• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۴۵۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۶
بین الملل » تحلیلی

چین تا سال 2020 زیردریایی های بزرگ بدون سرنشین را به کار مي گیرد

به گزارش سرويس بين الملل  خبرگزاري صدا وسيما، به نقل از خبرگزاری ­اسپوتنیک؛ روزنامۀ ساوت چاینا پست نوشت چین امیدوار است زیردریایی های بزرگ، جدید و هوشمند بدون سرنشین به ناوگان دریایی این کشور در آبراهه های مهمی از قبیل دریای چین جنوبی و غرب اقیانوس آرام برتری و قدرت بدهد.
پکن قصد دارد در اوائل سال 2020، زیردریایی های هوشمند بدون سرنشین را در ناوگان دریایی خود به کار گیرد. دانشمندانی که بر روی این پروژه کار می کنند اظهار می کنند این زیردریایی ها می توانند برای پیمایش آب ها، قرار دادن مهمات و یا حتی در حملات انتحاری در برابر دشمنان مورد استفاده قرار گیرد.
لین یانگ Lin Yang، مدیر تجهیزات فن آوری دریایی موسسه اتوماسیون شنیانگ Shenyang Institute of Automation، آکادمی علوم چین، با تایید این برنامه گفت این امر در واکنش به اقدام آمریکا برای توسعه کشتی های مشابه صورت گرفته است.
این زیردریایی ها، که وسیله های نقلیه زیردریایی بدون سرنشین فوق العاده بزرگ نامیده می شوند بسیار بزرگتر از زیردریایی های معمول هستند. آنها به اندازه ای بزرگ هستند که قابلیت حمل تسلیحات و تجهیزات دیگر را دارند و می توانند به عنوان زیردریایی های متعارف در بنادر پهلو بگیرند.
هوش مصنوعی به کار گرفته شده در این زیر دریایی ها به آنها در عملکرد در زیر آب کمک می کند تا نه تنها از پدیده های طبیعی مصون بمانند بلکه بتوانند کشتی های دوست و دشمن را از هم تشخیص دهند و تصمیم گیری های ناوبری لازم را برای جلوگیریی از برخورد با آنها بگیرند.
این زیردریایی های بزرگ برای تکمیل ماموریت های جستجو بدون نیاز به پردازش راهنمایی های ورودی در طی یک ماموریت طراحی شده اند. هدف از ساخت آنها این است که خود به محل ماموریت اعزام شوند، ماموریت های خود را کامل کنند و بدون نیاز به راهنمایی بازگردند.
لو یو شنگ Luo Yuesheng، استاد کالج اتوماسیون در دانشگاه مهندسی هاربین، که در آن زیر دریایی های چینی توسعه یافته اند اعلام کرد با این حال، یکی از مزایای اصلی این زیردریایی ها، هزینه نسبتا پایین آنهاست. آنها می توانند با استفاده از سیستم های هوش مصنوعی برای فراگیری آنچه در اطراف آنها اتفاق می افتد بدون نیاز به حفاظت از نیروی انسانی بدون ترس تصمیم گیری کنند و دست به اقدام بزنند. آنها می توانند معضل مهمی برای فرماندهان دشمن باشند.
چین به طور چشمگیری در نیروی دریایی خود سرمایه گذاری می کند، اولین پایگاه نیروی دریایی خود را در خارج از کشور در سال 2017 افتتاح کرد و تولید ناوهای هواپیمابر خود را نیز افزایش داده است. پکن در اوایل امسال اعلام کرد بودجه نظامی خود را تقریبا 10 درصد افزایش داد، بزرگترین پرش در روند اخیر افزایش هزینه های نظامی این کشور از 132 میلیارد دلار به 175 میلیارد دلار. (بودجه دفاعی آمریکا در سال 2018، 700 میلیارد دلار بود.)
یک مشاور بازنشسته و مشاور ارشد انجمن کنترل و خلع سلاح چین در پکن، در ماه فوریه به اسپوتنیک گفت چین قصد دارد در تخصص و فن آوری از آمریکا عقب نماند ولی این مطلب به این معنا نیست که چین به دنبال برابری در تسلیحات جنگی عظیم با آمریکاست.
وی گفت «چین بر روی رقابت با آمریکا در مورد کیفیت تمرکز می کند. ما نمی توانیم از لحاظ تکنولوژی عقب بمانیم. اما از نظر تعداد و شمار تجهیزات نظامی، ما تلاش نمی کنیم با آنها برابری داشته باشیم. مثلا آنها [آمریکا] هزاران کلاهک هسته ای دارند ما نمی توانیم چنان احمقانه رفتار کنیم که پول زیادی را برای چنین سلاح هایی هزینه کنیم که در انبارها ذخیره می شود. اگر دقت و قدرت موشک های ما قوی باشد، کافی است ، زیرا یکی از موشک های ما برابر با 10 موشک آمریکا است.
تنش ها بین آمریکا و چین در سطح اقیانوس های جهان بالاست. آمریکا به ادامه ساخت و سازهای چین در مناطق مورد اختلاف در دریای چین جنوبی اعتراض دارد. چین نیز مخالفت شدید خود را به نزدیک شدن کشتی های آمریکایی به جزیره خودمختار تایوان که پکن آن را یکی از استان های خود در نظر می گیرد اعلام کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار جعلی علیه قوه قضائیه، از فعال فضای مجازی تا حمید رسایی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
معاون وزیر خارجه: تلاش آمریکا برای پیشگیری از امکان هرگونه مذاکره
مازوت‌سوزی گزینه آخر وزارت نیرو است
آذربایجان شرقی پیشرو در توسعه شهرک‌های کشاورزی کشور
سامانه خدمات حمایتی زنان سرپرست خانوار در مراحل نهایی آزمایش
تجمیع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سامانه جامع آموزش عمومی قرآن
گرشاسبی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان شد
تدارک سیما برای مخاطبان
آمریکا، حامی قلدر منطقه
شهید تهرانی مقدم، مردی از تبار ایمان، علم و عمل بود
اجرای برنامه مشترک ورزشی رزمی کاران و باستانی کاران در میاندوآب
کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان بی.آر.تی در جنوب پایتخت
ذخیره ۳.۳ میلیارد مترمکعب سوخت نیروگاه‌ها
صعود مسعود عبدالمالکی به مرحله دوم
همیشه پای نفت در میان است
تکذیب گران شدن بنزین
رفت و آمد قطار فَدَک، هفته‌ای یک روز بین ساری – مشهد
اعزام هزار فرهنگی به اردوی راهیان نور جنوب کشور
بهره برداری از دسترسی‌های تقاطع بزرگراه‌های خرازی - دوگاز؛ آبانماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)