• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۶۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای؛

تلاش برای ­بازگشایی جاده‌های خسارت دیده در سیل ادامه دارد

نصر گفت: با تلاش همکاران سخت‌کوش راهداری تلاش برای بازگشایی این راهها از ساعات اولیه وقوع سیل آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان راهداری و حمل‌ و‌ نقل جاده‌ای، داریوش نصر افزود: در پی بارش‌های اخیر و جاری شدن سیل و وقوع سیلاب در برخی محورهای مواصلاتی استانهای مازندران و گیلان این محورها به ویژه در بخش راههای روستایی دچار خسارات شده و تردد در آنها دچار اختلال شده است.

وی ادامه داد: سیل در استان گیلان راههای دسترسی به 51 روستا دچار انسداد کرد که با تلاش شبانه‌روزی راهداران، در حال حاضر 18 راه دسترسی به این روستاها بازگشایی شده است.
نصر افزود: در پی وقوع سیلاب اخیر در این استان 5 پل بزرگ تخریب شده است و 630 میلیارد ریال خسارات وارده به ابنیه فنی و راههای این استان برآورده شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات همچنین اظهار داشت: در محور اطافور – املش در شهرستان املش یک دستگاه پل 80 متری، است همچنین در راه روستایی سردسرا، یک دستگاه پل 40 متری، محور پونل – خلخال در شهرستان رضوانشهر دو دستگاه پل طاقی با دهانه 4 متری دچار تخریب شده است و مسدودی راههای ارتباطی را در پی داشته است که با جایگزین شدن محورهای دیگر، تردد برقرار است.
وی افزود: علاوه بر محورهای یاد شده در شهرستان رودسر، راههای روستایی گزلبن – کونکوه، گواسرا، عسگرآباد،‌ مجیدان – جواهردشت و امیرگوابر دچار تخریب و انسداد شده است که برای تمامی محورهای یادشده راههای جایگزین تعیین شده و تردد در آنها جریان دارد.
نصر خاطرنشان کرد: در شهرستان صومعه‌سرا محور پیربازار به علت آبگرفتگی مسدود و راه جایگزین مشخص شده است این در حالی است که برای راههای روستایی میانده، شانده و تنیسان نیز که دچار مسدودی شده‌اند، راه جایگزین مشخص شده است.
وی گفت: راههای روستایی دهنه خلولادود، دهنه سراگاه و خانقاه نیز که در اثر آبگرفتگی، آبردگی و ریزش و رانش مسدود شده است، با جایگزینی محور جدید، تردد هموطنان و روستائیان برقرار شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات اظهار داشت : در محور کوهستانی اسالم نیز ریزش و رانش مسدودی ایجاد کرده است ، همچنین راههای روستایی سرا محله، شاه پول، ماشین خانه – ریسک و مردوال نیز دچار ریزش، رانش و آبردگی شده است که برای کاربران این جاده‌ها و محورهای ارتباطی راههای جایگزین مشخص شده است و مورد استفاده قرار دارد. همچنین در راه روستایی قلعه‌خان به علت تخریب یک دستگاه پل دهانه 15 متری و راه روستایی حیدرآلات نیز تخریب راه و انسداد گزارش شده است که برای هر دو محورها و جاده ها ، راههای جایگزین تعیین شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات همچنین درخصوص وضعیت محورهای مواصلاتی استان مازندران در اثر سیلاب اخیر گفت: در این استان 30 محور روستایی دچار آسیب شده است که با تلاش همکاران سخت‌کوش راهداری تاکنون 25 راه دسترسی به این روستاها بازگشایی شده و 5 محور نیز در حال بازگشایی هستند و بقیه محورهای مواصلاتی در این استان بازبوده و تردد در آن جریان دارد.
وی با اشاره به تخریب 2 پل بزرگ راهها در این استان، میزان خسارت وارده به راهها و ابنیه فنی راه را ، 160 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در شهرستان تنکابن پل‌چشمه کیله در کمربندی تخریب شده است همچنین پل همت‌آباد شیرود در محور اصلی بین دو پل قدیم و جدید در طرفین با ایجاد گودال دچار تخریب شده است همچنین پل توکله در راه روستایی نیز دچار تخریب شده است.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان گلوگاه بخشی از مسیر گلوگاه نیالا تخریب شده است این در حالی است که در شهرستان ساری تخریب راههای روستایی سعید‌آباد – ذکریا و محور ساری – تاکام نیز متأسفانه دچار تخریب شده است.
نصر افزود: همچنین در شهرستانهای بابل،‌ نور، قائم‌شهر و چالوس با تخریب، ریزش و رانش مواجه بوده‌ایم که این امر خساراتی را به ابنیه فنی و جسم راه وارد کرده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات خاطرنشان کرد: با وجود تخریب و آسیب‌های ایجاد شده در طول راههای این استانها، خوشبختانه با آمادگی نیروهای راهداری و بسیج شبانه‌روزی این نیروها و به کارگیری کلیه تجهیزات و ماشین‌آلات در اختیار، در محورهای آسیب‌دیده، با تعیین راههای جایگزین و در برخی محورها با رفع موانع انسداد، راهگشایی صورت گرفته است و بازگشایی سایر محورهای مسدود شده نیز در دستور کار نیروها قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز ساخت مجتمع تولید کود و گیاه‌پزشکی
دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مسجدسلیمان
آمادگی کامل داروخانه‌های فارس در شرایط ناپایدار جوی
بازار خوزستان زیر ذره بین تیم‌های نظارتی صمت خوزستان
مسیر توسعه زنجان با نقش‌آفرینی بانوان تحصیل‌کرده هموار می‌شود
اختصاص رتبه نخست کشت نخیلات به سیستان وبلوچستان
بارش پراکنده برف در برخی محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی
۲۶۰ مدول تصفیه فاضلاب در نواحی صنعتی در حال بهره برداری است
بازگشایی محور مواصلاتی در جنوب سیستان وبلوچستان
اختصاص ۲۳ همت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی اردبیل
آماده باش نیرو‌های امدادی هلال احمر یزد در پی هشدار هواشناسی
افتتاح نهمین مرکز مشاوره خانواده استان در شهرستان چرام
یازدهمین همایش حمل و نقل رانندگان در قوشچی برگزار می‌شود
موسیقی و ترانه از قله شعر فاخر فاصله گرفته است
افتتاح ۲ زمین چمن مصنوعی در مدارس بخش جولکی آغاجاری
برف و باران چهره قم را زمستانی کرد
محافل انس با قرآن کریم در مدارس چهارمحال و بختیاری
زبان معیار
پایان جودو قهرمانی بانوان ایران با معرفی برترین‌ها
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)