی کشور اعمال شده بود، گفت: موضوع تحقیقات در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به عنوان یک مولفه اساسی در ارتقای قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی همواره از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه دشمنان در طول ۴۰ سال عمر پربرکت نظام اسلامی همواره با انواع دشمنی، دسیسه، خدعه و نیرنگ علیه ملت بزرگ ایران اسلامی در صدد تضعیف و از بین بردن این نظام مقدس برآمدند، تأکید کرد: بر حکم عقل و منطق و بر اساس تدابیر و رهنمود‌های حکیمانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و خلف صالح ایشان فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای «مدظله العالی» ضروری است پایش خودکفایی صنایع دفـاعی به منظور رهنمون‌سازی جریان تحقیق و توسعه صنعتی در مسیر توسعه و بهبود مستمر بنیه دفاعی به منظور تقویت مولفه‌های بازدارندگی در وزارت دفاع پیاده‌سازی و اجرا شود.
امیر حاتمی با تبیین جایگاه و نقش شرکت‌های صنعتی، تحقیقاتی و دانش بنیان در توانمند سازی صنایع دفاعی و تقویت بنیه دفاعی کشور گفت: بحمدالله فرمانده معظم کل قوا وزارت دفاع را به عنوان نمونه بارز همکاری صنعت و دانشگاه می‌شناسند و بر این نکته تأکید دارند که از عوامل برجسته پیشرفت صنایع دفاعی کشور ارتباط بخش دفاع با دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
وزیر دفاع در ادامه از محققان نیرو‌های مسلح و دانشمندان عرصه صنعت دفاعی وزارت دفاع به عنوان مجاهدانی یاد کرد که با تلاش مضاعف و مستمر و نقش آفرینی در ارتقای قدرت دفاعی، اقتدار و امنیت ملی را استحکام می‌بخشند.سرتیپ حاتمی با اشاره به اینکه بهره برداری موثر از ظرفیت، توان، تجربه و تخصص دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان از مطالبات جدی فرماندهی معظم کل قواست، تأکید کرد: مناسبات ما براساس مدل راهبردی بلندمدت، هدف‌دار و بر پایه اعتماد متقابل به شکلی که باید همواره همکار و همپای هم باشیم تعریف شده و این رویکرد می‌تواند حرکت ما را به سوی ایجاد سازمانی سیاستگذار و هماهنگ با اجرای تحقیقات علمی و فنی شتاب بخشد.
امیرحاتمی با بیان اینکه مجموعه‌های صنعتی، تحقیقاتی و دانش‌بنیان فعال در شبکه نیرو‌های مسلح می‌بایست به عنوان زنجیره‌های متصل به هم بالاترین نیاز‌های بخش دفاع را در کمترین بازه زمانی تأمین کنند، تأکید کرد: این روند را باید به شکلی ادامه دهیم که منجر به ایجاد ظرفیت‌هایی برای رقابت در بازار‌های جهانی شود.
وزیر دفاع در پایان از همکاری و تلاش جهادی مجموعه عظیم شبکه محققان و پژوهشگران وزارت دفاع که به رغم محدودیت‌ها و موانع پیش رو در عرصه مهم و راهبردی صنعت دفاعی قدم گذاشته‌اند، قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)