• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۱۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال
روز جهانی تعاون ؛

رشد کردن با دموکراسی برابری و عدالت اجتماعی امکان پذیر است

آریل گوارکو رئیس اتحادیه بین المللی تعاون (ICA) ضمن تبریک روز جهانی تعاون به تعاونگران در سراسر دنیا، اعلام کرد: در روز جهانی تعاون به دنیا نشان می دهیم که رشد کردن با دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی امکان پذیراست.

رشد کردن با دموکراسی برابری و عدالت اجتماعی امکان پذیر استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن پیام آریل گوارکو  به تعاونگران در سراسر دنیا به این شرح است :دوستان تعاونی عزیزما بیش از یک میلیارد و دویست میلیون عضو تعاونی درجهان هستیم.احتمالا هیچ جنبش اقتصادی، سیاسی واجتماعی در دنیا وجود ندارد که در کمتر از ۲۰۰ سال به اندازه که ما رشد کرده ایم، رشد کنداما رشد کردن مسئله زیاد مهمی نیست.ما به همراه اصول و ارزش های یکسانی که پیشتازان راچیدل در سال ۱۸۴۴  به تعاونی رهنمون شدند ، رشد کرده ایم.

ما مسئولیت اجتماعی هستیم که به شرکت تبدیل شده است ما هم مصرف  می کنیم و هم تولید می کنیم  وهم از منابعی که زمین به ما داده است ، استفاده می کنیم.در همبستگی با طبیعت و جوامع خودمان به همین دلیل است که ما برای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل همکاریم.

در روز جهانی تعاون به دنیا نشان می دهیم که رشد کردن با دموکراسی، برابری و عدالت اجتماعی امکان پذیراست. جوامع ما نباید این منابع را نادیده بگیرد  بلکه ما باید حضور و حفظ آنها را برای نسل های بعدی تقویت کنیم.ما به اینکه بخشی از این جنبش هستیم مفتخریم یک جنبش با اصول و ارزشها یک جنبش متعهد به عدالت اجتماعی و پایداری محیطی  یک جنبش برای همه.روز جهانی تعاون ( هفتم جولای - 16 تیرماه)  بر همه تعاونگران گرامی باد.


بیانیه رئیس اتاق تعاون ایران به مناسبت روز بین‌المللی تعاون


رئیس اتاق تعاون ایران هم به مناسبت روز بین‌المللی و جهانی تعاون، با تبریک این روز مهم به همه تلاشگران عرصه تعاون در ایران و اعضای اتحادیه بین المللی تعاون(ICA) شیوه کار تعاونی را ارزشگذاری به توانمندی های خدادای انسانها برای بروز استعدادهای شکوفا در راستای تامین رفاه و آرامش آحاد جامعه بشری دانست.بهمن عبداللهی عضویت بیش از ۱.۲ میلیارد نفر در تعاونی های مختلف (از هر ۶ نفر یک نفر) را ظرفیت و مزیت ممتاز تعاونی ها برای جذب مشارکت واقعی مردم در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ارزیابی کرد.

رئیس اتاق تعاون ایران، شیوه تعاونی را برگرفته از آیات،  احادیث، سیره بزرگان و اصول مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بستر مناسب و مساعد تحقق مفاد اقتصاد مقاومتی به ویژه در مقطع حساس کنونی دانست.رئیس اتاق تعاون ایران، با اشاره به پیام «آریل گوارکو» رئیس اتحادیه بین المللی تعاون (ICA) ” بیایید نشان دهیم که ما چگونه با همکاری هم، جوامع پایداری  را می سازیم”، معتقد است جایگاه بخش تعاون، به عنوان دومین رکن نظام اقتصادی کشور و برخوردار از اقبال عمومی در تشویق، ترغیب و انگیزش جوانان به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که الحمدلله از استعداد های فراوانی برخوردارند و اگر در تامین سرمایه در گردش و امکان با آنها مساعدت شود، قطعا شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در قالب بنگاههای کوچک و متوسط اقتصادی(S.M.E)خواهیم بود.پس پیش به سوی جامعه‌ای پویا و مولد با مشارکت آحاد جامعه در تشکل های تعاونی برای رونق اقتصادی کشور.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)